Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Vriskoza
metardrva wrote:A sta cemo sa langfordom

Odigram 22.5-

Ima 11 pts u 34' min
Ulazi dok gube 75-45
Zabije 14 poena jer do kraja je jedini igrac koji puca. 4 sekunde prije kraja govno raspalo ima da puca ZA STA ZA JEBENIH 27 razlike govnaru mrtvi majku ti jebem da ti jebem

Pridruzujem se pozdravima !
Nabija statistiku on... :x
By CP3_BG32
metardrva wrote:A sta cemo sa langfordom

Odigram 22.5-

Ima 11 pts u 34' min
Ulazi dok gube 75-45
Zabije 14 poena jer do kraja je jedini igrac koji puca. 4 sekunde prije kraja govno raspalo ima da puca ZA STA ZA JEBENIH 27 razlike govnaru mrtvi majku ti jebem da ti jebem

Isti Sam samo me on skino.Jadnik napaceni 30 razlike on sutira kakav moron zeljan igre...
By Axon
#59402 Hatcher William 16.5 under (PREMIER)

Malo je nezahvalno prognozirati ovog divlju :D ali ja ga veceras vidim ispod ove margine iz razloga sto se dosta trosi na svim utakmicama i zbog zgusnusnotog rasporeda. Igokea je dosta odmornija i njegovim pocizijama ima poprilicno dobre defanzivce,necu da spominjen sad njegovu statistiku previse prosjek mu je bas ova ponudjena margina.

Bez neke velike diskusije ja ga vidim ispod
By Vriskoza
kokodril wrote:Vrkić i Labovic overi
Oba na domaćim utakmicama imaju sve overe
Budući igraju s Mega leaks overi su još izvjesniji
Mega u gostima prima 98,96,90,86,64 u aba ligi

Svaka cast ! :)
By 2paNN
#59957 Voigtman OVER - barnjani OUT
Doncic OVER - Llul OUT
Simonovic OVER - moram da ga odigram, igramo pred publikom bice opako, plus makabi dopusta sut sa distance bas dosta...
Langford OVER (koja god da je granica) - nisam ulazio u ovu grupu za evropu bas brda, vidim da se pljuvali po njemu, i treba majku mu jebem, ceo jebeni tim igra za njegov index, ja se ne salim, to su svi primetili i videli... cela igra se postavlja za njega da bi on odrzao svoj prosek od 22-23 poena, danas ce imati jako lepu priliku da savladaju real ..
Ovo igra u sistemu 3+4/4 za 1500 dinara, pa sa obzirom kako i sta dodje prelazimo na NBA. Pozdrav i SRECNOOOOOO!!!! :mrgreen: :ugeek: