Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Pulpito
#115520 Ne nesto bogata ponuda ali nadje se uvek kvalitetan tip.

Bajern Minhen - Real Madrid H1 +4.50 2.12 (Pinnacle), u domacim +5.5 (1.90)

Bajern tim sa karakterom, ratnicki, dobro vodjen. Pokazali karakter u Milanu, pre toga dobili Albu u prvenstvu, Vilijams je nezaustavljiv i u ovom momentu verovatno TOP3 igraca u Evropi, ako ne i najbolji.
By Pl2ymak4r
#115536 Evropa 7/10 NBA 2/2

Steta sto nisam danas tipovao nesto ,lepi su mecevi bili ali ajmo za sutra fokus.

Cibona - Crvena Zvezda 17:00 Michael Ojo 6.5 over planetwin
Cibona nema krstenog centra. Ojo bi trebao da ima 12-15min i jednostavno 3 kosa i koje slobodno bacanje bi trebalo da bude dovoljno za njega danas

Partizan - Cedevita Andrija Stipanovic 10.5 over mozzart
Meni je malo mazohisticno igrati ovakvog igraca,kao sto je Ayon,koji jako dobro zna da iz slipa podeli ekstra pas i to koriste Kruslin,Bosnjak,Bell(Napustio i otisao u Buducnost).Tako je bilo prosle godine,a i nesto kratko dok nije dosao Pullen koji ne igra toliko pik igru koliko igra 1 na 1 i ceka cut-ove . Uprkos tome sve,svakako moram da uzmem Stipanovica koji po svemu sudeci ce igrati blizu 30 minuta danas. Nema Banica od ranije,a na proslom mecu Cedevit se mislim ozbiljnije povredio Karlo Zganec,nisam se potrudio da potrazim neku vest,ali je iznet sa terena i odmah je u bolnicu u Baru zavrsio,cinilo se kao ACL ili nesto slicno(Brz oporavak Karlo!). Partizan je favorit ovde,siguran sam da ce malo vise obratiti paznju na Pullena i Cobbsa,te da ce se fokusirati da sto vise sakupljaju i maksimalno pritiskaju njih dvojicu,da dozvole Cook-u ,Kruslinu i ostalim igracima da kombinuju. Jedan dodatak Cedeviti je Muric,ali on nece uticati na minutazu Andrije . Partizan je jako jako lose branio pik igru kod Canka i centri su im lako utrpavali preko svog proseka,a kod Trinkijerija je malo drugacije i malcice bolje brane,ali kada je tu Gagic,to ne moze mnogo bolje da izgleda,ali kao sto rekoh,ocekujem fokus na Pullenu i Cobbsu,i po koja lopta vise u reketu i iz pika za Andriju i njegovih 12-13 poena .

Mega - Igokea 2 @ 1.80 mozzart ,trenutno Adam Mokoka 10.5 over mozzart
Ne znam i ne zelim da saznam kako ce Mega parirati danas iskusnoj ekipi kao sto je Igokea. Mozda ne izgleda na prvi pogled(stanje tabele,skor u Mitrovici 4-1 u korist Mege)da ce Igokea ovo dobiti,ali izuzev ove statistike,ona bi morala da dobije Megu sa 10+ poena razlike. Svi su upoznati sa ''trejdom'' Bitadze za Zorana Nikolica,i tu je Mega ostala bez ubedljivo najboljeg igraca,igraca koji je svaki mec odgovoran za 20+ poena(Pts + ass) i 10+ skokova na utakmici. Jos jedan bitniji izostanak je Kostja Mushidi koji je vec neko vreme OUT i ne bi trebalo ni veceras da nastupi,svakako on i da igra,ne bi se mnogo menjalo ovde,decko je u uzasnoj formi ove godine ,ponajvise zbog povreda.
Sam po sebi se ovde namece Mokoka na 10.5 ,ocekivao sam znatno vise od coveka koji prosecno ubacuje 11 poena i neretko je dvocifren ,4 puta u 11 meceva nije bio dvocifren i to svega par poena. Agresivan je ,voli tranziciju i ocekujem ovde od Igokee da drzi svoj ritam zbog kojeg po meni i gube utakmice,jer dosta primaju. Ocekujem od njega 10+ suteva i koje bacanje da bude dovoljno za nekih 14-15 poena uz pobedu Igokee.
Last edited by Pl2ymak4r on 22 Dec 2018, 14:20, edited 3 times in total.
By Pulpito
#115591 Besiktas - Banvit H1 (-8.5) 2.00 Meridian

