Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By McGrady
#54049 Ne igra Barnjani 100 posto..nece ni doci u BG..bilo juce u svim vestima..

mene nekako vise vuce Beaubois 10.5 under....lik odigrao proslu 5 min...jos se adaptira..a Larkin je standardno dobar i prvi plej..

zbog Barnjanija,sto kaze covek gore,Voigtman me vuce 7.5 over..prvi centar,igra po 30 min od kad nema Barnjanija..jednu dao 18,drugu 7..mnogo je brzi od Kuzmica,ume i trojku da pogodi,gde ce Kuzmic da ga juri toliko..sad s druge strane,Kuzmic je sidras,teski centar,a Voigtman mora da se cuva faulova,jer je bukvalno jedini koji moze da cuva Kuzmica,pa tu vidim sansu za Kuzmic 9,5 over..

moj tiket
D.Thomas Efes 11,5 over
Kuzmic 9,5 over
Motum 9,5 over
Beubois 10,5 under
Voigtman 7,5 over
i sad da stavim jos jednog,razmatram Jovic 7,5 under i nekog da nadjem iz Darusafake,sad da li Anderson,da li Wilbekin,da li Wannamaker,to je velika lutrija..mozda nikog i ne odigram.. :D
By rose01
#54052 Hvala na odgovorima.Ja nema Beauboisa u ponudi,igrao je proslu u Euroligi 9min,a u prvenstvu protiv Unicaje 27min gdje je zabio 12pts,dok je Larkin igrao 28min i zabio je 4pts,jasno je da mogu igrati zajedno.Bargnanija nema sigurno,dok ne znam sto je s Hangom koji nije igrao za vikend protiv Unicaje.Dosao je i novi igrac iz NBA,a rijec je o Chase Budingeru i trebao bi zaigrati danas.
By Vriskoza
#54053 * R.Beaubois Under 11.5
Kvota 1.85, Ulog 2/10...Soccer, Maxbet...

Ja jednostavno ne shvatam ovu granicu koju su kladionice postavile...
Beaubois je do skoro bio povredjen i nije igrao utakmice. Odigrao je 1 u EL protiv Olymiacosa, za 9 minuta na perketu ubacio je 5 poena, trojke 1/1, dvojke 1/2...
I u ACB ligi je odigrao 1 utakmicu, protiv ekipe Unikahe. Tu je dobio vecu minutazu, igrao je 26 minuta i postigao 12 poena, 1/7 za 3 poena, 4/7 za 2 poena i slobodna bacanja 1/1...

Baskonia na poziciji 1 i 2 ima bas dosta igraca i tu je velika guzva.
Shane Larkin je prvi plej i on na svakoj utakmici provodi 30ak minuta u igri, Jaka Blazic, koji je stvarno u neverovatnoj formi u igri je prosecno oko 25 minuta. Tu je i rezervni plej, bivsi igrac Partizana, Josh Akognon, koji je u igri prosecno 15ak minuta, Luz Rafa redovno dobija 5-10 minuta.
Tek je izasao iz povrede, nije jos u pravom ritmu, pa verujem da ce veceras Beaubois odigrati ispod 20 minuta. Ako dodamo na to da Zvezda odlicno brani bekove, Under je sve izgledniji.

Vidim da ste vec pomenuli ovo, ali ajde i ja da izbacim kad sam ispisao :)
By Quincy
#54058 L.Mitrovic inder 7.5

Kapiten posle solidne partije na otvaranju Evrolige sa Darusafakom i promasenog polaganja za pobedu belezi uzasne partije. Protiv turaka i Barselone upisao je po 1 poen i to sa linije slobodnih bacanja, dok je protiv Panatanaikosa imao 4 poena uz sut iz igre 2/5. Radonjic je naravno svestan slabe forme Mitrovica i daje mu malo vise slobode u ABA ligi dok se u evroligi sve manje akcija igra za njega
By Ixa91
#54063 Odigrao sam Larkina minus jer ga je Radonjic apostrofirao kao jednog od glavnih igraca koje treba zaustaviti, a Zvezda ima Jovica i Lazica. Takdje iako nije njegova pozicija, i iako je upitno koliko ce igrati danas, Budinger ce sigurno uzeti po koji sut sa klupe.
Gudurica sam odigrao vise jer momak je veliki talenat, a Delije su te koje ga loze atmosferom u Kombank areni.
Burusisa sam takodje odigrao vise zbog granice. U prvenstvu Grcke ju je prebacivao 4x.
By Nasir Jones
#54080 uplatio sam par singla. Over na Kuzmića +8,5pts i Bijelicu +9,5 pts (očekujem napad pod koš), Moerman +10,5 pts (loša odbrana žalgirisa na PF), Blažič +9,5 pts (igra protiv bivšog kluba, lik je u dobroj formi) i D. Brown +11,5 pts (prvi napad efesa + forma).