- 27 Oct 2021, 13:33
Doveli su Bryanta tako da nije drugi suter ekipe, ali okej je tip.
Ja za danas planiram da uzmem:
Yabushele 11.5 +
Huertel 4.5 asist +
L.Brown 12.5 +
I dubl malo rizicniji:
A. Moerman 7.5 +
A.Moerman 4.5 sk +
Zenit lose brani te pokretne 4/3, protiv Barse su brdo poena primili iz reketa, a i mec protiv Cska sam gledao kad ih je Sengelia ubio ispod kosa, ocekujem da Yabushele odigra na nivou i nadoknadi onu slabu partiju protov Fenera. Trazice dosta kontakt ispod kosa i ocekujem da sutne neka slobodna bacanja sto bi doprinelo overu. Dugo sam vagao dal on dal Poiere i odlucih se za njega.
Huertela vidim kao glavnu kariku u fazi kreiranja napada, NWG propusta i ovaj mec i bice par minuta vise za njega sigurno, proriv Fenera samo 16minuta i 2 asistencije, mislim da ce veceras igrati vise i opet doci do svo proseka od skoro 5 asista.
Lorenzo je glavna karika uniksa, igra 30+ minuta i bez njegove uloge ovaj tim nema sanse da pobedi bilo koga, ubacio je 16 efesu i u vtb ligi 19 pre par dana, mislim da je najbolja opcija za uzeti iz Uniksa, Hezonja uzima neki sut vise od njega ali mi je Brown sigurnija opcija, a i manje se nerviram kad cekam njega a ne Hezonju koji se ponasa kao Lebron
Sto se Moermans tice, ovo je na cist osecaj, redovno vezem neke igrace ovako. Jucr vezah sikmu i poene i skokove i asist plus i ostade kratak za par poena samo, ali ispostovali me on i Kalina par puta tako.
Moerman ima 3/5 overa na ovim granicama (da je izaso oba na jednom mecu), i ako opet budu u skracenoj rotaciji ne bi me cudilo da opet odigra neku 10p 6-7sk partiju, podize polako formu, u turskom prvenstvu protiv Galate pre 3 dana 13 poena 6 skoka.