Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By acab1312
BogdanovicMVP wrote:Bilan (-6.5+) Više skokova bet365 5/10
Žorić ne igra tako da Bilan ostaje sam na poziciji centra i igrat će cijelu utakmicu. I sa žorićem u prve dvije je uhvatio 8 i 9 jer je jednostavno viši od svih ostalih.
Ako ništa, ovo je value.

Odličan par ali nema ovo u ponudi ovde u mojim kladijama... Ako ne nastupa Žorić mogao bi Bilan 14.5 + oba puta je prelazio ovu granicu kada su se sastala ova dva tima
By acab1312
#41976 Jel može neko da mi saopšti da li večeras nastupa Nando De Colo? Nema ga u ponudi ni u jednoj kladži, a umeju funjare tako da sklone igrača iz ponude i da se samo odjednom vrati na teren i izdominira
By Dynamite
#41979 Nando De Colo missed the last Euroleague and domestic games with a sprained ankle and is listed by the club as questionable to play against Laboral Kutxa.
Joel Freeland missed the last Euroleague and domestic game due to a leg injury and is listed by the club as questionable to play against Laboral Kutxa.
Milos Teodosic missed the last domestic game due to a neck injury and is listed by the club as questionable to play against Laboral Kutxa.
Victor Khryapa has played in the last two domestic games and is available going forward.
Pavel Korobkov remains sidelined due to a knee injury.
By Nasir Jones
#41989 EURO LEAGUE (bet365) Singles:

Nick Calathes (Panathinaikos) 10,5 over - 2,25
Victor Claver (Lokomotiv Kuban) 10,5 over - 1,83
Adam Hanga (Laboral Kutxa) 7,5 over - 1,83
Felipe Reyes (Real Madrid) 11,5 over - 2,25
Tomas Satoransky (Barcelona) 8,5 over
Miro Bilan (Cedevita) 12,5 over

GL
By Nasir Jones
#42068 Euro League (bet365) singles:

Janis Strelnieks (Brose Baskets) 11,5 over - 1,8
Alexey Shved (Khimky Moscow) 17,5 over - 1,83
Tyrese Rice (Khimky Moscow) 14,5 over - 1,83
Richard Hendrix (Unicaja) 9,5 over - 1,83
Marko Simonovic (Crvena Zvezda) 6,5 over - 1,71
Marko Guduric (Crvena Zvezda) 6,5 over - 1,83

GL
By BogdanovicMVP
#42082 Crvena Zvezda-Unicaja 2 2.35 bet365 4/10
Unicaja je dobra ekipa,dobra momčad. Gledo sam razvaljivanje cedevite proslo kolo, najviše me se dojmilo zatvaranje Bilana i Pullena (centar i play) i njihova tranzicija. Istina,išao ih je šut, ali treba biti iskren pa reci da su to sve izrađeni šutevi. Što reć o zvezdi, igra toplo hladno. Kad su svoji, mogu dobiti bilo koga doma, ali ovaj mi koefc nije nikako realan. S jedne strane zvezdino domaćinstvo, s druge odična timska košarka i dobro zatvaranje centra koje je vjerojatno i najjace oruzje zvezde(Zirbes i Štimac).
Ugl koefc je nerealan pa mi je ovo value.