Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By hooligan
#60456 Pistoia - Cantu (gost vise poena) u max betu na 75.5 granici. Ovo je i vise nego dobra granica za ovaj par, i jacim timovima su zabijali 80+, po mom misljenju sada ce lagano da prodje sa obzirom da igraju proriv Pistoie koja je u losijoj formi. Ja cu ovo da vezem za veci ulog sa 2 igraca iz nba. Srecno :D
By Nasir Jones
#60610 EL

F.Causeur 9,0 OVER (tonybet)
Bivši igrač Laborala, dobro poznaje Real i zbog toga mislim da če dobiti dobru minutažu. Sa laboralom protiv Reala 8/10 overa.
Real najviše prima sa njegove pozicije, nadam se da i danas.
By SIXteen
#60626 Reyes F - Real Madrid 7,5 vise

Lojeski M. - Olympiacos 13.50 vise

Pinn bet.

Uzimam ovaj dvojac veceras iz Evrolige. Reyes na poslednjih 5 meceva na ovoj granici je samo jednom ostao ispod, znaci 4 overa i 1 under 9,16,2,12,16. Sad sam usao da procitam vesti da li se vraca Ljulj, i onda sam skontao da imaju problema sa povredama i drugih igraca. Moguce da Hunter nece igrati, mozda i Randolph koji je propustio prethodni mec u Evroligi, takodje i Maciulis je pod znakom pitanja kao i Thompkins ..Msm da ukoliko i zaigra neko od ovih igraca Reyes moze lagano da predje ovu granicu uz neke 3 dvojke i 2 bacanja.
A Lojeskog moram da ispostujem, lik je u trenutno najboljoj formi u svojoj ekipi. Odlicni procenti suta za 2 i 3 poena na poslednjih 4 meca, gde je prelazio granice (15,15,15,16).. Kad on udje u seriju tesko ga je zaustaviti, svi znamo da Zvezda ima solidnu odbranu ali u Pireju ce to biti druga prica.. Odsustvom Printezisa uzece jos koji sut vise.
Srecno.
By ahela
SIXteen wrote:Reyes F - Real Madrid 7,5 vise

Lojeski M. - Olympiacos 13.50 vise

Pinn bet.

Uzimam ovaj dvojac veceras iz Evrolige. Reyes na poslednjih 5 meceva na ovoj granici je samo jednom ostao ispod, znaci 4 overa i 1 under 9,16,2,12,16. Sad sam usao da procitam vesti da li se vraca Ljulj, i onda sam skontao da imaju problema sa povredama i drugih igraca. Moguce da Hunter nece igrati, mozda i Randolph koji je propustio prethodni mec u Evroligi, takodje i Maciulis je pod znakom pitanja kao i Thompkins ..Msm da ukoliko i zaigra neko od ovih igraca Reyes moze lagano da predje ovu granicu uz neke 3 dvojke i 2 bacanja.
A Lojeskog moram da ispostujem, lik je u trenutno najboljoj formi u svojoj ekipi. Odlicni procenti suta za 2 i 3 poena na poslednjih 4 meca, gde je prelazio granice (15,15,15,16).. Kad on udje u seriju tesko ga je zaustaviti, svi znamo da Zvezda ima solidnu odbranu ali u Pireju ce to biti druga prica.. Odsustvom Printezisa uzece jos koji sut vise.
Srecno.

Gde proveravas te vesti o povredama? :)