MTD wrote:Admiral u Hrvatskoj i Admiral u Srbiji nemaju iste granice za igrace.
Kad uplatis u Srbiji malo jace dobijes kitu kvote koje pisu,ali ne vredi da se objasnjavas sa decom koja uplacuju 1 euro na 0 parova, tada moze sve
UcenikBGD wrote:Jeffrey wrote:Bodibond wrote:Madar 5.5 - kv.1.75
Nunnally 7.5 - kv.1.90
Admiral
Mala minutaža obojice
Ja mislim da si se zajebao Madar 6.5 i kvota 1.85 je
Ja mislim da si se ti zajebo. I za Weemsa i za Madara. Madar je spusten bio svuda na 4,5 a ovaj dubl u admiralu je moga kitu moju da se odigra po ovim kvotama. Ja sam hteo ovaj dubl 3 4 sata pre nego je napisano ovo ovde, i spustili su kvote Nuneli na 1,7 a Madar na 1,65 !!!
Gallinari8 wrote:Moj drug učenik je upravu!!! Ja sam krenuo odigrati taj dubl u admiralu i smanjili su mi kvote na 1.65 madara i nunelija 1.7 na koje sam odustao. Ako ces odigrati na tiket pored njih i jos 5-6 parova onda ti puste te kvote. Sve u svemu bagra
Jeffrey wrote:MTD wrote:Admiral u Hrvatskoj i Admiral u Srbiji nemaju iste granice za igrace.
Admiral Srbija i Hrvatska iste su margine ali nisu isto koef, u srbiji 1.9 u hrv 1.85(s porezom), e sad admiral srbija pušta margine već sad u 9h a admiral rh iza 11h i ako je netko tovario u srbiji rano ujutro naravno da admiral srbija diže ili spušta marginu a pošto admiral rh stavlja tek iza admirala srbija on povlači te nove margine. I to vam je 100% točno evo pratite danas.
UcenikBGD wrote:Jeffrey wrote:MTD wrote:Admiral u Hrvatskoj i Admiral u Srbiji nemaju iste granice za igrace.
Admiral Srbija i Hrvatska iste su margine ali nisu isto koef, u srbiji 1.9 u hrv 1.85(s porezom), e sad admiral srbija pušta margine već sad u 9h a admiral rh iza 11h i ako je netko tovario u srbiji rano ujutro naravno da admiral srbija diže ili spušta marginu a pošto admiral rh stavlja tek iza admirala srbija on povlači te nove margine. I to vam je 100% točno evo pratite danas.
Izvini Jeffrey, nisam skuzio sprdnju jer sam poludeo od admirala i njihovih fora i fazona,a kao su sponzori ABA lige, i onda ovde likovi pisu neke granice koje veze nemaju sa mozgom, a onaj DjoleIQ me jos jebava da napadam ljude a upravu su!!! Nek mi pokazu dubl sa onim granicama i kvotama uplacen u admiralu ja mu isplatim taj gubitan tiket i pojedem isti !!!
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]