- 30 Nov 2018, 15:06
Sto se mene iskreno tice ja cu taj mec zaobici iz vise razloga. Prvi sto apsolutno nemam pojma koga iz Himkija bih uopste mogao da igram, jer generalno svi mogu da odu u over a opet isto tako svi mogu i da zakinu. Imamo cist primer kako je Himki igrao mec u Madridu bez Sveda ali taj mec su izgubili i ko nam garantuje da veceeas na primer Vjaltsev nece ispucati nekih 10 trojki

sve to je naravno u granicama pustog nagadjanja. Opet Xavi Pasqual je nepredvidiv, i iz meca u mec sd njegova taktika i stil igre razlijuje. Posle ubitacnog starta Keith Langforda on odjednom u 4,5 vezanih meceva dobija sansu na kasicicu, pa opet u poslednjoj uzima 34 minuta i brda suteva. Matt Lojeski koji mu je primera radi bio glavni igrac uz Callathesa i Singletona u finalnoj seriju play offa grckog prvenstva prosle sezone, sad dobija nekih 15ak minuta po mecu i njegov poenterski ucinak iskljucivo zavisi od uspesnosti prvof ili prva dva suta. Pappas i Lekavicius dobijaju svoje minute iako su ih protekle sezone mogli samo sanjati. Deshaun Thomas je nepredvidiv takodje. Tako da, zelim vam svu srecu sa pikovima ali ja to zaobilazim u sirokom luku