Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By yoldza
#115517 Steta sto nemate jednog kao ja koji zna a koji ima.muda reci drugom da mu je pogrrsan tip ,vucete tog Mecculuma 4 kola i on vas 4 kola obara,pravi mazohizam ,ne kazem moze ostati danas under ali eto kazem sta mislim,ne pratim EU ali u NBA sekciji ovakve forsaze ne prolaze pogotivo ako nemaju logiku ...20% suta za tri u sezoni veceraa 2/2 ljepota ...
By charizard
toshiba86 wrote:
charizard wrote:U wwinu je na 10.5

Hvala ali prosli puta pao na uslovu 1.03 .Jeb....ih njihovo +4.

Ma imas za sutra tekmi, isplati se cekat ako ces na veci ulog
Ili pogledaj ponudu NBA, obicno budu u ponudi 2-3 igraca koja nece igrat vcrs pa povezi sa njima
By Alexey35
#115519 Mekalum je pogodio tri cetiri trojke u deset meceva, imao 20% suta i onda dodje Daglas svi guraju under jer ce kao izgubiti lopte i minute i nista od toga se ne desi. Drugi kazu da su ove niske granice premale za njega i da bi to trebalo da prebaci, a on to uradi pogadjajuci samo trojke na sta niko ne moze da osloni kada tipuje over na njega. Dakle niko nije pogodio sustinu tipovanja na Mekaluma ali neko jednostavno mora dobiti, jer sanse su kao sto znamo 50-50%
By Pl2ymak4r
#115526 Drugari jel ste naplatili nesto,ja nisam stigao da pisem. Ponovio sam O Brajanta vise ,Erica vise i cekam jos Davisa vise . Forsirao sam danas centre malo,razmisljam se sta bi moglo na poslednjem terminu da se odigra. Neke ideje ?