Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By vanjaBL
#109328 Zvezda 79,5+ 1,6
Zvezda kp2 1,55

Sta igrat' bolja smo ekipa od Ulma i ocekujem pobjedu ali svasta se desava u kosarci pa i Real neki dan izgubi kuci od Andore,Barcelona takodje..
Po meni je sigurnije igrat da cemo dati 80poena,opet ulm igra tu brzu kosarku,sa dosta igre u tranziciji,u zadnjih 20 utakmica u oba takmicenja na 17 su primili 80 ili vise koseva,nisu protiv Monaka(75),Frankfurta(78) i Bayerautha(79)...

Ima li neko nest' za dodati,ili predloziti
By Mr. No
#109369 Meni je za oko zapeo Stanton Kidd na manje. Gledao sam ga protiv Barse, cijelo 2.pol se krio po terenu. Ispratio sam ga na neku nizalicu sljedecu protiv Baskonie, opalio 3 lopte i 0 poena. Grana od 10.5 je sasvim pristojna.
By Jocker_xd
#109372 Ja se izvinjavam za NBA, nije moj fah, vise mi ide EL, zato bih danas Erica (DAR) 10.5 preko, momak ulazi sa klupe ali ima jaku minutazu i u dobroj je formi, mislim da ce i vcrs da prebaci ovu granicu.
By Jocker_xd
#109377 I Vasa Micic 9.5+ prosjek mu je devet, ali cim ima minutazu oko 22min daje u prosjeku 13 poena po utakmici, zadnje dvije utakmice prosjek 25.7min i 14 poena ne vidim razlog zasto i vcrs ne bi presao ovu granicu protiv Gran Kanarije koja prima preko 82 poena po utakmici i jede od losijih odbrana u EL.