Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Alexey35
#104333 CIbona Zadar 1
18h

Kvota na Cibonu je od 1,5 do 1,6. Derbi meč, Zadar se bori za prvo mesto, Cibona za treće, još nekoliko kola do kraja regularnog dela. Imao je Zadar sumanutu seriju poraza u Zagrebu protiv Cibone, nešto oko 20tak mečeva pa su to prekinuli ove sezone u ABA ligi košem u zadnjem napadu. Očito da imaju problema na ovom gostovanju ne samo na terenu već i psihološki. Od dva kola pre kraja ABa lige nema Dzoshue Bostica koji je bio vodja ovog tima uz Prestona Nolsa. Takodje ni Nols nece igrati zbog suspenzije koju je zaradio zbog tuce u Splitu. Ostao je samo Amer koji je doveden za domace takmicenje koji trpa po 20 poena nekim poluekipama, do sada nije imao ni jedan ozbiljan mec. Mislim da se danas nece naigrati, a dodatno bez Nolsa Zadar ostaje sa mnogo manje poena u rukama. Cibona kakva je takva je, ali spremni su i Zoric i Tomas i ostali matorci pa bi uz izostanke Zadra i domaci teren trebalo da bude dovoljno za pobedu Cibosa.
By Master Yoda
#104340 cibona je živi očaj od ekipe, ovo govori osoba koja redovno prati jedne i druge

jedinica nema nikakav value, nikome ne preporučam da to igra. zadar je i bez knowlesa bolji od cibone a taj drugi amer je bolji od svega šta cibona ima na vanjskim pozicijama pa vi sad vidite. osobno očekujem pobjedu zadra
By Mandarina
#104387 Vidim da se slabo pise u poslednje vreme, pa da napisemo nesto. Hickman 10.5 over------revijalan mec, imace motiva protiv bivseg kluba, dobra forma, Huertel 11.5 over isto ko i za Hikmena, Moerman 7.5 over, Simon 9.5 over
By The_Rock
Master Yoda wrote:cibona je živi očaj od ekipe, ovo govori osoba koja redovno prati jedne i druge

jedinica nema nikakav value, nikome ne preporučam da to igra. zadar je i bez knowlesa bolji od cibone a taj drugi amer je bolji od svega šta cibona ima na vanjskim pozicijama pa vi sad vidite. osobno očekujem pobjedu zadra

Kako sam te ispratio u formuli dosla kvota 2,7 hahahaha igraaaj zadre
By Alexey35
The_Rock wrote:
Master Yoda wrote:cibona je živi očaj od ekipe, ovo govori osoba koja redovno prati jedne i druge

Kako sam te ispratio u formuli dosla kvota 2,7 hahahaha igraaaj zadre

Dobro je da je Yoda izneo suprotno mišljenje, sigurno je spasio bar neke ljude gubitka kad sam već ja pogrešio skoz.