Quincy wrote:James_Harden wrote:Bourusis na 13,5 over mislim da je to dobar singl za srednji ulog, igrali su 3.1.2016 24 poena im je dao, a i u dobroj je formi, upravo je iz reala presao u laboral, to moze biti motiv vise... kakvo je vase misljenje za ovaj par
Veoma izgledan par, bas zbog toga sto je ove sezone stigao iz Reala imace motiv vise, ocekuje se i utakmica na veci broj poena, uzece svoje suteve i uz pristojan procenat a s obzirom na odbranu Reala ne bi trebao da bude ispod 15 poena... Ja sam na tiket dodao i Ljulja koji se pre nekoliko utakmica vratio na teren posle povrede, zeljan je igre, dobio je svoju standarnu minutazu a s obzirom na stil igre Laboral Kuce morao bi da postigne negde oko 15 poena
Za prvog je granica 9.5 za drugog 12.5.
Jedam plej Laborala bi trebalo da ostane u minusu. Ovaj Adams je neugodan, al vreme je da stane malo. Ovaj drugi igra manje , i ne puni mi oko nesto. Al s eplasim da ne poludi danas.
petko87 wrote:Samo se nadam da ce de colo uci u 4/4 par min i dati 3p. Inace doziveh BO u evroligi
Bravo Nandoooo...
Casanova32 wrote:M.Dzejms minus ili Darius Adams minus?
Za prvog je granica 9.5 za drugog 12.5.
Jedam plej Laborala bi trebalo da ostane u minusu. Ovaj Adams je neugodan, al vreme je da stane malo. Ovaj drugi igra manje , i ne puni mi oko nesto. Al s eplasim da ne poludi danas.
Obojica lagani minusi...
S.Llull over 4.5 assists 4 assists
O.Hunter over 5.5 rebounds 10 rebounds
MaxBet kladionica
Kvota: 5.35
Ajoooj, tezak pad
Ali pao sam na Real Madrid 1 na live-u. I to su me dobro srusili...bas sma jako usao.
Laboral pobedi i Barsu i Real u gostima...
prošli put je u zadru ubacio 16 poena protiv filipa kraljevića (dobrog defanzivca inače). ne bi trebao ni danas da omane s obzirom da se i dalje na njega najviše igra, a možda će igrati i četvorku kao protiv zvezde ak bude igrao williams pa će imati još lakši posao protiv marinkovića i ramljaka.