trebalo bi biti puno poena
pa jedan narodni
marinković +
barać +
mazalin - (u gostima samo jedan over i to protiv cibone kad je vezao 8 poena u trenutku kad je cibona vodila 25 razlike)
davidovac+
čović+
calathes +11,5
sloukas +10,5 (bivši igrač olympiakosa igra protiv pao-a pa ajde dobra forma)
calathes over 11,5
Mzt-Zvezda 1 4.5
Zvezda Jace za svjetlosnu godinu Ali zvezda koja je prije 2 noci oduvala makabi pa posle meca igraci otisli malo da se napiju.Zvezda ima 3 pobjede fore,mzt prebogat klub.Moraju negdje procepiti I uzeti vecu pobjedu.U abi 4-9 u Evrokupu 0-8 ...imaju dobar Tim treba ih samo posloziti.Ocekujem vrhunsku partiju drenovca.Dakle na manji ulog.Cisto zbog umora,3pobjede fore I "moranja"mztea...
Sretno Ko bude pratio...
Jos mi se svidja mzt-zvezda prva cetvrtina 1
Zvezda zna krenuti 3 trecim timom pa hvatati zalet tokom meca.Prvih 10 minuta je uvijek lutrija.
Mzt-Zvezda 10.5 h2 sve vec objasnjeno.
CP3_BG32 wrote:Danas na manji ulog...
Mzt-Zvezda 1 4.5
Zvezda Jace za svjetlosnu godinu Ali zvezda koja je prije 2 noci oduvala makabi pa posle meca igraci otisli malo da se napiju.Zvezda ima 3 pobjede fore,mzt prebogat klub.Moraju negdje procepiti I uzeti vecu pobjedu.U abi 4-9 u Evrokupu 0-8 ...imaju dobar Tim treba ih samo posloziti.Ocekujem vrhunsku partiju drenovca.Dakle na manji ulog.Cisto zbog umora,3pobjede fore I "moranja"mztea...
Sretno Ko bude pratio...
Jos mi se svidja mzt-zvezda prva cetvrtina 1
Zvezda zna krenuti 3 trecim timom pa hvatati zalet tokom meca.Prvih 10 minuta je uvijek lutrija.
Mzt-Zvezda 10.5 h2 sve vec objasnjeno.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel ti znas svu kosarku
CP3_BG32 wrote:Hrabrost je vrlina velikih igraca.Rekao sam na manji ulog da se nadje.Ne brini koko ovog debila yoldzu uopste ne citam.Tip je rekao da ne postavlja nista a visi 24h na forumumaloljetni debil
hahahha hahahhah haha odlican pogodak 20 razlike samo ccc decko zakopaj se a ja za mene znaju i ko sam i sta sam ali ti si djete moje malo pravo iskoplekisrano debilce