Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By RussellWestbrook
ClutchTime14 wrote:Evo od mene nesto:
Fenerbahce/Efes
159 Under
Marathon 1.93
Srednji ulog

Obe ekipe posle pauze ulaze odmorne u ovaj mec pa ocekujem odbrane u prvom planu. Ataman je pokazao da u brzem tempu moze biti opasan po Fener pa samim tim ocekujem da fener uspori danas.Efes se u poslednja dva meca protiv Fenera dosta mucio na postavljenu odbranu pa je to jos jedan razlog gde ocekujem da fener uspori i ne gubi lopte kako im efes ne bi pravio problem u tranziciji. Margina mi je visa za 5 poena i ocekujem tvrd mec i nekih 153,154 poena.

Igraci:
Mickey 13.5 Over
Papapetrou 8.5 Over
Mozzart 3.42
Nizi ulog,
Sve jasno Armani kriminal u reketu a kod Pao nema Thomasa koji je redovno u poslednjih 5+ meceva trosio dosta lopti pa ocekujem da porastu minuti Papi (koje vec ima) a sad bi mogao i usage rate.

Ja pratim ovo samo cu fener-efes odigrati na 161.5 u mocartu i dodati pobjedu baskonije,zalgiris ocajan u gostima i napiso si da igraju bez voltersa i kavaliuskasa koji su vazni igraci,baskonija dobro igra na svom terenu imaju 4 vezane pobjede u EL,jesu izgubili zadnja 3 meca al 2 su bila protiv barse i reala,ako zele da udju u plejof ovo moraju dobiti
By Nasir Jones
#125946 ESTAVE OVER
Micov Vladimir (MIL) 11,5 koš.
Sloukas Kostas (FEN) 11,5 koš.
Poirier Vincen (BAS) 10,5 koš.
Eriksson Marcus (GC) 10,5 koš.

ESTAVE UNDER
Kilpatrick Sea (PAO) 13,5 koš.
Mickey Jordan (KHI) 14,5 koš.
Datome Luigi (FEN) 9,5 koš.
O'Bryant Johnn (MAC) 12,5 koš.
Janning Matt (BAS) 11,5 koš.
Grigonis Mariu (ŽAL) 10,5 koš.
By treca smena
#125947 Za sada razlika u poenima:

Mozzart
Mickey 13,5 u ostalim 14,5
Crocker 8,5 u ostalim 9,5
James 18,5. U ostalim 19,5
Wilbekin 14,5 u ostalim 15,5
Davids 13,5 u ostalim 14,5
Hannah 10,5 u ostalim 11.5
Nedovic 9,5 u ostalim 10,5
Brayant 11,5 ostale 12,5

Soccer poeni

Guduric 7,5 ostale 8,5
Black 10,5 ostale 11,5
Ericson 10,5 ostale 11,5

MaxBett poeni

Slukas 10,5 ostale 11,5
Kalinic 8,5 soccer 9,5
Dunston 8,5 ostale 9,5
Voigthama 9,5 soccer 10,5

Asistencije
Huertas 4,5 soccer 5,5 max
Hannan 3,5 soccer 4,5 max

Skokovi

Gist 4,5 soccer 3,5 max

Stanje do 12:00 u ovima koje je pratim. Jos nije izasao pinn i 365
By Rovinjez
#125950 Nick Calathes over 7,5 asista (1.83) bet365

danas probam opet s asistima, calathesa redovno pratim u takvim utakmicama sa ekipama koje su porozne u obrani i ispostovao me prakticki svaki put, u prvoj utakmici protiv grance 9 asista za 18 minuta jer je bio BO, njegova pozicija u timu je neupitna iako se vratio langford no evo citam da nije opet trenirao pa cemo vidjeti sto ce biti s njim no neovisno o tome calathes ce bit na svojih 30-ak minuta i vjerujem 10-ak asista.. od ostalih probao bi jos sloukasa asiste over 4,5 protiv isto poprilicno porozne obrane efesa
By treca smena
#125953 Za mene danas Calathes asistencije i Gist skokovi jedan od parova dana. Cak i Gist na 7,5 poena mi je dobar tip.
Izbegavacu Milano jer ima bekova koliko hoces mozda bi tu Nanelio najradije igrao.
Cak mi je i Pao tu dvojka mada to ce pola Evrope igrati
By Pl2ymak4r
#125954 Da nastavim dobitnu seriju .

Brandon Davis 13.5 over mozzart

Volim Brandona da odigram ,jer mi je dosta para doneo u Decembru i cini mi se Januaru,kada nije bilo Kavaliuskasa pa je morao da igra blizu 30 minuta i tu je bilo dosta akcija za njega. Veceras izuzetno bitan mec za obe ekipe,nesumljivo da Baskonija poseduje veci kvalitet od Zalgirisa,ali ne treba ni njih otpisati,svakako se ovde pobeda domacina uzima po solidnoj kvoti,ali tu onda imam i Davisa u planu. Imaju akcije za njega,dosta puta naprave miss match gde Ulanovas napravi jak blok ,tek odjednom, i Davis iskoci na prvom skakackom mestu i samo treba bez mnogo razmisljanja da ugura loptu u kos,ako ne fantazira mnogo,to su laki poeni,da ne mora da igra uopste ledjima sa nizim igracem. Dalje ,solidan je pik igrac,Poirier je dobar u odbrani i zato ovo meni nije par na jaci ulog.

Ovde se sada ja lomim i ovo je zbog cega ne volim Evropsku kosarku toliko da igram,kao sto volim NBA,mec gde Zalgiris mora da dobije,gde im zavisi dalji tok Evrolige i poslednjih par meceva,da li ce Jasikevicius dati Davisu 30 minuta ,jer prvo,nema Kavaliuskasa,stamenog centra koji unosi sigurnost,a onda je tu Dion Tompson koji je doveden kao zamena,i njegovi igracki kvaliteti za ovaj nivo Evropske kosarke su upitni,poseduje on dobar mid-range ,and that's all she wrote.

Ocekujem ga na do 30 minuta i sa 10-tak lopti iz reketa koje ce ili zavrsavati polu-horogom ili lakim poenima na obrucu,i ocekujem nekoliko slobodnih bacanja koje ce iznuditi od Diop i eventualno Jonesa ako on bude u tom trenutku na parketu ,ako proba Perasovic sa njim da rasiri napad.
By Pl2ymak4r
#125958 Da ,samo sto je Granca u rasulu . I ja bih igrao na PAO,nego me koci to sto nema Deshona Thomasa,u odlicnoj je formi ,a treba Panati svaki raspolozen igrac ,pogotovo ako Lengford krene da ciglari ili ne daj boze Kalates umisli da je bek suter.
By legendadinare
treca smena wrote:Za sada razlika u poenima:

Mozzart
Mickey 13,5 u ostalim 14,5
Crocker 8,5 u ostalim 9,5
James 18,5. U ostalim 19,5
Wilbekin 14,5 u ostalim 15,5
Davids 13,5 u ostalim 14,5
Hannah 10,5 u ostalim 11.5
Nedovic 9,5 u ostalim 10,5
Brayant 11,5 ostale 12,5

Soccer poeni