- 21 Dec 2018, 23:14
Evropa 7/10 NBA 2/2
Steta sto nisam danas tipovao nesto ,lepi su mecevi bili ali ajmo za sutra fokus.
Cibona - Crvena Zvezda 17:00
Michael Ojo 6.5 over planetwinCibona nema krstenog centra. Ojo bi trebao da ima 12-15min i jednostavno 3 kosa i koje slobodno bacanje bi trebalo da bude dovoljno za njega danas
Partizan - Cedevita
Andrija Stipanovic 10.5 over mozzartMeni je malo mazohisticno igrati ovakvog igraca,kao sto je Ayon,koji jako dobro zna da iz slipa podeli ekstra pas i to koriste Kruslin,Bosnjak,Bell(Napustio i otisao u Buducnost).Tako je bilo prosle godine,a i nesto kratko dok nije dosao Pullen koji ne igra toliko pik igru koliko igra 1 na 1 i ceka cut-ove . Uprkos tome sve,svakako moram da uzmem Stipanovica koji po svemu sudeci ce igrati blizu 30 minuta danas. Nema Banica od ranije,a na proslom mecu Cedevit se mislim ozbiljnije povredio Karlo Zganec,nisam se potrudio da potrazim neku vest,ali je iznet sa terena i odmah je u bolnicu u Baru zavrsio,cinilo se kao ACL ili nesto slicno(Brz oporavak Karlo!). Partizan je favorit ovde,siguran sam da ce malo vise obratiti paznju na Pullena i Cobbsa,te da ce se fokusirati da sto vise sakupljaju i maksimalno pritiskaju njih dvojicu,da dozvole Cook-u ,Kruslinu i ostalim igracima da kombinuju. Jedan dodatak Cedeviti je Muric,ali on nece uticati na minutazu Andrije . Partizan je jako jako lose branio pik igru kod Canka i centri su im lako utrpavali preko svog proseka,a kod Trinkijerija je malo drugacije i malcice bolje brane,ali kada je tu Gagic,to ne moze mnogo bolje da izgleda,ali kao sto rekoh,ocekujem fokus na Pullenu i Cobbsu,i po koja lopta vise u reketu i iz pika za Andriju i njegovih 12-13 poena .
Mega - Igokea
2 @ 1.80 mozzart ,trenutno Adam Mokoka 10.5 over mozzartNe znam i ne zelim da saznam kako ce Mega parirati danas iskusnoj ekipi kao sto je Igokea. Mozda ne izgleda na prvi pogled(stanje tabele,skor u Mitrovici 4-1 u korist Mege)da ce Igokea ovo dobiti,ali izuzev ove statistike,ona bi morala da dobije Megu sa 10+ poena razlike. Svi su upoznati sa ''trejdom'' Bitadze za Zorana Nikolica,i tu je Mega ostala bez ubedljivo najboljeg igraca,igraca koji je svaki mec odgovoran za 20+ poena(Pts + ass) i 10+ skokova na utakmici. Jos jedan bitniji izostanak je Kostja Mushidi koji je vec neko vreme OUT i ne bi trebalo ni veceras da nastupi,svakako on i da igra,ne bi se mnogo menjalo ovde,decko je u uzasnoj formi ove godine ,ponajvise zbog povreda.
Sam po sebi se ovde namece Mokoka na 10.5 ,ocekivao sam znatno vise od coveka koji prosecno ubacuje 11 poena i neretko je dvocifren ,4 puta u 11 meceva nije bio dvocifren i to svega par poena. Agresivan je ,voli tranziciju i ocekujem ovde od Igokee da drzi svoj ritam zbog kojeg po meni i gube utakmice,jer dosta primaju. Ocekujem od njega 10+ suteva i koje bacanje da bude dovoljno za nekih 14-15 poena uz pobedu Igokee.
Last edited by Pl2ymak4r on 22 Dec 2018, 14:20, edited 3 times in total.