Rovinjez wrote:Za Graya nisam imao dobar osjećaj danas, bilo je vidljivo pri kraju da ga je umor sustigao i samim time sut nije bio na razini no s druge strane uzima brdo suteva i moze ubaciti 30 bez problema ali osjećaj danas mi je da ga izbjegnem pa kako bude
Ma tanak sam ja za Evropu nego sam gledao one tekme,ima na sportklubu...Onaj Gray siluje,udje i u reket za 2 i trojke(sas nije nijednu pogodio,ood 8 mislim,tesko danas opet,makar ce 2)....kad je u igri sve se ide na njega jer Monaco nema mnogo poena od drugih,on,bost,lesort i knight.....Igrao je sada preko 30 min jer je Bipost pravio licne,sada ce manje ali sutirace opet preko 15x,bez njegovih poena oni su tanki,4 ihraca su aktivna u napadu,,,ja mozda lupam ali ono je Klarkson za sirotinju
Rovinjez wrote:Ma ne rekao si sve kako je ali ja ga danas na ovih 16-17 sta nude ne diram
Ipak si ti za ovo dr...tebe slusamo ovde,ubijas ovo,svaka cast.
Rovinjez wrote:Ma ima puno njih koji znaju, ja samo dajem svoje osobno misljenje a sad neka svako odluci za sebe sta ce i kako da svojim parama
Na evro kosarci ti si no 1...Nasir i Rw....ne zezaj,doneo si pare ovde ljudima,vec sam ti rekao svaka cast sto te ne mrzi da se iscimas,a pogadjas extra....Kada ti ostavis ovde tip,svi ga igramo.....