iDjoleQ wrote:Budzeti ovih ekipa su tu negdje vjerovatno 12-13 milki sa platama svim i stafom.
Sam Campazzo koštao 5 milki
toshiba86 wrote:Bio jednom jedan igrač klasa zvao se Teodošić haha.Danas je propuh trenutno ništa mu ne ide.
hm..??
toshiba86 wrote:Teo se osjetio uvrijedjen da JE PROZVAN I ETO GA NA 11 HAHAHA.
Hahaha ćuti i uzimaj pare
yoldza wrote:iDjoleQ wrote:Budzeti ovih ekipa su tu negdje vjerovatno 12-13 milki sa platama svim i stafom.
Sam Campazzo koštao 5 milki
Ako pogledas kako se placaju igraci u EL to znaci sezonski. Pitanje je koliko je Kampaco dobio do kraja ove sezone to sto za sljedecu ima neku drugu svotu ponudjenu ne ulazi u ovaj budzet. Sto znaci on nema ni blizu 5 miliona
Jos samo da repostam na ovo da smo normalna drzava znale bi se plate igraca i budzeti klubova kao sto to Francuska radi i mozes vidjeti tacno koji igrac koliko zaradjuje. Medjutim ko zna sta kod nas pise na ugovorima ne bi me cudilo da pola ide na ruke sto bi se reklo hahaha
bane's back wrote:Howard 15.5+ 1.90
Micic 15.5 + 1.90
Papanikolaou 7.5 + 1.90
Rubit 12.5 + 1.90
Admiral
Greska u proslom postu bez replay-a. Nadam se da je neko ispratio ovo
UcenikBGD wrote:toshiba86 wrote:Bio jednom jedan igrač klasa zvao se Teodošić haha.Danas je propuh trenutno ništa mu ne ide.
hm..??![]()
![]()
Prijetelju vidiš ti onu riječ trenutno heeh.Znam ja šta pišem i onda nema ono kobasica rasprava jer u tom trenutku bome mu nije išlo nikako.