iDjoleQ wrote:Ista je prica sa svim kladionicama u SRB zato ne znam sta se ucenik nasao pametovati da je ta ili ta grana njemu u dublu kad sta god da odigras dubl jace uplate ili ce ti smanjiti keof ili dirati margine. Znaci moze se ici redom po forumu i pisati ljudima meni nije to prihvatilo nego ferrela 16.5 ti Rovinjez nemas pojma!!!!!!!! Samo treba mucnuti glavom malo i procitati opet sta sam napisao, ljudi su dali 2 tipa mozda su ih vezali sa necim jos i te su im margine. Nevjerovatno
Ajd nemoj kakiti,ako je lik napisao dubl ta dva para onda je dubl ta dva para, nije ih mozda vezao sa jos necim, bar nije napisao!!! A ocigledno ih nije ni odigrao jer da jeste ne bi to napisao!!!
Ajde nadji post gde lik pise Madar under5,5 kladionice soccer mozzart itd itd i vreme u koje je napisao!!! Ja ti garantujem zivotom da sam 2 sata pre tog posta i u socceru i mozzartu video Madar4,5 granica!!! Da ne pominjem lika koji je u 18h dosao i napisao Madar under 6,5 !!!!!!!!! Ahahahaha u kojoj to kladionici? nije napisao naravno.
Evo ja ti dajem za danas tip Kaba ( buducnost ) over 3,5 i Omic under 22,5 !!! Nema greske
iDjoleQ wrote:u 17:30 Madar je bio 5.5 i 1.75 tako da ne znam sta si ti igrao Ucenice ali dzaba napadas ovdje ljude kada su u pravu
Ja ga u 13h 30 uplatio 1,65 bio!!! Ocigledno da ne igras cim pises ovako
Madar 5.5 - kv.1.75
Nunnally 7.5 - kv.1.90
Admiral
Mala minutaža obojice
Ja ovde ne vidim 5 parova nego samo 2 iliti Dubl!!! Ovo u 17h 30 nije moglo da se uplati TACKA
slovenac wrote:3 sekunde kraja, Michael Caffey 2 slobodna. Hvala ti bog! Kakva razlika imat 11,5 ili 12.5.
E slovenac da ti je po bogu slabo bi mi brojali lovu.Kaži hvala njemu šta nije fulao haah.
Moze ti raspon dati 1.5 ali ako igrac "nece" onda djaba sve .
KENZO_13 wrote:ABA liga sluzi za kladionice i nista vise i da se pojedini igrac prodaju.
Moze ti raspon dati 1.5 ali ako igrac "nece" onda djaba sve .
Sponzor ABA lige ADMIRAL BET !!!