Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By yoldza
2paNN wrote:Fall dosao laganeze, a Edwards pogresan tip skroz na skroz.. nisam nigde video da igra Dorsey inace ni zatego minus auuuu... Ali makar sam uhvatio nesto live pa se naplatilo a fall doneo pare za nba..
Jbg yoldza Motley je strasan igrac, uverices se u to na vrvt sledecoj :D ali da danas im islo ovako i jbg..

Bas je strašan hahahahaha :lol: :lol: :lol:
By 2paNN
#185396 Dobro, ovu rundu si ti pobedio. Ali bice ih jos. Gledao sam tekmu napravio 2 faula u prvoj, ima zestok problem u poslednje 3 sa faulovima, ali opet kazem ovu si pobedio, videcemo do kraja sezone da li ce biti vise overa ili undera. :D
By Jeffrey
2paNN wrote:Vasilije Micic 15,5 + korigujem kasnije kvotu i granicu ako bude bilo potrebe.

-Isto kao i sto je Jeff rekao za Lorenza, isto vazi i za Vasu. Dosta je lopta u njegovim rukama, uzima svoje sutevi, da kazemo proslu je "zakazao" sa 15 pts. Ocekujem danas da ima malo bolji % suta i ide lagano na 15+. Svi smo videli Virtusovu odbranu protiv Makabija, tako da ovaj par ima value bas. Vezujem ga u dubl sa Lorenzom. Ako se nadje jos nesto kacim kasnije.

Srecno!

Ovdje ti je opasno BO, dobit će to sigurno Efes ovi oslabljeni jako, i vidio si prošli meć Maccabi-Virtus niti su Brown niti Baldwin ušli +, nebi iskreno ja čačkao mečku tu, a tebi sretno
By 2paNN
#185401 Ostavicu ja Micica neko mora da ostvari i taj BO :D svakako hvala na sugestiji.
Sad vidim da je Dunston out, znaci Pleis na nekih 5.5, 6.5 + se namece lepo. Ipak do Bo mora neko da da nesto tako da Pleis bi tu mogao da da taj svoj doprinos od 7-8-9 pts..