Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By NecaNeca
mali_slave wrote:
Don_Mitchell wrote:RAY MCCALUM 10,5 UNDER, BET 365

Moram ovo uzeti, limitiran igrac dozla boga, Khimki ako nesto dobro brani to je njegov tip igraca, Jenkins i Markovic su jedni od boljih defendera u Europi, ne viidim ga dvocifrenog nikako

8.5 u mozzartu over 1.75
Tip je kosarkasa kojeg ako krene ovu granicu predje u 3-4 napada,a kad ga ne ide moze 2 dana sutati i nista. Ali opet,neko je napisao da umoran. Od cega? Pa ljudi ovo su profesionalci,covjeg igrao 29 minuta,sta je to?? Za covjeka koji uzima preko 10 suteva po utakmici,igram ga over. Na zadnjih 7 u EL jednom je ostao ispod i to imao 8.

Ja sam napisao vezano za umor. Igrati 4 meca u nedelju dana, jedino ako si robot ili dopingovan mozes izgurati, realno pricamo.
By mali_slave
#115501 Razumijem,ali i oni to znaju.Trener to zna,sgurno zna ko moze izdrzati taj tempo a ko ne. Misljenja sam da Rey nema s tim problema,imace svojih 20-23 minuta veceras,ako ne i vise.Ako si igrao UNDER na 10.5 okej i ja bi uzeo,ali 8.5 stvarno je sprdnja. Nek da 9 i sretan i ti i ja.
Uzeo sam ga ne neki manji ulog,pa sta bude.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 599-1668#/
By NecaNeca
mali_slave wrote:Razumijem,ali i oni to znaju.Trener to zna,sgurno zna ko moze izdrzati taj tempo a ko ne. Misljenja sam da Rey nema s tim problema,imace svojih 20-23 minuta veceras,ako ne i vise.Ako si igrao UNDER na 10.5 okej i ja bi uzeo,ali 8.5 stvarno je sprdnja. Nek da 9 i sretan i ti i ja.
Uzeo sam ga ne neki manji ulog,pa sta bude.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 599-1668#/

Postujem svacije misljenje, uzeo sam ga na 9.5, kao sto kazes nek da 9 i svi srecni i zadovoljni :)
By RussellWestbrook
charizard wrote:malo mi čudna granica 10.5 za Gudaitisa, od početka sezone ima samo 2 undera (6 i 10 poena) na ovu granicu i 10 overa

Gudaitis bi trebo preko 10.5 lagano,dobice neke lopte iz pika i jos koji ofanzivni skok iz kog moze izvuci bacanja a suta ih odlicno za centra
U panati je lose stanje neki igraci ce sigurno dobiti otkaz i losa je atmosfera u timu,treba probati pobjedu milana koji je isto u losoj formi al mogu to prekinuti veceras
By toshiba86
RussellWestbrook wrote:
charizard wrote:malo mi čudna granica 10.5 za Gudaitisa, od početka sezone ima samo 2 undera (6 i 10 poena) na ovu granicu i 10 overa

Gudaitis bi trebo preko 10.5 lagano,dobice neke lopte iz pika i jos koji ofanzivni skok iz kog moze izvuci bacanja a suta ih odlicno za centra
U panati je lose stanje neki igraci ce sigurno dobiti otkaz i losa je atmosfera u timu,treba probati pobjedu milana koji je isto u losoj formi al mogu to prekinuti veceras

Di se moze naci na 10.5 ovo sta imam je min 11.5 ili 12.5 na svim kladama.