Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By 2paNN
#193118 Zakasnio sam sa Datomeom da objavim ovde, ali svakako Kuzminkas over danas na 9.5.. zasto su mi ova dva igraca bila odnosno jesu jos uvek za over, je to sto su im ovo 90% poslednje tekme u repki, za Datomea sigurno a verujem da ce i Kuzminkas uskoro zavrsiti sa repkom. Mozda moze da se igra i Montejunas vise ako neko ima, Jonas ce se odmarati danas sigurno, dok je Montejunas takodje pred zalaskom karijere u repki. Sedekerskis je igra jako dobar turnir, tako da verujem da ce i danas imati lepu minutazu, pogotovo sto mu je ugovor jos uvek pod znakom pitanja.
By Jeffrey
#193119 Avramović 7.5 manje stake 4/10 ss
- ne očekujem ga na velikoj minutaži sutra, poene je do sada nabirao u BO , a to sutra ne očekujem. Tvrdu tekmu očekujem, čak mi puno ovih 175.5 što kažu bukiji i da 1 unit bude max na parketu
Schroder 16.5 više stake 3/10 ss
- jednostavno ogroman pottošač, Amere boli tuki za obranu oni se drže onog mi čemo više ubaciti, švabo divlja i na njegov usage rate ovo moram uzet, valjda neće bacati cigle kao zadnju.
By Xavi Pascual
Xavi Pascual wrote:Nicolo MELLI 2.5+ asistencije

Italijani će sasvim sigurno biti odmorniji, predviđa se efikasan meč. Melli odlično poznaje Andrejsa Grazulisa koji nastupa za Trento, a kako će se igrati u znatno bržem ritmu nego što je to inače u mečevima između Milana - Trenta, očekujem da iskoristi sve svoje kvalitete. Veliku potrošnju Letonije - Melli bi morao iskoristiti pre svega na defanzivnom skoku, a ne bih bio iznenađen da vidimo i po koje touchdown dodavanje za Tonuta/Fontekija.

Dostupno: Soccer, Maxbet, Admiral...

Nicolo Melli (ITA) 4 assists ✅
By J-Rich
#193123 Milutinov 13.5 over sve kladionice

Kanadjani slabo brane reket, nema ko ih od petica i cetvorki nije napunio. Bogdan i Nikola funkcionisu perfektno, pa ovde vidim dosta spustanja na Milutinova i laganih poena preko Olinjuka. Bruks ce verovatno raditi sa Bogdanom isto sto je radio sa Doncicem, pa mi to povecava plus na Milutinova jer je i Stefan Jovic u odlicnoj formi.

Dodao bih i Petruseva 8.5 over kao X faktor u poslednje dve utakmice, ali za manji ulog.
By Xavi Pascual
#193126 Jalen BRUNSON 11.5+ (USA)

Kapiten američke reprezentacije za sada ima skroman učinak na prvenstvu: 10, 13, 10, 4, 14, 9 poena. Danas neće igrati Ingram, ali to u suštini ne menja previše u igri ekipe Stiva Kera. Očekujem da Branson kažnjava trojkama pre svega sa 45 stepeni (baš kao u prijateljskom meču protiv istog rivala), gde će Šruder rizikovati u odbrani, zbog same fizionomije tima Nemačke gde imaju prilično visoke igrače na SF/PF/C. Vrlo je snalažljiv u tranziciji gde na izuzetan način koristi svoje telo da ide do kraja samog obruča, a ukoliko uđe u svoju "zonu", midrange sa kapice bi morao biti njegovo glavno oružje u mismatch situacijama.
By Xavi Pascual
Xavi Pascual wrote:Jalen BRUNSON 11.5+ (USA)

Kapiten američke reprezentacije za sada ima skroman učinak na prvenstvu: 10, 13, 10, 4, 14, 9 poena. Danas neće igrati Ingram, ali to u suštini ne menja previše u igri ekipe Stiva Kera. Očekujem da Branson kažnjava trojkama pre svega sa 45 stepeni (baš kao u prijateljskom meču protiv istog rivala), gde će Šruder rizikovati u odbrani, zbog same fizionomije tima Nemačke gde imaju prilično visoke igrače na SF/PF/C. Vrlo je snalažljiv u tranziciji gde na izuzetan način koristi svoje telo da ide do kraja samog obruča, a ukoliko uđe u svoju "zonu", midrange sa kapice bi morao biti njegovo glavno oružje u mismatch situacijama.

Jalen Brunson 15 pts ✅
By Rovinjez
#193130 Gigi Datome over 8,5 (1.85) SS

zadnja utakmica u karijeri za njega tako da vjerujem da ce dobiti vise minuta i da ce ga ispostovati u ovoj nebitnoj utakmici koja nista ne donosi osim prestiza jer ce svakako i jedni i drugi morati u kvalifikacije za olimpijadu