ClutchTime14 wrote:Evo od mene nesto:
Fenerbahce/Efes
159 Under
Marathon 1.93
Srednji ulog
Obe ekipe posle pauze ulaze odmorne u ovaj mec pa ocekujem odbrane u prvom planu. Ataman je pokazao da u brzem tempu moze biti opasan po Fener pa samim tim ocekujem da fener uspori danas.Efes se u poslednja dva meca protiv Fenera dosta mucio na postavljenu odbranu pa je to jos jedan razlog gde ocekujem da fener uspori i ne gubi lopte kako im efes ne bi pravio problem u tranziciji. Margina mi je visa za 5 poena i ocekujem tvrd mec i nekih 153,154 poena.
Igraci:
Mickey 13.5 Over
Papapetrou 8.5 Over
Mozzart 3.42
Nizi ulog,
Sve jasno Armani kriminal u reketu a kod Pao nema Thomasa koji je redovno u poslednjih 5+ meceva trosio dosta lopti pa ocekujem da porastu minuti Papi (koje vec ima) a sad bi mogao i usage rate.
Ja pratim ovo samo cu fener-efes odigrati na 161.5 u mocartu i dodati pobjedu baskonije,zalgiris ocajan u gostima i napiso si da igraju bez voltersa i kavaliuskasa koji su vazni igraci,baskonija dobro igra na svom terenu imaju 4 vezane pobjede u EL,jesu izgubili zadnja 3 meca al 2 su bila protiv barse i reala,ako zele da udju u plejof ovo moraju dobiti