Thunderrussell wrote:@Rudy5 ..zašto Jolly 1 ? mism ne pratim baš ove naše,malo je reći da mi se gadi politika kakvu vode,stoga ih ne pratim,ali koef je fin,pa me zanima što 1 ?
Jolly je bas jaka ekipa za A1 ligu ,gleda sam ih par puta ove sezone,kuci su neporazeni u ligi a dobili su aba ligase zadar i cedevitu doma gdje imaju veliku podrsku navijaca. Scott-Bilinovac-Novacic-Spralja -Brkic je petorka koja mislim da itekako more parirat ciboni koja se provukla sinoc protiv sibekina gdje je siriscevic masio tricu za pobjedu iz solidne pozicije.Nije mi jasno sto mula forsira ono drvo od gospica pored slavice ili sulejmananovica ,par igraca cibone je bas van forme, reynolds jako bitan igrac za njih je upitan zbog ozljede a i nekako odlaskom a. zizica u darussafaku cibona nije ni blizu one razine od prije .Razlika izmedju aba i A1 lige nije toliko velika,Jolly samo malo da popravi obranu centralnog pick and rolla(zagreb im je tako dao vecinu poena prosli mec) i pred svojim navijacima vcrs ocekujem da mogu doci do pobjede
N.Nedovic Over 12.5
P.Koponen Over 9.5
Planetwin365 3/10
A.Tomic Under 11.5
A.Vezenkov Over 9.5
T.Rice Under 15.5
Millennium 2/10
* Nedovic u odlicnoj formi, voli da igra protiv jacih ekipa, uzima dosta suteva i verujem da i veceras lagano ubacuje 15+ poena..
* Koponen dobija odlicnu minutazu, uzima dosta suteva i do pre par tekmi je imao bas los procenat, ali konacno je proradio sut, pa ocekujem da i danas ima barem korektan procenat i lagano je on dvocifren.
* Iznenadila me ova granica na Tomica, u nekim kladionicama je 9.5, sto mi je dosta realnije. Lose igra u zadnje vreme, Faverani dobija solidnu minutazu, pa od njega ocekujem bolju partiju veceras. Nije odavno Tomic bio dvocifren, ne mora ni veceras..
* Vezenkov odlicno igra, pogotovu kad ne igra Doelman, a mislim da ni veceras nece igrati, sto znaci veliku minutazu za Vezenkova. Bez problema je prebacivao ove granice kad Doelman nije igrao, pa ocekujem i veceras da upise dvocifren broj poena.
* Rice je u losoj formi, retko bas prebacuje ovu granicu u zadnje vreme, a i sad im je dosao Munford, koji ima sasvim solidnu platu, pa se sigurno ne ocekuje da on sedi na klupi... Dakle, losa forma i koji minut manje za Ricea, po mom misljenju izgledan Under...
Nisu ovo neke analize, ali eto ukratko razlozi sto igram ove parove
Srecno braco i ne zalecite mnogo na kupove, ko ce znati kakve su ambicije ekipa ovde !
Rudy5 wrote:Telekom Bonn-S.Oliver Baskets(162,5)
Više 2,08 wwin
Fix dana po meni
Bravo