Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Gallinari8 wrote:Z. Leday 9.5 - 1.80
- Ne znam šta se dešava sa Leeday-em ali čovjek u zadnjih par utakmica djeluje toliko prije svega izgubljeno i indisponirano naročito u napadu (u odbrani pokušava nešto kao muha bez glave djeluje i iskače visoko na preuzimanju, zalijeće se u glupe faulove nakon čega zeljko podivlja i odmah ide na klupu). Totalno je izgubio povjerenje u njega i ne vjerujem u veliku minutažu danas uopce.

D. Anđušić 5.5 + 1,87
- danilo je strašno podigao formu i jedan od najboljih igrača partizna u zadnjih par utakmica Partizana. Uživa Željkovo povjerenje i očeo je malo više koristiti ulaze, ne samo se oslanjati za 3poena. Stvarno mala granica za ovakvog igrača.

Dodao bih eventualno još i Lessorta preko 11.5. Svi znaju razlog. Očekujem ga večeras bijesnog kao psa. Ima da skače na po table :D

BETOLE

Mozzart daje u specijalima Anđušić +1,5 trojka kvota 2.70. Dal je to dobra opklada???
By Niliw
UcenikBGD wrote:
Gallinari8 wrote:Z. Leday 9.5 - 1.80
- Ne znam šta se dešava sa Leeday-em ali čovjek u zadnjih par utakmica djeluje toliko prije svega izgubljeno i indisponirano naročito u napadu (u odbrani pokušava nešto kao muha bez glave djeluje i iskače visoko na preuzimanju, zalijeće se u glupe faulove nakon čega zeljko podivlja i odmah ide na klupu). Totalno je izgubio povjerenje u njega i ne vjerujem u veliku minutažu danas uopce.

D. Anđušić 5.5 + 1,87
- danilo je strašno podigao formu i jedan od najboljih igrača partizna u zadnjih par utakmica Partizana. Uživa Željkovo povjerenje i očeo je malo više koristiti ulaze, ne samo se oslanjati za 3poena. Stvarno mala granica za ovakvog igrača.

Dodao bih eventualno još i Lessorta preko 11.5. Svi znaju razlog. Očekujem ga večeras bijesnog kao psa. Ima da skače na po table :D

BETOLE

Mozzart daje u specijalima Anđušić +1,5 trojka kvota 2.70. Dal je to dobra opklada???

Nakon onog klipa gde peva pogrdno o Zvezdi, motiva mu nece manjkati..

E sad kako ce se snaci na parketu nakon zagrevanja kad bude zigosan, to je pitanje karaktera ljudskog

Fina kvota svakako.
By 2paNN
#178691 Imamo Aleksu 7.5 i Ledaya 10.5 u socceru, dosta fine grane za manje.

Edit: Maxbet je ubacio dosta specijala za danas, najvise mi se svidja duel igra Dobric-Ledaz kvota na 1 je 2.00..
Last edited by 2paNN on 27 Jan 2023, 13:51, edited 1 time in total.
By 2paNN
#178693 Na 6.5 po meni jeste, trebalo bi da udje u igru, Ivanovic ga nece puno trpeti, koristice ga da odmori malo glavne igrace. Uzece on par suteva ali 6.5 je svakako za igru.
By Niliw
2paNN wrote:Na 6.5 po meni jeste, trebalo bi da udje u igru, Ivanovic ga nece puno trpeti, koristice ga da odmori malo glavne igrace. Uzece on par suteva ali 6.5 je svakako za igru.

Slicno mislim i za Stefana Markovica

3.5 je u pinbetu, ne verujem da ce uzimati suteve neke jer godine ga stizu, nije u formi, plus je tu i Ivanovic
By iDjoleQ
#178696 Nikako Vildoza manje ili over ili preskok. Argentinac kojeg vozi atmosfera jer je i njihov narod u sportu ekstrem kao i mi. On danas igra sigurno 30+ i uz pun Pionir ima da poludi. Zna partizan odigrati dobar press na ballhandleru ali cim on prepusti loptu Nedovicu i krene u kretnju tu se gube svi igraci Partizana u defanzivi sto se moze vidjeti na proslom EL derbiju.
Last edited by iDjoleQ on 27 Jan 2023, 14:15, edited 1 time in total.
By sniper07
2paNN wrote:Na 6.5 po meni jeste, trebalo bi da udje u igru, Ivanovic ga nece puno trpeti, koristice ga da odmori malo glavne igrace. Uzece on par suteva ali 6.5 je svakako za igru.

Ok, hvala ti. A sto mislis zasto je Lessort na bet365 11.5 i 1.95 na vise, a kod nas uglavnom svudgje na 12.5 i manja kvota na vise