Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
Džoker wrote:
KENZO_13 wrote:
Kostas Kaimakoglu wrote:Ljudi imate sat fore imate pisite privatnu svi koji imate para na racunu imam tip nema pada nemojte me na lomacu dojava ovo ono samo se javite

Koji je tip bio ako nije tajna?

AlpeAdria Cup
BK Levicki Patrioti - Swans Gmunden 2 koef. (2.50)
Što naravno nije došlo a ja budala još ispratim šta mi je dao čovek. Čisto da ne bude kasnije zašto nisam...

Pa naravno da si budala. Bolje se nemoj pecati na takve gluposti. Pazi lik kaže IMAM TIP, NEMA PADA !!! Ha ha ha i šta bi? Šta sada? da je prošlo tip bi vam se odmah javi, tražio novac za sledeći par itd itd, ovako ...?
By Rudy5
#127626 Pozdrav sinovi sa Balkana...Obavijest jedna ko igra u Formuli..imate u subotu rukomet Poljska liga Wisla-Tarnow 1.20 ...inace je to 1.01 koef u svim kladionicama i očekuje se lagana pobjeda 20+ razlike protiv ovih amatera ..časti vas Formula
Fener-Zalgiris 1 1.25
Baskonia-Bayern 1 1.40
Valencia-Asvel 1 1.35
Partizan-FMP 1 1.20
Wisla-Tarnow 1 1.20

Formula 3.40
7/10

Inače brutalan dupli program Eurolige se završava sutra,bit će utakmica ko u priči ..Shved nakon 35 tekmi zaredom nije postigao barem jednu tricu.Idemo u legendarnu OAKU
By sniper07
KENZO_13 wrote:
KENZO_13 wrote:Valjd nece Timma ulaziti vise :shock:

Dobro je ali u prosjeku digne 8 trica po mecu pa je malo i rizicno njega ispod.

Sledeci put ostavi koju recenicu zbog cega, ovako ispada samo kao lupanje napamet pa sto bude, ne vidim svrhu toga
By Igor028
Igor028 wrote:U nekoj guzvi sam samo bacih pogled na ponudu i primamilo me.
Lorenzo Brown 9.5 +
B.Duntson 9.5 +

Prvi zbog cinjenice da Himki lose brani bekove, mislim.da Jovic nece ni danas na parket, a Sveda odbrana ne zanima.
Dantston je dobar tip po ovoj granici 30 minuta na parketu, panata ocajna u reketu, redovno su centri dvocifreni protiv njih, ovo mi je cak i pik dana.
Ps: gledao sam samo granice u Oktagonu ako ima negde povoljnija nek napise neko.

Lorenzo 10 WIN
Dunston 8 LOSS

Kako me lepo prodao Dunston, masi dva bacanja, pravi glupe faulove...
Evropa: 2/3
Nba: 2/2
By kokodril
KENZO_13 wrote:Druze, ja nikad ne pisem analize. Mozes se vratiti unazad pa vidi moj ucinak.

Inace igram na osjecaj.

Onda stvarno nema smisla tvoje prisustvo na forumu.
By KENZO_13
#127634 Salim se druze, ti fakat mislis da na osjecaj igram :)
Ma mrsko mi pisati analize sada neke jer sam na poslu i nemam vremena.

Ko hoce da isprati neka isprati, ovo nije nikakvo lupanje.