Jeffrey wrote:Ante Tomić 13.5 - Admiral/Bet
- gurat ću ga uvijek na marginama 13+ under, jednostavno ne da netko misli da imam šta protiv njega već smatram da postoji value, ipak čovjek igra sezonu iz snova ali to mora jednom pasti n normalme margine (10-11 po meni) a zašto, ušao u 37 godinu, igra tekme vikend, preko tjedna, a postotak šuta visok, sad u europi 2/2 i 3/4 sa linije za nešto manje od 13 min. E sad danas ga očekujem više na parketu do 20 min jer joventut ima širinu, Birgander, Okeke dobi neku sitnu minutažu tako da Tomić u prosjeku do 20min, na taj usage rate on će meni do kraja sezone biti under. Breogan je ekipa koja se bori za playoff, očekujem da danas stisnu jer nisu baš bez šansi, sljedeće kolo Real tako da ovakve tekme mora uzet doma. Zadnje 3 tekme protiv Breogana Tomić nije prebacio, tak da ću probati i danas, ako ne dobije puno slobodnih ( a nebi trebao, očekujem domačinsko sudjenje) i imao šut 80% ovo će biti under danas. Ulog niži
Kost, slobodno svakog protivničkog centra protiv Breogana+, obrana im se fokusira na vanjski šut, Tomić im zabija iz PNR jer ovi to ne znaju braniti, a kad nije PNR na 5-5 opet mu ne mogu ništa jer ovi igraju neki small ball.
MTD wrote:Santi Yusta 12.5 under 1.85 Maxbet
Ima on prosek 11 ppg, ali je dosta bolje igrao pocetkom sezone. Na poslednja 4 meca nije isao preko ove grane, a i minutaza mu je u padu iz nekog razloga. 15, 9 i 18 minuta zadnja 3 meca. Ovo je promasena granica za 2 poena i mislim da preko nje moze iskljucivo uz neko idealno sutersko vece.
Easy. Kakve cigle baca Justinijan, Adin Vrabac da mu pozavidi.
https://prnt.sc/pKJfV-vANKg5
Jeffrey wrote:Crawford over 13.5 Super sport
Igokea-Cibona, po bukijama očekuje se dosta poena Igokea na projekciji 84 , e sad nekako mi logično onda uzet Crawforda +, a zašto kao prvo nema velikog potrošača Tanaskovića, skočit će svima usage rate, nisu ista pozicija ali očekujem da on sad poteže još više. Drugo Cibona prima dosta punili su ih bekovi u zadnje vrijeme Adams, Simon i nekako i Craforda vidim na 14+ poena. Tko hoće neka si uzmi Đorđevića njemu skače minutaža izostankom Tanaskovića, on če mi biti na nekom produženom lističu ali Craford mi prvi pik. A evo i izjave Sesara : Igokea je imala prilično turbulentnu sezonu jer su im odlazili važni igrači, imali su i neke ozlijeđene, kao i promjenu trenera. Trebalo im je neko vrijeme da se bolje poslože, no kolega Jovanović radi dobar posao, što potvrđuju i tri vezane pobjede s kojima nas dočekuju. Ostali su bez najboljeg igrača Tanackovića i sigurno im je to problem u rotaciji, ali ni mi ne možemo računati na Bundovića što nam je svakako hendikep. Idemo se tamo nadigravati i odigrati što bolje možemo.“
Crawford winn, došao i Đorđević na produženom listiću
Budućnost-Mornar, igraće MornaraMihailo Pavićević, trener Mornar-Barsko zlato:
"Situacija za nas je sada opuštenija jer smo skoro sigurno obezbjedili opstanak. Do kraja ćemo igrati samo sa "domaćin" igračima pošto smo sa amerikancima raskinuli ugovore jer smo procjenili da ne donose željeni kvalitet. Budućnost je apsolutni favorit, bez dileme u ovom meču. Pokriveni su na svim pozicijama i to je tim koji je selektiran tako da napravi dobre rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu. Na nama je da pružimo maksimum", otpali webster, goldwire, i jones, evo u kojem sastavu su sad igrali u ligi https://kscg.apps.imgarena.com/basketba ... uage=en_GB.
I sa tekme FMP-PArtizan Željko Obradović, trener Partizan Mozzart Bet:
"Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače."
super sport je stavio Lessorta ne znaju za suspenciju, tako da se nameće Leday 10,5+ ali pričekat ću admiral Smajlagić mi sutra prvi i glavni pik . eto pa vodite računa o ovome
decko navodno preskace nba draft 2023 i ostaje u francuskoj
ovo je uradio danas
https://twitter.com/NBA/status/1642584267984101379?s=20