SergioRodriguez wrote:Jel moguce da je mils ostao ispod???
sou, imao 17 poena na 6 i pol minuta do kraja trece i vise jebeno nista nije ubacio, jos ja otisao van rekao to je to i evo kad sam se vratio imam sta vidit
Rovinjez wrote:SergioRodriguez wrote:Jel moguce da je mils ostao ispod???
sou, imao 17 poena na 6 i pol minuta do kraja trece i vise jebeno nista nije ubacio, jos ja otisao van rekao to je to i evo kad sam se vratio imam sta vidit
Gledao ja, drugo pol giddey igrao sam. Mils nekoliko glupih pokusaja i totaljo bezopasan za kos Slovenije. Pred kraj idu 2 na 1 u kontru i dodaje mu frajer da sam ide na kos i Slovenac presjece pas. Bas smjesan pad za vjerovali ili ne
igra sjajan turnir i tri utakmice zaredom ide 20+ a vjerujem da ce i sutra kontra skromne obrane novozelandana koja je imala velikih problema s bekovima protivnika. Egipat takoder igra jako fin turnir i pobjedili su meksiko i jordan te izgubili od objektivno jacih litve i crne gore, novi zeland je blagi favorit ali itekako mogu igrati s njima
Ahmad Al Dwairi over 15,5 (1.86) bet365
ibarra dobar napadacki i dosta ga traze medutim obrambeno ocaj i svi su im centri protivnika napunili kos, vucevic 27, valanciunas 15 u 19 minuta + motiejunas 10 za 16 minuta, assem marei 16 i novozelandani koji prakticki i nemaju klasicnog centra, stari fotu ubacio 8 za 10 minuta i wetzell 9 za 19 minuta, igrat ce on 30-ak minuta bude li sve kako treba i prebaciti vjerujem
Egipat ima 2 pobede i ako zabeleze sutra ujutro i trecu smesi im se plasman na OI ( jedini konkurent im je Juzni Sudan koji isto ima 2 pobede ). Angola Zelenortska i Obala Slonovace imaju po 1 pobedu. Egipat ima kos razliku 326-323 ( +3 ) a Juzni Sudan 355-353 ( +2 ), ali Sudanci igraju protiv Angole koja moze da juri pobedu i sa 2 pobede da se izjednaci sa njima i da se nada porazu Egipta,mada je Novi Zelend totalno nezainteresovan za plasman na OI jer je Australija obezbedila plasman.
Egipat zadnje dve utakmice lagano isprasio 16 razlike Jordan 85-69 i Mexico 100-72, cak 28 razlike a Novi Zeland je izgubio od Mexica i jedinu pobedu imao nad Jordanom i to posle produzetaka.
Odlicna kvota s ozbirom na formu i vaznost meca za jedne i ne vaznost za druge.
12,5/Watanabe Y. (Japan-Zelen)
Na ostalim kladionicama 18.5
muci se s procentima suta ali svjestan je da je ovo njegova ekipa i maksimalno je agresivan, takvog igraca jednostavno mora otcepiti i vjerujem da ce to biti vec sutra, dominikana nema nekog specijalno dobrog obrambenog igraca i dapace traze igru na veliki broj poena i vidim bogdana na 20+ sutra
Niccolo Melli over 9,5 (1.85) SS
conditt ne voli izlaziti vani za visokim igracima tako da mu rade velike probleme likovi koji sutiraju za 3, towns im je recimo zabio 39 proslu i sutnuo 11 trojki mrtav ladan, melli nece sigurno toliko ali vjerujem da ce se otvarati van i uz njegov sut otvarati i koridore za napade na kos ostalima
Juancho Hernangomez over 11,5 (1.85) SS
vjerujem da ce scariolo napokon skratiti tu rotaciju sad kad je biti ili ne biti i dati starterima vise minuta, juancho jako jeben za cuvanje jer osim finog suta za tri ima i brzinu i atleticizam za prodore, trebao bi preko
Thad McFadden over 7,5 (1.85) SS
sutira tragicno lose ovo prvenstvo ali uzet cu ga na neki narodni lagani na ovoj granici definitivno, ovo bi morala biti utakmica na brdo poena i vjerujem da ce i on tu dati svoj obol, da je imao bolji turnir sigurno bi ga uzeo ozbiljnije ali s druge strane da je imao dobar turnir sigurno nebi bila ova granica tako da sve u svemu za neku zmijicu bit ce dobar