Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#126966 Luca Vildoza over 3,5 asista (1,75)
Vincent Poirier over 11,5 (1.85)

danas probamo s ovim, baskonija danas pobjedom rjesava sve probleme sto bi bilo jako pozeljno jer gostuju kod cska u moskvi zadnje kolo, uzet cu vildozu asiste prvo koji igra sjajnu sezonu i maksimalno je iskoristio grangerove povrede, obrana efesa cesto nije na nivou i za ovu nebitnu utakmicu za njih to bi moglo biti jos izrazenije, vildoza odlicno suraduje prije svega s visokim igracima i danas bi definitivno moralo biti prostora kad nema dunstona jer pleiss koliko god je solidan u napadu toliko je rupa u obrani tako da bi trebali to iskoristiti te samim time uz asiste vildoze namece mi se i over poena poiriera koji bi danas trebao doci na svoje, proslo kolo bio je jedan od najzasluznijih za pobjedu nad realom sa 19 poena pa nek nesto slicno ponovi i danas
By Beli#88
#126973 Crocker 8.5 (max bet, PINN bet). Manje
Pisalo se kako je od promene trenera mnogo manje prostora za njega, još tima igrao za vikend trebalo bi da igra i on danas teško da može Kroker da prodje ovo
Simon 9.5. (pinn Bet) Manje
ne volim njega da igram u poslednje vreme dobra forma ali Efesu ne treba više da juri pobede mislim da će Larkin I Bobua imati više motiva da će Simon malo odmarati još taman prilika da Anderson digne formu malo
Lidej. 8.5 (max bet) Manje
Mislim da će ovde sve ići na mnogo bitnije igrače kao što su Milutinov, Veber, printezis , mora da ima dobre procente da bi prošao ovo
Na neku svoju logiku :D igram još
Moerman 11.5 -
Volters. 9.5. -. (max bet)
Pienars 6.5. - (max Bet)
Jović. 7.5. -
Papanikulau. 6.5. -
Srećno
By Chief
#126975 Printezis upitan ima temperaturu

Giorgos Printezis will be available for tonight’s crucial game against Zalgiris Kaunas, despite an illness that had as a result high fever, however, it’s unclear if he will be able to play and be effective.

Printezis missed today’s morning practice and as the club announced, he received a strong dose of antibiosis in order to be able to be part of the active roster of Olympiakos.