Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Niliw
#180938 Ko prati Rovinjeza (taj sam) ima ga na Mocartu po margini 7.5

Obratiti paznju na pocetak Zvezde i sastave

Verovatno se vraca Martin, mozda neko izgubi minute, Bentil/Mitrovic 6.5/7.5 StarBet, posto Petruseva necu dirati vise reko sam jer igra cak i u blowoutu a sledece kolo Evrolige nije blizu.
By toshiba86
JohnnyNoCash wrote:@Rovinjež, imam Vukčevića na 7.5 (mozzart). Pogledaj kod vas u Germaniji pošto je isti vlasnik ako već nisi odigrao :D

Vlasnik je isti ali jako puno inače budu razlike u ponudi.Ova Germa je baš totalni smrad od klade. :oops:
By Niliw
toshiba86 wrote:
JohnnyNoCash wrote:@Rovinjež, imam Vukčevića na 7.5 (mozzart). Pogledaj kod vas u Germaniji pošto je isti vlasnik ako već nisi odigrao :D

Vlasnik je isti ali jako puno inače budu razlike u ponudi.Ova Germa je baš totalni smrad od klade. :oops:

Brate moj da vidis tek BetOle, najgora kladionica ubedljivo, najvece jajare, igram samo narodnjake kod njih i molim Boga da im uzmem hiljadu, dve evra
By toshiba86
#180944 Kod nas u HR jedina koja ne stvara probleme kod uplata je SS.Samo nas pegla onaj porez jeb.Kad neko piše 1.85 treba to čitati 1.68.Ko igra dublove triple ok ali ja igram 99% singl i to je problem jer jednom padneš moraš 2 X poggoditi da bi bio u poz nuli jeb.
By toshiba86
JohnnyNoCash wrote:A dobro toshiba jest to malo zeznuto, ali uvijek imate greške u kladionici, smits na 3.5 rukometas, uvijek dan prije izađu granice i moze se uhvatiti 65%prolaznost da ga hebeš

Ma slažem se ja time.Uzmem i ja to kad su povoljnije granice normalno.Ali želim reći da je HR u banani em prcaju sa porezom ,em nedaju da odigraš ili koliko želiš i onda se pitaju kao fol šta ljudi pokušavaju igrat vani.A nego šta će .Onaj Wwin do pred nekoliko godina bio za igrače super np BIH a sad ono 5 parova ma mogu mi sisati. :lol:
By Jeffrey
JohnnyNoCash wrote:A dobro toshiba jest to malo zeznuto, ali uvijek imate greške u kladionici, smits na 3.5 rukometas, uvijek dan prije izađu granice i moze se uhvatiti 65%prolaznost da ga hebeš

Ali naši lokali jedu govna, prati malo live u betu i live u supersportu evo ti primjer nogomet neka tekma live na golove u bet over 1.5 koef 1.9 + a na under 1,5 gol koeficijent 2.5 a supersport over 1.5 koef 1.75 i onda očekuješ da im koef na under bude veći od beta njima manji. Znači ja npr gledam da uzmem u lokalima samo ako je value granica na duže staze nema tu profita zbog poreza što kažu 2 x singl pogodiš u blagoj zaradi si, a treba imati stalno 2/1 . Znači samo na value margine isplati uzet.
By MTD
#180989 Od kada Zadar ima ovakvu seljačku publiku? Onomad psuju decu Gagiću, danas zvižde povređenom Lazarevicu koji leži na zemlji... Ne znam zašto su toliko isfrustrirani