Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Indijanac85
#112491 Sta se tice Shveda i ostatka Himkija u potpunosti ste u pravu, ja san Gillu igra na osjecaj i zbog fakta da je u 7. kolu koje su igrali u Madridu bez Shveda ubacija 16 koseva, doduse sut za 2 mu je bija skoro pa savrsen 8/9 , a za tri blaza katastrofa 0/3.
Sve moje zelje za veceras su da se ponovi Madrid :mrgreen:
By Toko23
#112493 Sto se mene iskreno tice ja cu taj mec zaobici iz vise razloga. Prvi sto apsolutno nemam pojma koga iz Himkija bih uopste mogao da igram, jer generalno svi mogu da odu u over a opet isto tako svi mogu i da zakinu. Imamo cist primer kako je Himki igrao mec u Madridu bez Sveda ali taj mec su izgubili i ko nam garantuje da veceeas na primer Vjaltsev nece ispucati nekih 10 trojki :D sve to je naravno u granicama pustog nagadjanja. Opet Xavi Pasqual je nepredvidiv, i iz meca u mec sd njegova taktika i stil igre razlijuje. Posle ubitacnog starta Keith Langforda on odjednom u 4,5 vezanih meceva dobija sansu na kasicicu, pa opet u poslednjoj uzima 34 minuta i brda suteva. Matt Lojeski koji mu je primera radi bio glavni igrac uz Callathesa i Singletona u finalnoj seriju play offa grckog prvenstva prosle sezone, sad dobija nekih 15ak minuta po mecu i njegov poenterski ucinak iskljucivo zavisi od uspesnosti prvof ili prva dva suta. Pappas i Lekavicius dobijaju svoje minute iako su ih protekle sezone mogli samo sanjati. Deshaun Thomas je nepredvidiv takodje. Tako da, zelim vam svu srecu sa pikovima ali ja to zaobilazim u sirokom luku :)
By Toko23
#112497 VINCET POIRER OVER 9.5 (8/10)
JASON GRANGER OVER 7.5 (7/10)
BRYANT DUNSTON UNDER 10.5 (6/10)
VASILIJE MICIC UNDER 10.5 (7/10)

ukoliko nekog zanima analiza je u drugom topicku
By Rudy5
#112498 Tu mi je najbolji pik Granger over pogotovo na tako niskoj margini... dobro si analizira tu tekmu , ovi dosta primaju s centarske pozicije zato sto Dunston iskače na igraca s loptom i pomaze pa nekad ostane predugo a radi se svakako o najboljem defanzivcu na svojoj poziciji tako da bas ne bi dira Poiriera iako mu Peras dosta vjeruje.. za Micica under ide u prilog sto Granger cesto udje u glavu tim igračima a tu je jos i Larkin koji ce danas igrati dosta tako da bi Vasa moga u under