Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By vukshas
Master Yoda wrote:erick green i dominic waters

Yoda molim za komentar

Mislim da sloukas ima manju porciju suteva nego pre pogotovo sto se bogdan vratio i vuce me 9.5 minus
Sledeci mi je Koponen zapao za oko, mala granica ukupno poena na mecu Koponen na 9.5 me isto vuce minus
Sledeci Bjelica, 8.5 minus takodje mec sa malom granicom na ukupno poena
Datome koji trazi formu ali to traje vec duze vreme u tonybet na 8.5 kod nas na 10.5
i poslednji meni nekako najbolji darusafaka minus 83.5 Baskonia iako izgubi ne verujem da ce primiti 84p.
By NikolaTwix
vukshas wrote:
stephen27 wrote:
sLucajni wrote:Jel ima neko info da li je Spanoulis out vcrs ? Vidim da ga nema niko u ponudi ...

Otkud ti to? Sad me bacas u ozbiljno razmisljanje da li da stavim Barsu umesto Fenera...

Χωρίς τον αρχηγό ο Ολυμπιακός στο «Palau Blaugrana»
Without the leader Olympiakos at Palau Blaugrana.

Gde gledate ko je out u euroligi?? :)
By NikolaTwix
stephen27 wrote:Ponovo moram da odigram jedan double za jaci ulog.

Darusafaka - Baskonia KP1 1.6
Prvi mec demoliranje od strane baskonije 21 razlika. No, mislim da ovog puta stvari stoje sasvim drugacije. Darusafaka ima 8/8 kao i jos dva tima, baskonija je na 11/5. Da krenem od turaka. Ulozeno je mnogo novca, ogromne ambicije se polazu i vreme je da taj novac i "opravdaju". Igraju ofanzivnu kosarku, imaju dva poraza u nizu slobodno mogu da kazem da su oba poraza bila jako tesna. Konacno je dosao Zizic i to je jako veliko pojacanje. Na debiju je imao 14 poena. Darusafaki nedostaje M.Sloter.
Baskoniju sam vec opisao u ranije postu, samo cu reci da imaju bezbrizan skor i svakako da ce poceti malo da kalkulisu sa utakmicama, jer gotovo sigurno ce biti u gornjem delu tabele.

C.Zvezda - Fener kp2 1.7
Zvezda igra sjajno ove godine sa onakvim timom koji nema neke preterano kvalitetne pojedinice igraju odlicno. Jako je tesko igrati u gostima pogotovo u Pioniru, to je poznato svima ali mislim da ce Fener lagano resiti ovaj mec. Poznato je koliko Zeljko "voli" zvezdu kao i Bogdanovic koji je konacno vratio ( prosla cini mi se 16 poena protiv Besiktasa ) kao i Veseli. Fener ce svakako zatvoriti reket, Veseli, Datome, Udoh sjajni pojedinci i ovo je deo kad mislim da ce Fener poceti da dize formu. Medjusobni skor 5:0 u korist fener. Svakoj seriji dodje kraj da li zvezdinoj ili ovoj u medjusobnim susretima videcemo veceras. Ja sam vise za prvo. Srecno! Ulog 100e

Evo ovako druze, slazem se da je u Darusafaku ulozeno mnogo novca, i bilo bi cudo da ne prodju dalje, ali prijatelju gde protiv baskonie juris pobedu za veliki ulog, veruj mi da sam na tvom mestu preskocio bih tu utakmicu, pre bih stavio barsu na pobedu ako je tacno ovo u vezi izostanaka. Za Fener se slazem u potpunosti i ako sam verni navijac zvezde jedini put kada sam pogresio ove sezone zvezdu ili protiv nje na tiket to je bilo prva utakmica protiv Zalgirisa ocekivana pobeda, i skorasnja utakmica protiv velikog Real Madrida. U svakom slucaju srecno.. ;)
By pennyHardway
vukshas wrote:
Master Yoda wrote:erick green i dominic waters

Yoda molim za komentar

Mislim da sloukas ima manju porciju suteva nego pre pogotovo sto se bogdan vratio i vuce me 9.5 minus
Sledeci mi je Koponen zapao za oko, mala granica ukupno poena na mecu Koponen na 9.5 me isto vuce minus
Sledeci Bjelica, 8.5 minus takodje mec sa malom granicom na ukupno poena
Datome koji trazi formu ali to traje vec duze vreme u tonybet na 8.5 kod nas na 10.5
i poslednji meni nekako najbolji darusafaka minus 83.5 Baskonia iako izgubi ne verujem da ce primiti 84p.

sto tonybet spominjete ko validnu kladionicu, limit im je 5 eura poslije 2 pogodjena para a ljudima iz Skandinavije odma blokiraju cak i racun kad se prijave jer su navodno previse dobri.

