A u petak ce biti mala granica na gordica nisu ni kladionice lude da ga daju po ovoj sad granici
http://kosmagazin.com/in-memoriam-draga ... 1978-2018/
Oprostite vi koji vodite ovu stranicu na ovome sto je van teme, kao i za link, ali pored kladionicarskog zivota svi smo mi pre svega ljubitelji ove predivne igre.
Bakihalco wrote:Ne znam je li mjesto za ovo pitanje ali kaka unesem broj tekuceg racuna na mozzartu za isplatu pise da nije validan. Student card unicredit banke 11 cifri.
Negde grešiš, jer račun je račun, nije bitno je l studentska kartica ili nešto drugo sve dok je tekući račun u pitanju. Kontaktiraj podršku? Za ove stvari su skroz oke.
Bakihalco wrote:Ne znam je li mjesto za ovo pitanje ali kaka unesem broj tekuceg racuna na mozzartu za isplatu pise da nije validan. Student card unicredit banke 11 cifri.
Svaki racun se sastoji od 3cifre-13cifara-2cifre. S obzirom da kazes da taj tvoj racun ima 11 cifara, kod ovog broja u sredini dodaj ispred 2 nule. Tvoj racun je formata
xxx-yyyyyyyyyyy-zz
A ti ukucaj xxx-00yyyyyyyyyyy-zz
Igokea dovela novog trenera, Gagija Nikolica, solidan trener, mozda i malo vise od toga ali ono sto je bitnije, trener sa dobrom pricom, ume da podigne ekipu na galamu, da razdrma igrace i upravo to ocekujem da se desi. Cibona otpustila Rosa i Dzefersona, dakle sad su samo domaci igraci u rosteru. Konstantno od pocetka sezone su u ritmu dve utakmice nedeljno, a ima dosta igraca u godinama u tom rosteru. Sa druge strane Igosi jedna utakmica nedeljeno. Roster Igosa je fenomenalan za ovakvu ligu, samo fali trener da sve to sklopi. Kvota 1.5 mozda deluje mala, ali je odlicna za jak singl i previsoka je u trenutnom stanju stvari.
Samo Meridian za sad ima u ponudi ovaj mec. Na dan odigravanja ocekujem 1.2 na domace.