Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#193063 Joshua Ibarra over 9,5 (1.85) SS

njihov drugi centar daniel amigo koji je igrao odlicno za njih ovdje je dosao ozlijeden pa je ibarra preuzeo glavnu rijec pod kosem, prvo je zabio crnogorcima 13 i 9 litvi uz 3/13 sut, trebao bi sutra preko

Patty Mills over 17,5 (1.85) SS

uvijek kad obuce dres australije igra sjajnu kosarku a ni ovaj turnir nije iznimka, 25 finskoj pa 21 nijemcima a sad vjerujem da ce odraditi kako treba i protiv domacina japana, usput to je direktna utakmica za prolaz tako da ne treba ni napominjati kolika je vaznost iste
By petko87
UcenikBGD wrote:
petko87 wrote:
petko87 wrote:N. Jovic over 9.5 @1.86 betmgm

Vrlo lagano :mrgreen:

Bravo za burazere Jovice!!!
Ja cekam opet i Stefan Jovic +5.5 asista i on u poslednjem minutu baca Nikoli za monstruozno kucanje!!!

Meni stefan bio na 4.5 1.90.. ameri bas grese s granicama ali znaju da smanje kvote isto tako
By Nasir Jones
#193065 Image
Image

Barrett uz shaia u napadu veliki potrosac lopte. Prvi match protiv francuza izciglario, drugi protiv japana 17pts, danas ocekujem vise odbrane na shaiu i vise prostora za barretta. Kod kanade mi je dobar tip i olynyk over pts.
Vucevic nije jak u odbrani, valanciunas igra dobro, oba matcha 15pts uz skracenu minutazu. Ovu godinu protiv vucevica 2put preko 20pts. Bitna utakmica pa ocekujem i visu minutazu.
Fontecchio glavni suter u ekipi, filipini losi u odbrani, ako italija zeli pobjediti, trebaju pravog fontecchia.
Mahmud 214cm. Mehika tanka u raketi. Jonas i nikola lagano dali poene, isto ocekujem sa mahmudom.
Spellman roden u americi, ima nba iskustvo, protiv kanada 16pts, latvie 18pts, forsirat ce i danas, protiv francije ce imati motivacije.
Ocekujem dupliranje na townsu i feliz ce tezko ponoviti odlican suterski dan, tako da uzimam liza, prvu tekmu dao 18pts, slicno ocekujem danas.
Valtonen dobar suter, finska razocarala, i protiv njemacke ce tezko sta izboriti, pa ocekujem da i valtonen dobije svojd minute.
By Rudy5
#193066 Kanada Latvija 177.5 više

Latvija siklja nemilo,sustav je tako postavljen ,samo se žigaju tricu ,od Bertansa pa do pleja,većina tankih igrača u obrani,Kanada s NBA igračima,odgovara joj ovaj stil igre ..trebalo bi na više
By malsha9323
#193068 J.Giddey PRA 28.5 over ✅✅

Mec za prolaz dalje, sve zavisi koliki otpor moze pruziti repr domacina, nisu stravicno losi, mozda postoji mogucnost da zakomplikuju mec barem u 3 cetvrtine. Giddey svestran igrac, druga napadacka opcija, ovaj PRA je nizi za nekih 4-5 koliko su drzali u prethodnim utakmicama.

@ admiral
By braa1234g
#193071 Sta mi uradi Yabusele uzeo mi 25000 euro,..14.5 manjr .... jebem ti majku mutantsku....Pa zasto niko od centara nije igrao,pa jer moguce da ja igrao 20minuta prvo pol. ko C.