Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Stefan Dordevic over 10,5 (1,85) SS

Odlaskom stephensa u Italiju ugrabio status prvog centra i igra prije svega dobro napadacki dok se obrambeno zna zaboraviti, centarska linija Splita problem ove sezone i trebao bi preko u ovoj bitnoj utakmici za igokeu koja je u krizi rezultata

Loren Jackson over 15,5 (1,85) SS

Studenti kod kuce jako solidni i gubili vise manje samo od najjačih timova, danas stize mzt koji prima puno poena i trebali bi opcenito gledati utakmicu s puno poena jer to je stil studenata sa puno trke i sutiranja brzog, omaleni play domacina se jako dobro u tome snalazi i tesko ce ga caffey i ware zadržati danas

Jackson lagano, dordevic si unistio utakmicu faulima
By Jeffrey
#178907 Double iz ss
Campazo 14.5+
Ferrel 16.5+

- zvezda ima duplo kolo , očekujem da glavni igrači EL odmaraju max, igraju sa FMP, očekuje se dosta poena, a to bi Campazo trebalo odgovarati, željan je igre i ovo je nisko. Tekma je humanitarnog karaktera tako da vjerujem u jednu revialnu utakmicu.
- Ferrel brutalna forma, igra se s Budućnosti koja ne igra obranu, očekujem ga dosta na parketu i ovo moram uzet
By Jack Reacher
#179003 KK Dinamo Zagreb-Kk Split 1 3.70 Premier
17. kolo Hrvatske kosarkaske lige nam donosi derbi izmedu Dinama i Splita.Dinamo je u borbi sa play off sa omjerom 8-8.Ispred njih je Skrljevo sa pobjedom vise i ove dvije ekipe ce se boriti za sesto mjesto.Plavi igraju u poprilicno dobroj formi.U zadnjih pet utakmica 4-1 a posebno se istice pobjeda u gradskom derbiju nad Cibonom. Sa druge strane Split na cetvrtom mjestu i omjeru 12-4. U ovaj mec ulaze nakon sto su u proslom kolu izgubili od Cedevite na domacem terenu sa 15 razlike. Split je jucer igrao tezak mec sa Igokeom u ABA ligi koji su dobili ugostima sa 92-88.Split i nema neku rotaciju te je potrosnja glavnih igraca bila vrlo velika.Sullivan je igrao 34 minute,Shorter 39,Mavra 35,Nelson 24. Dinamu je ovdje pobjeda potrebnija,ulaze u dobroj formi u mec,Splitu je ovo druga utakmica u 24 sata,umor ce sigurno biti prisutniji kako mec bude odmicao i mislim da se isplati probati jedinicu po ovoj kvoti a sigurnija opcija mi je kontrahendikep od 7.5.
By forza
#179031 Green 10.5 + supersport 1.85

Mislim da je ovo promasena granica,postao je prva napadacka opcija otkako je dosao u buducnost. Utakmica projektovana na 170 plus poena. On ovo moze preci za poluvrijeme. Mislim da ce imati i preko 25 minuta u ovoj bitnoj tekmi. Realna granica barem 14.5 ako ne i poen koji vise. :D
By Jeffrey
#179054 Singl iz lokala RH
Ferrell 16.5+
Green 10.5+

- kolega gore sve objasnio za Green , potpuno se slažem , nema se šta dodati jedan admiral ga drži na 13.5 i to je realna margina.
Ferrella sam igrao u double moram u singlu, samo neki umor i ozljeda može ovo sjebati , igra odlično i već sljedeće sezone ga očekujem u puno boljem klubu. Tekma će biti koš na koš bez obrana i tu bi on morao da dodje do izražaja.
By Jeffrey
#179055 Larkin 14.5- Admiral
- nema ni 20dana kako se vratio nakon ozljede, igrao dosta u zadnje vrijeme, zadnja tekma otišla i u produžetke, potrošio se full, tako da očekujem danas minimalnu minutažu, dobije to Efes i bez njegovog full angažmana, a i koliko čitam tursku štampu atman najvio odmaranje glavnih ide duplo kolo
By Jeffrey
#179057 Lessort 8.5- Admiral
- duplo kolo čeka Partizan, vukao dosti vrijeme da odmara malo, ali oni što je najbitnije nakon derbija Zvezda Partizan bio je kum na svadbi, i kruže dosta videa uratka di se opustio uz pjevanje, cuganje itd... Vjerujem da neće danas preko 12min ako bude opće i igrao.
By Gallinari8
#179058 Dante Exum 8.5 - 1.95 admiral
-slicna analiza kao Jeffova za Lesorta jedino sto nije kumovo ,ali se dosta potrosio u derbiju i ocekujem da ga malo poštede danas. Imaju tu Avramovic i Madar da iznesu teret...
By SergioRodriguez
#179059 Smailagic 10.5 over 1.70 admiral

Vec je gore sve receno, odmorit ce se najbolji pred duplo kolo EL a tada ovi sa manjom minutazom nastupaju. Lessort klupica a Smailagic puno minuta i on ovo prebaci bez problema. Zadnju takvu situaciju smo imali protiv MZTa kada je Lesort dao samo 6 poena a Smailagic je zabio 24. Za mene odlican pick
By Jeffrey
#179060 Vezenko 14.5 -Admiral
Ista stvar duplo kolo za Oly , nema potrebe da ga sili, pobjeda Oly 1.01 sve govori to, zadnje kolo u Grčkoj vezenko 8 poena, tako moram ga probati.
Ps slažem se sa dečkima gore oko svih pikova, glavne - sporedne +