Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Nasir Jones
#155358 wolters, ocekujem granicu 10,5 ili 12,5pts+
uz kalinica glavni ofenzivac u ekipi, prosijek 13pts i 25min igre. Fali ivanovic, pa ce dobiti jos koji minut više. Igra protiv vrlo lošeg defenzivca jamesa (granger 12pts, calathes 12pts, huertel 13pts, brown 13pts). Prošla sezona u žalgirisu protiv jamesa 10pts i 14pts.
By Nasir Jones
#155360 davies 12,5- / bet365
nezgodan igrac za under, ali igra protiv fenerja koji odlicno brani raketu. Granica 12,5 je visoka, ima 3/5 undera. Jedini match koji je lagano prebacijo je bila igra protiv monaca, kde je falio Sanli i odigrao je 33min i dao 27pts... nocas ocekujem manju minutažu cca 20-25min (igraju Sanli i možda još Oriola).
By Nasir Jones
#155361 mckissic 7,5pts- / bet365
nocas ima tezak matchup i više se u napadu ocekuje od dorseya i vezenkova. Papanikolau upitan, ali ocekuje se da zaigra danas, bio je aktivan na treningu, tako da ne vjerujem da ce mckissic dobiti kakav minut više. Ako ostane u igri 15min, kao sto ima prosijek, uz loš šut za 3pts (zadnje tri 2/13), nebi trebao prebaciti granice...
By Nasir Jones
#155386 jekiri 5,5reb+ / bet365
prosijek mu je 6reb, igra protiv bivseg kluba pa ce imati višju motivaciju, nije neki poenter pa cu odigrati reb, jer ako želi unics rezultatski nešto napraviti moraju biti prvo bolji u skoku. Danas vjerovatno fali vorontsevich, sto znaci kakav reb plus. Zadnji match bez vorontzevicha 8reb uz 26min igre.
By Igor028
#155391 Doveli su Bryanta tako da nije drugi suter ekipe, ali okej je tip.

Ja za danas planiram da uzmem:
Yabushele 11.5 +
Huertel 4.5 asist +
L.Brown 12.5 +

I dubl malo rizicniji:
A. Moerman 7.5 +
A.Moerman 4.5 sk +

Zenit lose brani te pokretne 4/3, protiv Barse su brdo poena primili iz reketa, a i mec protiv Cska sam gledao kad ih je Sengelia ubio ispod kosa, ocekujem da Yabushele odigra na nivou i nadoknadi onu slabu partiju protov Fenera. Trazice dosta kontakt ispod kosa i ocekujem da sutne neka slobodna bacanja sto bi doprinelo overu. Dugo sam vagao dal on dal Poiere i odlucih se za njega.
Huertela vidim kao glavnu kariku u fazi kreiranja napada, NWG propusta i ovaj mec i bice par minuta vise za njega sigurno, proriv Fenera samo 16minuta i 2 asistencije, mislim da ce veceras igrati vise i opet doci do svo proseka od skoro 5 asista.
Lorenzo je glavna karika uniksa, igra 30+ minuta i bez njegove uloge ovaj tim nema sanse da pobedi bilo koga, ubacio je 16 efesu i u vtb ligi 19 pre par dana, mislim da je najbolja opcija za uzeti iz Uniksa, Hezonja uzima neki sut vise od njega ali mi je Brown sigurnija opcija, a i manje se nerviram kad cekam njega a ne Hezonju koji se ponasa kao Lebron :lol:

Sto se Moermans tice, ovo je na cist osecaj, redovno vezem neke igrace ovako. Jucr vezah sikmu i poene i skokove i asist plus i ostade kratak za par poena samo, ali ispostovali me on i Kalina par puta tako.
Moerman ima 3/5 overa na ovim granicama (da je izaso oba na jednom mecu), i ako opet budu u skracenoj rotaciji ne bi me cudilo da opet odigra neku 10p 6-7sk partiju, podize polako formu, u turskom prvenstvu protiv Galate pre 3 dana 13 poena 6 skoka.