Banvit je nakon Istanbula najgora ekipa lige. Lose selektirana od starta, lose vodjena. Kako to obicno ide u kosarci, odlasci/dolasci u sred sezone, ali za sada nema pomaka. Tezak poraz od Darusafake za vikend, pa onda jos jedan ubedljiv poraz od Le Mama u Ligi Sampiona. Jednostavno, ne postoji trenutno nista pozitivno kod njih. Daleko je to od Banvita na koji smo navikli, da bude stabilna, opasna ekipa, koja moze bez problema da ugrozi i one najjace turske klubove.

Besiktas ima solidnu sezonu, nemaju problema sa povredama, vratio se i Turcin Sipahi i trenutno su zaista daleko iznad Banvita i po igri, atmosferi u timu/klubu i po rosteru rekao bih. Ocekujem laganu pobedu od 10+ razlike.
By Pulpito
#115598 Bojim se da je ovo kraj precenjivanja Banvita od strane kladionica. Efes -1.5(najveca greska u istoriji turske kosarke), Darusafaka -1.5, Buyukcekmece, Le Man -1.5, Besiktas, svu su pogubili sa 15-20 iznad hendikepa i samo oni mi doneli preko 2k evra ove sezone. Steta za Bajern juce, pa je ovim anuliran gubitak.

Sto se tice ostatka dana, slazem se sa kolegom iznad da je Igokea blagi favorit na danasnjem mecu ali uz oprez. Inace Musidi je zavrsio svoje u Megi jer je toliko daleko otisao u kurac da je zbog opklade nakon izgubljenog PES meca, zvao Miska predsednika u 04h ujutru. Zavrsio se svoje on.
By Pl2ymak4r
Pl2ymak4r wrote:Evropa 7/10 NBA 2/2

Steta sto nisam danas tipovao nesto ,lepi su mecevi bili ali ajmo za sutra fokus.

Cibona - Crvena Zvezda 17:00 Michael Ojo 6.5 over planetwin
Cibona nema krstenog centra. Ojo bi trebao da ima 12-15min i jednostavno 3 kosa i koje slobodno bacanje bi trebalo da bude dovoljno za njega danas

Partizan - Cedevita Andrija Stipanovic 10.5 over mozzart
Meni je malo mazohisticno igrati ovakvog igraca,kao sto je Ayon,koji jako dobro zna da iz slipa podeli ekstra pas i to koriste Kruslin,Bosnjak,Bell(Napustio i otisao u Buducnost).Tako je bilo prosle godine,a i nesto kratko dok nije dosao Pullen koji ne igra toliko pik igru koliko igra 1 na 1 i ceka cut-ove . Uprkos tome sve,svakako moram da uzmem Stipanovica koji po svemu sudeci ce igrati blizu 30 minuta danas. Nema Banica od ranije,a na proslom mecu Cedevit se mislim ozbiljnije povredio Karlo Zganec,nisam se potrudio da potrazim neku vest,ali je iznet sa terena i odmah je u bolnicu u Baru zavrsio,cinilo se kao ACL ili nesto slicno(Brz oporavak Karlo!). Partizan je favorit ovde,siguran sam da ce malo vise obratiti paznju na Pullena i Cobbsa,te da ce se fokusirati da sto vise sakupljaju i maksimalno pritiskaju njih dvojicu,da dozvole Cook-u ,Kruslinu i ostalim igracima da kombinuju. Jedan dodatak Cedeviti je Muric,ali on nece uticati na minutazu Andrije . Partizan je jako jako lose branio pik igru kod Canka i centri su im lako utrpavali preko svog proseka,a kod Trinkijerija je malo drugacije i malcice bolje brane,ali kada je tu Gagic,to ne moze mnogo bolje da izgleda,ali kao sto rekoh,ocekujem fokus na Pullenu i Cobbsu,i po koja lopta vise u reketu i iz pika za Andriju i njegovih 12-13 poena .

