Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
MTD wrote:Admiral u Hrvatskoj i Admiral u Srbiji nemaju iste granice za igrace.

Kad uplatis u Srbiji malo jace dobijes kitu kvote koje pisu,ali ne vredi da se objasnjavas sa decom koja uplacuju 1 euro na 0 parova, tada moze sve
By Gallinari8
#179645 Moj drug učenik je upravu!!! Ja sam krenuo odigrati taj dubl u admiralu i smanjili su mi kvote na 1.65 madara i nunelija 1.7 na koje sam odustao. Ako ces odigrati na tiket pored njih i jos 5-6 parova onda ti puste te kvote. Sve u svemu bagra
By iDjoleQ
#179647 Pa cekaj to sve kladionice rade i ne znam zasto se uopste o tome polemise ? I na maxbetu kada igras dublove na vece uplate ti nude druge granice ili smanjuju kvote. To nema nikakve veze sa tim da je ta granica bila i da su ljudi mozda vezali sa drugim parovima :D A to kome je sta jaca uplata ne vrijedi pricati jer zavisi od covjeka do covjeka Ucenik kaze 2000 dinara to je nekome smijesno a nekome puno tako da :D
By ottorinator
#179672 Kod nas u Hr to ne rade...to ubija u pojam, zamisli promjeni ti granicu za pola koša i ti taman to padnes...pa ne znam sta bi napravio...nas jebu s porezom i manipulativnim troskovima, ali bar daju da igras kako treba...evo od prije par dana...Brooks bio svuda 12,5 oni drze 16,5...nikakve autorizacije, llistic prosao za 5 sekundi

https://ibb.co/hRWc26H
By Jeffrey
UcenikBGD wrote:
Jeffrey wrote:
Bodibond wrote:Madar 5.5 - kv.1.75
Nunnally 7.5 - kv.1.90
Admiral

Mala minutaža obojice

Ja mislim da si se zajebao Madar 6.5 i kvota 1.85 je

Ja mislim da si se ti zajebo. I za Weemsa i za Madara. Madar je spusten bio svuda na 4,5 a ovaj dubl u admiralu je moga kitu moju da se odigra po ovim kvotama. Ja sam hteo ovaj dubl 3 4 sata pre nego je napisano ovo ovde, i spustili su kvote Nuneli na 1,7 a Madar na 1,65 !!!

To je "crni humor". Moja konstatacija je bila napisana zato što je stavio granicu/koef koja nije bila točna. Ti si napisao gore dečku na Madara da nije koef taj i onda ovaj dečko dodje još kasnije i napiše nešto što nema u ponudi, i zato sam se ja sprdao da je granica 6.5 ,jer vidim ovdje neki lupaju svoje margine i koeficijent, ali očito nisi skužio sprdnju.
By Jeffrey

Admiral Srbija i Hrvatska iste su margine ali nisu isto koef, u srbiji 1.9 u hrv 1.85(s porezom), e sad admiral srbija pušta margine već sad u 9h a admiral rh iza 11h i ako je netko tovario u srbiji rano ujutro naravno da admiral srbija diže ili spušta marginu a pošto admiral rh stavlja tek iza admirala srbija on povlači te nove margine. I to vam je 100% točno evo pratite danas.
By UcenikBGD
Gallinari8 wrote:Moj drug učenik je upravu!!! Ja sam krenuo odigrati taj dubl u admiralu i smanjili su mi kvote na 1.65 madara i nunelija 1.7 na koje sam odustao. Ako ces odigrati na tiket pored njih i jos 5-6 parova onda ti puste te kvote. Sve u svemu bagra

101% tacno!!!
Isto mi se dogodilo, a napisao sam 2000dinara uplata jer ako stavis kod njih 5000 ili 10000din nema sanse da ti ne smanje kvotu bilo koja dva igraca da stavis,da stave Nuneli 25.5granicu i da stavis over za 100evra on ce ti smanjiti kvotu na 1,7 ili dici granicu na 26,5 BAGRA 100% kao sto rece GalinarDi
By UcenikBGD
Jeffrey wrote:

Admiral Srbija i Hrvatska iste su margine ali nisu isto koef, u srbiji 1.9 u hrv 1.85(s porezom), e sad admiral srbija pušta margine već sad u 9h a admiral rh iza 11h i ako je netko tovario u srbiji rano ujutro naravno da admiral srbija diže ili spušta marginu a pošto admiral rh stavlja tek iza admirala srbija on povlači te nove margine. I to vam je 100% točno evo pratite danas.

Izvini Jeffrey, nisam skuzio sprdnju jer sam poludeo od admirala i njihovih fora i fazona,a kao su sponzori ABA lige, i onda ovde likovi pisu neke granice koje veze nemaju sa mozgom, a onaj DjoleIQ me jos jebava da napadam ljude a upravu su!!! Nek mi pokazu dubl sa onim granicama i kvotama uplacen u admiralu ja mu isplatim taj gubitan tiket i pojedem isti !!!
By Jeffrey
UcenikBGD wrote:
Jeffrey wrote:

Izvini Jeffrey, nisam skuzio sprdnju jer sam poludeo od admirala i njihovih fora i fazona,a kao su sponzori ABA lige, i onda ovde likovi pisu neke granice koje veze nemaju sa mozgom, a onaj DjoleIQ me jos jebava da napadam ljude a upravu su!!! Nek mi pokazu dubl sa onim granicama i kvotama uplacen u admiralu ja mu isplatim taj gubitan tiket i pojedem isti !!!

Ma 100% si upravu.
By sicily
#179701 Sa Admiralom ista priča godinama unazad, ja se iskreno iznenadim kad mi ne promene kvotu na veriikaciji i to na nekoliko desetina eura uplate... BetOle tek mislim da nema svrhe pominjati i predlagati ovde jer za 2000 din uplate (manje od 20e) menjaju marginu a ne kvotu, lično sam ugasio nalog kod tih gubavaca... Setim se samo koji su se sve prevaranti pojavljivali ovde na forumu se izjavama 1000e uplata u BalkanBetu na igrača a meni taj isti BalkanBet nekoliko puta godinama unazad na uplatnom mestu za 20k (oko 150e) uplate na singl da bi doživeo da čekam 5 min da mi izbace da prihvatim promenu sa smanjenom kvotom na 1.65 i maximalnom uplatom 5000 din i to uglavnom odmah nakon što bi izašla ponuda za igrače dakle nije mnogo ljudi moglo da natrpa to čak šta više ako je neko uopšte pre mene i igrao taj par tako da se samo balavci pecaju na te priče oko jačih uplata na igrače retko koja kladionica u Srbiji sem možda Soccera će pustiti jaču uplatu na igrača da ne promeni koef ili marginu, jednostavno teška je priča sa tim stvarima po lokalima u SRB...