Sloukas ispod 10.5 i Dixon ispod 12.5 su logicni parovi jer se vratio Bogdanovic a i slabo je ko ubacio Zvezdi u Beogradu 15 ili vise koseva. Onda Nannully sili jer ga ide uzima bruku suteva tesko od njega doci do lopte.Bice tu vise nabrijani igraca u Fenereru stari Partizanovaca tako da je vrlo moguce da Dixon i Slokuas odu ispod.
By stephen27
NikolaTwix wrote:
stephen27 wrote:Ponovo moram da odigram jedan double za jaci ulog.

Darusafaka - Baskonia KP1 1.6
Prvi mec demoliranje od strane baskonije 21 razlika. No, mislim da ovog puta stvari stoje sasvim drugacije. Darusafaka ima 8/8 kao i jos dva tima, baskonija je na 11/5. Da krenem od turaka. Ulozeno je mnogo novca, ogromne ambicije se polazu i vreme je da taj novac i "opravdaju". Igraju ofanzivnu kosarku, imaju dva poraza u nizu slobodno mogu da kazem da su oba poraza bila jako tesna. Konacno je dosao Zizic i to je jako veliko pojacanje. Na debiju je imao 14 poena. Darusafaki nedostaje M.Sloter.
Baskoniju sam vec opisao u ranije postu, samo cu reci da imaju bezbrizan skor i svakako da ce poceti malo da kalkulisu sa utakmicama, jer gotovo sigurno ce biti u gornjem delu tabele.

C.Zvezda - Fener kp2 1.7
Zvezda igra sjajno ove godine sa onakvim timom koji nema neke preterano kvalitetne pojedinice igraju odlicno. Jako je tesko igrati u gostima pogotovo u Pioniru, to je poznato svima ali mislim da ce Fener lagano resiti ovaj mec. Poznato je koliko Zeljko "voli" zvezdu kao i Bogdanovic koji je konacno vratio ( prosla cini mi se 16 poena protiv Besiktasa ) kao i Veseli. Fener ce svakako zatvoriti reket, Veseli, Datome, Udoh sjajni pojedinci i ovo je deo kad mislim da ce Fener poceti da dize formu. Medjusobni skor 5:0 u korist fener. Svakoj seriji dodje kraj da li zvezdinoj ili ovoj u medjusobnim susretima videcemo veceras. Ja sam vise za prvo. Srecno! Ulog 100e

Evo ovako druze, slazem se da je u Darusafaku ulozeno mnogo novca, i bilo bi cudo da ne prodju dalje, ali prijatelju gde protiv baskonie juris pobedu za veliki ulog, veruj mi da sam na tvom mestu preskocio bih tu utakmicu, pre bih stavio barsu na pobedu ako je tacno ovo u vezi izostanaka. Za Fener se slazem u potpunosti i ako sam verni navijac zvezde jedini put kada sam pogresio ove sezone zvezdu ili protiv nje na tiket to je bilo prva utakmica protiv Zalgirisa ocekivana pobeda, i skorasnja utakmica protiv velikog Real Madrida. U svakom slucaju srecno.. ;)

Ovo za out je faceebook,twiter, skype, wa, viber..kopas, kopas pa sta naleti. Uvek treba uzimati sa dozom rezerve to sto se nadje jer je prakticno nemoguce naci proverene informacije.

A za double, slazem se da cu mozda zameniti darusafaku sa Barsom ali sta znam uvek vise volim da odigram prvo sto pomislim. Hvala na dobronamernom savetu cenim to :)
By BogdanovicMVP
#64461 Ove godine je euroligu jako jako teško prognozirat, a za neke izostanke je najbolje pričekat 5 minuta prije utakmice, upališ stranicu eurolige i odma vidis tko je prijavljen i tko starta(jako bitno za shvatiti kako je trener zamislio rotaciju). Ne mali broj puta se događalo da je netko najavljen kao out pa zaigra(Lull neki dan). Imaš 5 minuta fore i uplaćuješ na kladama na kojima ti dopustaju uplate sve do početka utakmice(bet365, wwin, lokali i parimatch).