Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By BogdanovicMVP
#40449 Cedevita-Lokomotiv Kuban (-4.5+)2 Marathonbet
Cedevitu pratim cijele sezone i ugodno su me iznenadili. Zasluženo su prošli u najboljih 16 ali...mislim da je to to za njih. Mogu izvuc par pobjeda protiv Zvezde i darusaffake,ali kuban fenerbahce i unicaja su druga liga za njih. Kuban, momčad koja prima najmanje poena u ligi. Napade vuku preko tranzicije koju rade vise nego odlicno. Delaney vjerojatno najbolji pg u Europi i Randolph na petici koji ce najvise problema pravit i tu vidim kubanovu najvecu sansu. Ako Draper bude igro vise u rosteru,moci ce izbacivat pullena ili gordica i slat njima dvojici lopte(Delaney odlican suter,a randolph protiv bilana ili Žorića koje su apsolutno svi napunili u Euroligi u reketu). Sve u svemu vidim laganu pobjedu Kubana i ocekujem da pokriju ovih 5 razlike.
Još sam i spojio duble kuban 2@1.45 i Messi daje gol 1.38 na Marathonu(Messiju 500ti nastup za Barcelonu.Vec svi najavljuju kako ce ovo bit velika noc za njega pa pretpostavljam da ce mu Neymar-Suarez namjestat golove jer se realno mogu rugat Betisu)
By acab1312
rose01 wrote:sta mislite za heurtela manje od 12,5,mogao bi ga jovic dobro zatvoriti

Ne bih ovo igrao Heurtel je u top formi pogađa šuteve u lice protivnika, tako da je po meni skroz rizičan par za under
By volim_basket
Kimi wrote:care aj mi posalji link toga gde pratis to povrede startna petorka moguca za evroligu tako to ...ocu malo da izgustiram evroligu muka mi vise nba :)

Burazeru samo na google kucas Euroleague top 16 round 1 injury report i izadje ti. Sledece kolo kucas isto to samo round 2 i to je to.
By volim_basket
#40468 Jagodic Kuridza 12.5 UNDER (Mozzart)
Po meni je ovo zicer. Jagodic Kuridza je ciglar klasican. Drze ga na ovoj granici zato sto je postizao dosta poena jer je igrao po 30-35 minuta u vecem delu sezone. Prvo kratak roster Cibone, a potom i povreda Ante Zizica. Tako da je meceve uglavnom zapoicnjao na poziciji 5, pa onda udje Andrija Zizic (stariji od brace Zizic) i tad se Kuridza spustao na 4. I tako u krug (nesto slicno kao sto radi Kevin Jones u Partizanu). Jednostavno za 35 minuta na parketu on mora da ispuca 8-10 lopti, uhvati po koji skok u napadu i poentira i eto ga na 15-ak poena.
U pretposlednjem mecu protiv Tajfuna je dao 12 poena za 28 minuta (sut 3-3 za 2, 1-2 za 3, 3-4 za 1 - odlicni procenti). Prosli mec protiv Cedevite 4 poena za 21 minut (sut 1-2, 0-3, 2-2). Dve su bitne stvari zasto je Kuridza danas minus. Prva je to sto se Ante Zizic vratio u tim protiv Cedevite (18min 13pts), a druga stvar je sto je i mladi Ivica Zubac ubacen u roster u poslednja 4 kola. Igra po 15-ak minuta, tako da sada Cibona ipak ima tu unutrasnju rotaciju i tesko da ce u celoj toj postavci Kuridza imati mnogo prostora za sut.
By Kokodoe
#40471 Evroliga
Pinnbet
Bilan 14.5+
Nek izabere ko sta želi, po meni bilan ce igrati dok ne crkne, slabi su centri koji ga cuvaju, igraju kod kuce, bice tvrda utakmica, Al Miro igra kao zmaj, u abi ga je cuvao trener pred ovu utakmicu i opet je dao 12 bez da se oznoji..
Sarulja 11.5+
Saric ide na četvorke zvezde, koje četvorke? Miler nije četvorka, hladnokrvni tejic?da se ne šalimo, saric bi trebao ovo lagano kod kuce da prebaci uz uglavnom sut pod kosem, takozvanim uguravanjem uz faulove..
Kalnietis 8.5+
Dovoljno je pogledati njegov ucinak kod kuce, klasicna domacica, igrac koji suta samo kod kuce..
Dangubic 4.5-
Pa ovaj dečko ne može da se sastavi posle oporavka od povrede, neće imati suteve, i sve sto bude dao dace iz zakucavanja ako ih uopšte bude imao
Pilepic 6.5-
Cedevita tesko da ce ici na sut sa polja, i zna se ko je zaduzen za sut, mislim da ce pile biti samo zamena da se babic odmori na par minuta..
;)
By Jordan Belfort
#40472 Bilana cuva Randolph, nebi bas reko da je on slab cuvar. Iako cedevitina igra je daj Bilanu, ak nemoze do Bilana pucaj pa sta bude bude, tak da svakako od svih sa te utakmice Bilan ima najvece sanse za preko. Samo oprez jer ga ovaj manijak cuva
By kiso1991
#40474 Wurzburg - Alba Berlin h1(+5) bet365 1,90

Svakako derbi ovog kola u Nemackoj, utakmica koja bi trebala da bude najuzbudljivija i najneizvesnija, wurzburg docekuje albu. Wurzburg je trenutno 5 a alba 2. Wurzburg ima skor od 10 pobeda i 5 poraza. Alba 12 pobeda i 3 poraza. Wurzburg kod kuce 6 pobeda i 1 poraz. Alba u gostima 6 pobeda i 1 poraz. Na poslednjih 5 meceva Alba je samo jednom slavila ovde. domacin imao seriju teskih meceva ali za ovaj mec su spremni a treba i napomenuti da im je ovaj mec bitan i zbog plasmana u cetvrtfinale kupa.
Alba igra dosta slabije nego li prosle sezone, u pojedinim mecevima se muce i ne izgleda to bas najbolje, moram reci da u odnosu na igru imaju dobar skor. Wurzburg igra dobro kod kuce, agresivno i danas bi trebalo da im se vrati jedan igrac koji ce povecati rotaciju ekipe, jer to je glavni problem ove ekipe, nedostatak pravih zamena za startnu petorku koja igra zaista dobro... Ovde ocekujem pobedu domace ekipe ali bolje odabrati hendikep pobedu, nekako ocekujem neizvesnu utakmicu do samog kraja....
By Kokodoe
Jordan Belfort wrote:Bilana cuva Randolph, nebi bas reko da je on slab cuvar. Iako cedevitina igra je daj Bilanu, ak nemoze do Bilana pucaj pa sta bude bude, tak da svakako od svih sa te utakmice Bilan ima najvece sanse za preko. Samo oprez jer ga ovaj manijak cuva

Mogao je doci, Al slobodna bacanja jako slabo..