Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By boghumora
#40376 Moj prvi post na forumu. Vise pratim Evroligu nego NBA.
Za danas bih probao Ante Tomica 12.5 over iz razloga sto Olimpijakos je bez najboljeg centra Janga do kraja sezone zbog povrede i generalno mislim da moze Tomic da ubaci 13 poena.
Printezis 12.5 over njega uvek igram u plusu zato sto mi je jedan od omiljenih igraca, na nekim forumima sam citao da je Spanulis rovit, ali i kad je Vasilis tu Printezis uzima dosta suteva.
Milos Teodosic 15.5 Derbi Rusije izmedju prebohatih klubova, verujem da je vreme da Teo proradi, dovoljno je da pogodi 2 suta po cetvrtini da prodje ovaj tip a realno gledano on uzima dosta suteva, nadam se da mu danas nije crn dan i da nece da ima sut 3/10
I igrao bih i Kuzminskasa over 12.5 posto ga je odmarao u ACB ligi ove nedelje trener. Ako ima neko nesto nek doda nek kaze posto prvi mi je post i ima gresaka verovatno
By volim_basket
#40382 James Agustine (10.5) UNDER kladionica Mozzart
Himki-CSKA, Ruski derbi. Ocekuje se otvoren mec, sa dosta poena. Verovatno ce da se forsira brza kosarka, gde bi poene trebalo da postizu igraci poput Ricea i Sveda, koji su i prve dve napadacke opcije Himkija. Agustine poslednja tri meca nije prelazio ovu granicu u regulranom delu i ako je igrao po 30-ak minuta zbog izostanka Paula Davisa. Imace i tezak matchup sa Hiensom pod obrucima, tesko da ce da dolazi do ofanzivnih skokova tako lako. Veliki plus za ovaj tip moze da bude i ovo sto pise na sajtu EL 'Paul Davis missed his team's last four regular season games, but may be available against CSKA.
'
, sto znaci jos koju minutu manje za Agustinea.
Kako god, igrao Davis ili ne, mislim da Agustine nije neka napadacka opcija u ekipi Himkija, i da on tesko moze protiv CSKA da ubaci preko 10 poena.
By Rinkadink
nemanjamatic wrote:Neko mišljenje za De cola 17.5+ i Shveda 16.5+ ????

shved je u odlicnoj formi i imace preko 20 suteva...ja sam ga igrao over iz vise razloga...bice ovo jaka tekma i on mora da povuce tim...tj on i rice su jedini scoreri u timu koji su vredni paznje tako da ce oni imati malo vise lopti a i mogucnosti da predju granicu... :D :D :D