Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nasir Jones
#64465 wwin

Single 1/10
Uniks Kazan/K.Langford (23.5) OVER
Mislim da bamberg nema odbrane za Langforda. Lik je u dobroj formi i glavni u ofenzivi.

Ticket 2/10
BC Uniks Kazan (-5.5) - Brose Bamberg = 2
Barcelona - BC Olympiakos Piraeus = 1
Denver Nuggets - Indiana Pacers = 2
Barca "kompletna", Olympiakos bez Spanoulisa, koji je motor ekipe.
Denver bez Jokića, Farida, Harrisa i Gallinaria. Indiana kompletna.
Brose Bamberg u dobroj formi i treba jim pobjeda.

Što se tiče Zvezda-Fener, tip sam preskočio zbog Kalinića i Bogdanovića. Ove sezone kad igraju srbi u beogradu protiv Zvezde, igra im je "katastrofa" (Teo, Mačvan, Radulja).
Tip Darussafaka-Baskonia mi je za preskočit. Darussafaka igra toplo hladno a Baskonia došla u formu pobjeda.

Sretno svima danas!
By Nasir Jones
pennyHardway wrote:"Denver bez Jokića, Farida, Harrisa i Gallinaria. Indiana kompletna.

Pa drug nemoj ovako molim te, za to nam i bjeze svi sa stranice. Sva cetvorica su probable , hajde da jednog fulis ali 4 igraca napisati out e svasta.

Pardon.

Vjerovatno neče igrat.

:S
By Andrew96
#64583 S.Weems - 14,5
Igrac koji kad je raspolozen za igru moze preci granicu na poluvreme, ali s druge strane i moze da zabije 5 poena za 30 minuta igre, i svakako moze napraviti 3 licne za 4-5 minuta i nema ga nigde cetvrtinu i po. Danas Maccabi gostuje Real-u, ekipa koja je par stepenika iznad njihov nivo, a vredi pomenuti i solidnu odbranu Real-a. Maccabi kako i mala deca znaju, propao zbog ega zvezde u timu. Nikakva timska igra, u proslom kolu umalo da su ispustili +9 za minutu protiv Darussafake, u turskoj bila komedija od dvocifrenu razliku na poluvreme u korist Maccabi-ja do poraz od 4 razlike na kraju. Sve u svemu, iako sam video na par stranica da kazu da ide Weems u +, moje mislenje je da veceras on ostaje na 10-11 poena najvise.
M. James + 11,5
U proslom kolu, on i Rivers dali vise od 70% poena Panthinaikos-a u derbiju protiv Olimpijakos. Odlican na prodoru, uzima par suteva za 3 poena,dobar procenat suta sa polu-distance i ocekujem opet da predvodi svoju ekipu, uz to sto misim da ce se veceras vise Calathes ukluciti, jer u prethodnu partiju Olimpijakos ga je stavio u dzep, tako da veceras ocekujem i njegovo bolje izdanje.
V. Micov + 12,5
Zalgiris je mozda poznat po cvrstu igru, i odbranu koja je na dosta dobrom nivou, ali ipak mislim da jedan od ponajboljih igraca Galatasaraya moze preko ovih 13 poena. Prvi razlog, Zalgiris moze dobro da brani, ali mislim da se vise fokusiraju na odbranu reketa, dok sut sa polu distance i trojke imaju vece sanse da prodju, a Micov svakako da moze da pogodi bar 2 trojke po utakmici, ako uzmemo u obzir to da Galata vec neko vreme ne zna za pobedu, ocekujem on, i Guller, us pomoc Tyus-a da preuzmu stvari u svoje ruke. Ne pominjem Schilb-a jer nekako previse igra toplo-hladno, tako da mislim da Micov moze da izvuce ovih 13 poena za preko 30 minuta igre kojih svakako dobija veceras.
Isto bicu oprezan i sa igracima CSKA, vrlo mogucan BO, Milano ne zna gde puca, 9 uzastopnih poraza, jos najverovatnije opet bez Sanders-a.
Kvote su iz kladionice Mozzart :)