Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Abrakadabra
#43287 Da prekinemo ovu losu seriju...

Zvezda 2 kv 1.4
Dangubic 5.5 ++

**Zvezda igra u paklenom ritmu, ali verujem da ce i pored umora uspeti da pobede. Sanse za 2. poziciju su realne, tako da mislim da se Radonja nece zajebavati. Mislim da poraz protiv Darusafake nece sputati ekipu, cak ce biti motiv vise da ne vezu 2 poraza sada.
**Danguba - verujem da ce preci, igram ga redovno od kad se vratio i samo me nije ispostovao protiv Lokomotive(cuvao Dilejnija). Mislim da je granica promasena i da 6 poena nije mng za njega imajuci u vidu da je starter, ima poverenje trenera, dobar u kontri i solidan suter.

Odigrao sam sa ove utakmice jos Kinsija (9.5) ++ i Simona(5.5) ++, Ovo je na neki osecaj.
By Abrakadabra
Abrakadabra wrote:Da prekinemo ovu losu seriju...

Zvezda 2 kv 1.4
Dangubic 5.5 ++

**Zvezda igra u paklenom ritmu, ali verujem da ce i pored umora uspeti da pobede. Sanse za 2. poziciju su realne, tako da mislim da se Radonja nece zajebavati. Mislim da poraz protiv Darusafake nece sputati ekipu, cak ce biti motiv vise da ne vezu 2 poraza sada.
**Danguba - verujem da ce preci, igram ga redovno od kad se vratio i samo me nije ispostovao protiv Lokomotive(cuvao Dilejnija). Mislim da je granica promasena i da 6 poena nije mng za njega imajuci u vidu da je starter, ima poverenje trenera, dobar u kontri i solidan suter.

Odigrao sam sa ove utakmice jos Kinsija (9.5) ++ i Simona(5.5) ++, Ovo je na neki osecaj.

Danguba i Simon jos u 1/4 presli, Zvezda lagano... Ostaje zal za Kinsijem, mogao je i on u 1/2 lagano, u 2. je igrao samo 5 min bez suta...
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:ABA liga 2 singla:

wwin
Crvena Zvezda/Q.Miller (11.5) OVER - 1,85
U. Olimpija Ljubljana/S.Zagorac (8.5) OVER- 1,85

GL

Miller win, Zagorac lose (5 faula u 14 min), Pilepic opet odličan šut (za tri 4/5) 25min igre i 20 pts.
Last edited by Nasir Jones on 07 Feb 2016, 23:58, edited 1 time in total.
By Nasir Jones
Nasir Jones wrote:
Nasir Jones wrote:ABA liga 2 singla:

wwin
Crvena Zvezda/Q.Miller (11.5) OVER - 1,85
U. Olimpija Ljubljana/S.Zagorac (8.5) OVER- 1,85

GL

Miller win, Zagorac lose (5 faula u 14 min), Pilepic opet odličan šut (za tri 4/5) 25min igre i 20 pts.