Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Mr. No
UcenikBGD wrote:
Rudy5 wrote:Panathinaikos-Žalgiris(+5,5) 1

Ovo Pao vcrs rastavlja na faktore, stvarno ne vidim nacin na koji se ovi mogu dovuc na 5 razlike..ovo mi je daleko najbolji tip za ovaj tjedan

Rudy čoveče ti toliko pratiš košarku a toliko ne možeš da pogodiš ništa da je to čudo jedno!!!
Daš Tomu Velikog Zupčića under19,5 on stavi 20!!! Zalgiris pobedi u gostima PAOa a to ti najbolji tip nedelje pobeda Paosa hendikepom!!!??? Da nije tužno bilo bi smešno! Ti si mi nekako najdraži lik na Forumu koliko si samoveren a to ode totalno u kontru!!!

Rudi je jedan kuler koji ne samo da trola nas već ga ponese pa i sam sebe zarola :mrgreen:
Još jedna ljepotica Pao i Žalgirisa u Ateni. Prošle sezona mi je njihova tekma iz Atene u top 3 bile, a ova veceras je još ljepša. Svako ima svoje rezone, ali je meni grehota igrati hendi kontra ekipe koju vodi Šarunas Jasikevicius.

Odgdledao sam i dobar dio Darusafake i Barse. Onaj Eric ima leđa kao Pat Ewing. Ostao sam kratak 1poen na makazice Stantona Kidda, trebalo 11. Fulnu lik drugo bacanje 4-5 min do kraja i to je bilo to.

U Gran Canariji domacini i Cska igraju na nba broj koševa
By Mr. No
#108714 U potpunosti se slazem. Gledao sam ih kako su izgubili u Astani, trazili su formu, jos uvijek imali opusten ulaz u sezonu. Protiv Valensije su pokazali snagu I vjerujem da ide sada serija. Fer kvota I deri.
By Rudy5
#108716 Ja bi prije igra A.J.Slaughter(8.5) vise .Noua nece nastupiti vcrs a upitan je i Kahudi koji trosi najvise lopti tako da ni je ovi pik odlican .Slaughter je jedan od najboljih napadača u ekipi ,odlikuje ga odlican sut za 3 poena .Preniska mi granica bar za 2 poena.
Majstore protiv Astane su igrali bez Karaseva a Jennings se tada vraca nakon sitne povrede.Zenit mi je premekana ekipa , igraju dosta atraktivno vec par sezona al kad nalete na ovako čvrstu i fizičku jaku ekipu koja igra dobru odbranu onda pocinju problemi .Al i domaci imaju problema s povredama tako da moze tu svega biti.