Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#177975 Facundo Campazo over 7.5 asista Admiral
- večeras jaka tekma Zvezda-Olimpija bit će svega, dosta više napada jer Olimpija igra brže a to bi trebalo odgovarati Campazu, očekujem ga dosta na parketu jer ne očekujem neki BO, neigra EL da je umoran tamo da tekma di se očekuje dosta poena, očekuje se zvedza na 87+ vjerujem u 8 asista, Budućnost koja igra sličan stil kao Cedevita pa Campazo 12 asista, tako da po meni ide večeras na 8.
Ono što mi se još svidja sa te tekme koje ču stavljati na neki narodnjak
Dobrić 9.5- ( preširok roster da bi ugradio on tu svoju dozu šuteva da dodje na 10)
Nedović 12.5- ( trener bio ljut zadnju u EL na par njegovih loših poteza, lošija forma, i igra malo u zadnje vrijeme u Aba ligi jer nije fit)
Campazo 13.5+ ( ut asiste očekujem da i divlja sa loptom, i nečkao sam se šta u singlu poene ili asiste pa sam prešao na asiste nekako malo sigurnije)
By Niliw
#178037 Opet lose prate statistiku
Na kraju 1/4 poeni su Kampaca ne Mitrovica

Kontra u 2/4 kad Kampaco asistira Nedovicu, lopta ostaje na obrucu i ulazi pre nego sto je Dobric dotakao, oni pisu Dobricu dva poena..
By Niliw
#178044 Ovog Petruseva samo mazohista moze igrati manje, covek celo drugo poluvreme igra

Sreca pa sam naucio nesto iz onog meca sa MZTom

Kampaco potencijalnih asistencija verovatno 15/20
By Rudy5
#178060 Koja ludnica u predgrađu Atene,Walkup 1.4 sek do kraja duga dvica preko ruke za pobjedu,šteta što nije nagrađena ona bolesna završnica Denmona pobjedom .Isto i u Pioniru ,Jeremic promaši tricu nakon bloka ono što zabija stalno,da je ono Adams zabio...
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Danas u velikoj gužvi pa cu samo napisati prijedloge, ako nekog bas zanima zasto se nesto uzelo nek pita pa cu otkucaji navecer ne mogu prije

Ondrej Balvin over 9,5 (1,75)
Derek Needham over 13,5 (1,85)
Alpha Kaba over 11,5 (1,85)

Sve je iz klade admiral

2/3 telac Kaba od sredine trece cetvrtine ne moze jos dva poena dat nego reda promasaje
By Jack Reacher
Jack Reacher wrote:J.Parra 9,5+

U 12. kolu Eurokupa u Juventut će u Badaloni dočekati Cedevitu.Juventut je po meni jedan od favorita za osvajanje ovoga natjecanja. U španjolskom prvenstvu su na sedmom mjestu sa omjerom 10-7. Odličnu su ekipu sastavili i ove godine i u Eurokupu su na omjeru su 7-4. Cedevita u ovaj meč ulazi nakon dva vezana poraza-od Cluja u ovome natjecanju gdje su me totalno razočarali i na omjeru su 2-9 i u ponedjeljak u ABA ligi od Zvezde gdje su se dobro držali i izgubili sa samo pet razlike iako se mora reći da je Zvezda cijeli meč imala pod kontrolom. Sa ovoga meča ću uzeti over na Joela parru koji igra veoma dobru sezonu i na prosjeku je od 12 poena po meču uz 60% za dva,55%za tri i 85% sa slobodnih bacanja za 25 odigranih minuta u prosjeku. Cedevita dosta prima sa njegove pozicije jer ni Radović a ni Jeremić nisu poznati kao neki defanzivci i očekujem dosta laganih poena za Joela sa trice na kojoj sumnjam da ga mogu ispratiti ili leđnom tehnikom gdje će mu teško parirati.U dobroj je formi,utakmica će vjerojatno biti u brzom ritmu na nekih 170-ak poena,ima povoljan matchup i očekujem bar 10 poena za mog današnjeg junaka.

32 min u igri,23 poena,prosao vec u prvom poluvremenu,napokon nesto lagano da prode
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:Hapoel - Dijon 155.5+ 1.85 Admiral

Ukratko ću samo oba tipa, jer kucam sa mobitela. Đikić protiv Markovića, obojica jako poznati treneri, jedan vodio Budućnost, drugi bio u Turskoj, vodio Gaziantep i još neke klubove. Igraju dosta brzo obje ekipe, rekao bi pogotovo Dijon kojeg sam gledao dva puta protiv Peristerija, pa u ligi protiv Levaloa. U obje ekipa ima odličnih igrača Carrington, Randolph, Hankins, dok kod Francuza tu su Holston,, Warre, McDuffie i mislim da obje ekipa imaju kvalitet da odigraju meč na veći broj poena.

Bursa Prometey 168.5+ 1.85 Admiral

Prometey igra odlično, pratio sam ih protiv Breše kad su prvo poluvrijeme ušli u nešto slabijem ritmu, ali su nadoknadili sve u drugom pol. Bursa pod Alimpijevicem funkcioniše već nekoliko sezona, poraz u finalu Eurokupa od Virtusa, od kad je sve počelo te sezone pa do danas. Ne smijem igrati na čistu pobjedu Burse, unatoč što su dobra domaćinska ekipa, uvijek bude odlična atmosfera, ali je Prometey posljednja dva poraza doživio baš tijesno, jednom su protiv Bourga izgubili tek na produžetke, drugi put protiv Ulma za poen, a tad su izgubili 105-106. Vjerujem da obje ekipe idu po 80 večeras, a da će razliku nadomjestiti između sebe...

2/2 :mrgreen:
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Tomić 14.5 - Admiral
- Tomić je danas GTD pitanje dali će igrati, ali idem ga uzet, do sada se trošio najviše za Joventud , i očekujem da mu smanje max minutažu cca ispod 20minuta. Tomić je dosta igrao u 12 mj i pola ovog mjeseca i mora doči do zamora, ima 36god i vjerujem da će u večini tekmi ostati sada ispod ove granice. Španjolci to dobiju i bez njegovog full angažmana, tu je i Birgander koji igra solidno u zadnje vrijeme, pa nema logike da Tomić igra puno, a Omić i Murić mogu ga čuvati tako da mi ovo value

11 poena winn