Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By kokodril
#60103 fmp-zadar
trebalo bi biti puno poena
pa jedan narodni
marinković +
barać +
mazalin - (u gostima samo jedan over i to protiv cibone kad je vezao 8 poena u trenutku kad je cibona vodila 25 razlike)
davidovac+
čović+

calathes +11,5
sloukas +10,5 (bivši igrač olympiakosa igra protiv pao-a pa ajde dobra forma)
calathes over 11,5
By 2paNN
#60124 Svaka cast, nadam se da si uzeo makar neke pare, ja sam uzeo Marinkovica i Covica odatle i dodao na to Raduljicu, Shilba i Micova i uzeo sam veoma lepo.... Tvoj post mi je dao samopouzdanje za ovu dvojicu iz nase ABE.. Za sad od 20:45 sad odigrao Calatesa i Slukasa od tebe video i dodao moje Veselog vise od 5.5 skokovi, Dixona manje na 12.5 i Burusisa manje na 10.5... Jos jednom se potvrdilo da si sjajan plejer :D pozdrav i srecno za dalje @kokodril
By miloske82
#60155 Ovaj datome opet under.uopste nerazumem taktiku forsiranja kalinica i antica koji su u napadu bili balvani,a odbrana nista znacajnije nije bila bolja.trebao je probati sa datomeom na cetvorci kad vec veselog nije islo.datomea vise ncepam over ocigledno mu obradovic neveruje posle losih partija.
By CP3_BG32
#60192 Danas na manji ulog...

Mzt-Zvezda 1 4.5

Zvezda Jace za svjetlosnu godinu Ali zvezda koja je prije 2 noci oduvala makabi pa posle meca igraci otisli malo da se napiju.Zvezda ima 3 pobjede fore,mzt prebogat klub.Moraju negdje procepiti I uzeti vecu pobjedu.U abi 4-9 u Evrokupu 0-8 ...imaju dobar Tim treba ih samo posloziti.Ocekujem vrhunsku partiju drenovca.Dakle na manji ulog.Cisto zbog umora,3pobjede fore I "moranja"mztea...

Sretno Ko bude pratio...

Jos mi se svidja mzt-zvezda prva cetvrtina 1

Zvezda zna krenuti 3 trecim timom pa hvatati zalet tokom meca.Prvih 10 minuta je uvijek lutrija.

Mzt-Zvezda 10.5 h2 sve vec objasnjeno.

:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :| :lol:
By yoldza
CP3_BG32 wrote:Danas na manji ulog...

Mzt-Zvezda 1 4.5

Zvezda Jace za svjetlosnu godinu Ali zvezda koja je prije 2 noci oduvala makabi pa posle meca igraci otisli malo da se napiju.Zvezda ima 3 pobjede fore,mzt prebogat klub.Moraju negdje procepiti I uzeti vecu pobjedu.U abi 4-9 u Evrokupu 0-8 ...imaju dobar Tim treba ih samo posloziti.Ocekujem vrhunsku partiju drenovca.Dakle na manji ulog.Cisto zbog umora,3pobjede fore I "moranja"mztea...

Sretno Ko bude pratio...

Jos mi se svidja mzt-zvezda prva cetvrtina 1

Zvezda zna krenuti 3 trecim timom pa hvatati zalet tokom meca.Prvih 10 minuta je uvijek lutrija.

Mzt-Zvezda 10.5 h2 sve vec objasnjeno.

:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :| :lol:

jel ti znas svu kosarku
By CP3_BG32
#60259 Hrabrost je vrlina velikih igraca.Rekao sam na manji ulog da se nadje.Ne brini koko ovog debila yoldzu uopste ne citam.Tip je rekao da ne postavlja nista a visi 24h na forumu :D maloljetni debil
By yoldza
CP3_BG32 wrote:Hrabrost je vrlina velikih igraca.Rekao sam na manji ulog da se nadje.Ne brini koko ovog debila yoldzu uopste ne citam.Tip je rekao da ne postavlja nista a visi 24h na forumu :D maloljetni debil

hahahha hahahhah haha odlican pogodak 20 razlike samo ccc decko zakopaj se a ja za mene znaju i ko sam i sta sam ali ti si djete moje malo pravo iskoplekisrano debilce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahah 24 sata visim ccc sta je ajd jedan na jedan da pisemo analize bilo kojeg igraca ajde debilcicu mali