Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By stephen27
#68009 Makabi - Baskonija 2
Makabi je idealan tim da Baskonija izadje iz male krize u koju je upala. Makabi se rastao sa Weemsom, ali i dalje tu ne stima nista i oni su se oprostili od Evrolige i cini mi se da svaku utakmicu igraju turisticki. Odbranu prakticno da nemaju. Verujem da ce spanci maksimalno angazovano uci u mec i iz ove pobede profitirati. Idealna sansa da pobegnu Zvezdi jer i nije bas realno da zvezda bilo sta uradi u Moskvi. Ja cu svakako ovaj par singlirati. Na koliko to ne znam, ali mi je dosta siguran. kvota 1.75

Cska - Zvezda under 162.5 - Ovde nemam neku posebnu analizu, zvezda je puno potrosena, popusta odbrana kod ovog tipa se plasim da im cska ne utrpa 100ku i da me probusi lagano, jer mozda traze osvetu za poraz u Beogradu. Zbog toga uzimam najvecu ponudjenu granicu. Vidim cska na nekih 83 poena zvezdu na 70. Dosta. Kvota 1.5

Napomena: Treba obratit paznju na Real, pored ovog sto je Chaz napisao za Uniks je potpisao i Danilo Andjusic, mozda bude zaigrao, ali ne verujem da ce Real bas lako dobiti, iako je Uniks odavno otpisan.
By Zaza_Pachulia
#68012 Nepisano pravilo ove sezone mi je over centra protiv Milana. Više manje svi kontra njih idu više pa bi i Dunston trebao više. Ima dobru minutažu i protiv ekipa sličnih Milanu ide više bez problema. Već je Dunston išao više kontra Milana kad je zabio 17 poena. Utakmica svakako bi trebala biti na više poena jer tako igraju i jedni i drugi.
Inače granica mu je 9.5. Ovo mi je nekako jedan od sigurnijih parova danas.
By stephen27
Zaza_Pachulia wrote:Nepisano pravilo ove sezone mi je over centra protiv Milana. Više manje svi kontra njih idu više pa bi i Dunston trebao više. Ima dobru minutažu i protiv ekipa sličnih Milanu ide više bez problema. Već je Dunston išao više kontra Milana kad je zabio 17 poena. Utakmica svakako bi trebala biti na više poena jer tako igraju i jedni i drugi.
Inače granica mu je 9.5. Ovo mi je nekako jedan od sigurnijih parova danas.

Ja imam slicnu praksu za Raduljicu. Cim vidim 9.5 udaram under. Ispostovao me je nekoliko puta.
Kao i za Jackon-a 8.5, 9.5 under odmah. Pogotovo od kad se vratio De colo
By Teo
#68023 Jovic veceras nece igrati mislim da cak nije ni otputovao,to je ogromni hendikep za Zvezdu posto je on nosilac igre i nema adekvatnu zamenu.Zvezda sada na poziciji pleja ima samo Voltersa a kada bude odmarao tu ulogu ce preuzeti Dzenikins,treca alternativa ne postoji.
By toshiba86
Teo wrote:Jovic veceras nece igrati mislim da cak nije ni otputovao,to je ogromni hendikep za Zvezdu posto je on nosilac igre i nema adekvatnu zamenu.Zvezda sada na poziciji pleja ima samo Voltersa a kada bude odmarao tu ulogu ce preuzeti Dzenikins,treca alternativa ne postoji.

ja sam uzeo Voltwrsa na over 7.5 bet365
By pennyHardway
#68116 Ima li gdje potvrda da ce Xavier Munford debitovati za Barcu veceras? Igra istu poziciju ko Rice, jako dobar scorer i mislim kao igra on Rice sa ovom formom sto ima ispod 15.5 je zicer jer nema sanse da igra ko inace 35 minuta ako Munford igra pogotov jer se prica da im je plata ista znaci nece Munford igrati neku sporednu ulogu sa desetak minuta pa tekmi.

Ima li jos neki info za danas da je neko out i to?
By Vriskoza
#68125 DARUSSAFAKA - FENERBAHCE
Record 10-11 vs 14-7
Arbitri Sreten Radovic, Matej Boltauzer, Carlos Peruga
Darussafaka out Wilbekin
Fenerbahce -

OLYMPIACOS - ZALGIRIS KAUNAS
Record 15-6 vs 9-12
Arbitri Luigi Lamonica, Robert Lottermoser, Sergio Silva
Olympiacos out Papapetrou, Young
Zalgiris -

BARCELLONA - GALATASARAY
Record 8-13 vs 6-15
Arbitri Sasa Pukl, Fernando Rocha, Milos Koljensic
Barcelona out Doellman, Renfroe, Oleson, Lawal, Ribas. Xavier Munford’s debut
Galatasaray -

Sportando

Trebalo bi da igra Munford, ali ne verujem bas da ce odmah dobiti neku veliku minutazu.. Opet nema tu Renfroa, Olesona, Ribasa, Galata losa dosta defanzivno...

Ja cu Ricea igrati Under na 15.5 na nekom tiketu, ali nije mi to za neku jaku uplatu, Vezenkov mi je dobar za Over na 7.5 zbog izostanka Doelmana.

I Igram dubl za manji ulog Faverani Over 9.5, Tomic Uncer 9.5... Na poslednje 4 tekme, od kako je Fanerani dosao, belezi 18, 10, 11 i 11 poena, a Tomic 2, 4, 2 i 2... Dakle, 4 puta je ova kombinacija prosla, pokusacu da nastavim niz :)
By Vriskoza
#68127 I evo jos jedan predlog od mene, ukratko samo...

Papanikolau Over 7.5

Papapetrou ne igra veceras, pa ocekujem da Papanikolau odigra blizu 30 minuta.
U odlicnoj je formi, 5 Overa na ovu granicu, 8, 12, 11, 12 i 10 poena.

Bilo je tu drugih izostanaka, ali mislim da ce izostanak Papapetroua najvise da se odranzi na njegovu minutazu.

Uzima rezonske suteve, ima korekran procenat iz igre, slobodna bacanja izvodi gotovo bez greske, a zna lepo da iznudi faul.

Mozda se ocekuje malo tvrdja odbrana Zalgirisa, ali upravo protiv te ekipe je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Ubacio je 16 poena, 3/4 za 2poena, 2/2 trojke i 4/5 slobodna bacanja.
Veceras nek odigra upola dobro kao tu partiju i prelazi granicu :)