Mega - Igokea 2 @ 1.80 mozzart ,trenutno Adam Mokoka 10.5 over mozzart
Ne znam i ne zelim da saznam kako ce Mega parirati danas iskusnoj ekipi kao sto je Igokea. Mozda ne izgleda na prvi pogled(stanje tabele,skor u Mitrovici 4-1 u korist Mege)da ce Igokea ovo dobiti,ali izuzev ove statistike,ona bi morala da dobije Megu sa 10+ poena razlike. Svi su upoznati sa ''trejdom'' Bitadze za Zorana Nikolica,i tu je Mega ostala bez ubedljivo najboljeg igraca,igraca koji je svaki mec odgovoran za 20+ poena(Pts + ass) i 10+ skokova na utakmici. Jos jedan bitniji izostanak je Kostja Mushidi koji je vec neko vreme OUT i ne bi trebalo ni veceras da nastupi,svakako on i da igra,ne bi se mnogo menjalo ovde,decko je u uzasnoj formi ove godine ,ponajvise zbog povreda.
Sam po sebi se ovde namece Mokoka na 10.5 ,ocekivao sam znatno vise od coveka koji prosecno ubacuje 11 poena i neretko je dvocifren ,4 puta u 11 meceva nije bio dvocifren i to svega par poena. Agresivan je ,voli tranziciju i ocekujem ovde od Igokee da drzi svoj ritam zbog kojeg po meni i gube utakmice,jer dosta primaju. Ocekujem od njega 10+ suteva i koje bacanje da bude dovoljno za nekih 14-15 poena uz pobedu Igokee.

Evropa: 3/4 ukupno 10/14
Ojo 6.5 + -15-
Stipanovic 10.5 + -12-
Mokoka 10.5+ -11+- pred kraj 3/4 prebacio
Mega - Igokea 2 palo,trenutno 10 vodi Mega 73:63 kraj 3/4 . Sramna kosarka ekipe iz Laktasa ,Adamovicu sve najgore u daljem toku karijere zelim,za onu torturu u 2/4 gde je upropasio 7 napada Igokee,dok ga KONACNO nije zamenio onaj profesor fizickog vaspitanja sto sedi na klupi bez crvene licence.
By Pl2ymak4r
#116003 Evropa : 10/14 NBA : 2/2

18:00 Himki - Zenit
Slaba ponuda danas ali definitivno mi se svidja Dee Bost 8.5 over MaxBet.
Ovo ne sme da se propusti,prvi put sam ga odigrao proslo kolo u EL nakon povrede Sveda koji ce odsustvovati jos mesec dana. U napadu Himkija bekovi koji iznose teret su Bost,Markovic i Jenkins. Ko makar malo prati kosarku,svestan je da Jenkins i Markovic ne mogu napadacki da doprinesu (kosgeterski) kao sto moze Bost,koji kvaliteta da prebaci i ponovo bude na 10+ poena ,ako ne do poluvremena onda do kraja 3/4 . Jenkins i Markovic su odlicni odbrambeni igraci,Bost nije los,ali je vise napadacki orijentisan i drzi napad Himkija sa Mikijem i Crockerom.
Nakon povrede Sveda u VTB Ligi:
26 min 1/7 fg 5/7 fts
24 min 6/10 fg
33 min 5/8fg 7/11 fts

U evroligi je slicna situacija,sa dosta minuta i blizu 10 suteva igra ,ali je na poslednjih 3-4 meceva(ne ukljucujuci poslednji) bio jako,jako neprecizan . Prosli mec je to popravio i bio na 19 poena,kao i u VTB ligi na 20,nadam se nastavku serije. Ocekuje se i nesto preko 160 poena na mecu,taman njegovih 10-tak da doprinesu tome. Matchup ce mu se cesto menjati,jer su tu Mekel,McFadden cini mi se i Scrubb. Nisam siguran da li neko od njih igra dobru odbranu,ali definitivno Mekel ne igra i Scrubb ne igraju,bar sto sam gledao Zenit u EK ove godine.