Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Jeffrey
#193684 Bonga 9.5 manje Bet/Admiral 1.80

- Bayern ovo bi morao dobiti sa pola gasa, Bonga se umorio protiv Fenera očekujem ga na maloj minutaži pa mi ovo value margina.

Edit: KOEF 1 ne igra, odmara ga , klasika šteta
By Slucajnox
#193775 Wallace 14.5 over 1.85 premier ✅✅

(Odlicno se snasao u Turku, odmah se nametnuo kao vodja tima. Prosle sezone glavni igrac Pariza, tako je nastavio i ove sezone, ali u drugom timu. Od starta EC 15,16,14,18, danasnji protivnik dosta lose brani protivnicku spoljnu liniju, Jones 14, Paul 19, Wright 14, Toliopoulos 22, Vito Brown 20, McCollum 18, Dakota 19)

Grazulis 7.5 over 1.85 premier ✅✅

(Za dva poena manja granica nego u ostalim kladionicama, letonac prosecno postize 10 poena u EC, 5,13,8,14. Ima odlican sut za tri poena, kojim ce siriti odbranu Turk Telekoma. Prosle sezone protiv ovog protivnika oba meca po 12 poena, to nije toliko merodavno jer su rosteri svake sezone drugaciji kod turskih ekipa. Za vikend u Italiji 16 poena protiv Brese u gostima koja je do ovog kola bila neporazen tim. Cetvorke slicnih karakteristika protiv Telekoma, Cavanaugh 16, Figueroa 13
By Jack Reacher
#193776 K.Matković 8,5+ (Premier) ✅✅

5.kolo Eurokupa donosi nam meč između Cedevite i Wolvesa. Cedevita večeras traži prvu pobjedu pošto su na omjeru 0-4 dok su Vukovi na omjeru 1-2. Cedevita i ove godine igra tipičnu run&gun košarku bez velikog naglaska na obranu. Od ove četiri utakmice razbijeni su samo od Hapoela dok su od Juventuta poraženi u zadnjoj sekundi a od Bešiktaša i Prometeya jednoznamenkastom razlikom. Veliko pojačanje su dobili u Prepeliču koji je u zadnje dvije utakmice koliko toliko povezao njihovu igru. Sa druge strane Wolves također voli utakmice na veliki broj poena. Oni su od Juventuta poraženi u produžecima,Paris ih je razbio dok su Bešiktaša dobili u jednoj ludoj utakmici gdje su u zadnjih 30 sekunda nadoknadili sedam razlike. Moj tip sa ove utakmice je over na centra domaće ekipe Karla Matkovića. U Eurokupu igra 30 ak minuta i na prosjeku je od 10,8 poena uz 67% za dvicu i 57% sa linije bacanja. Otkad je došao Prepelič njih dvojica su odlično kliknula i to se vidi na Karlovom učinku. Sa njim je u dvije utakmice dao 18 Prometeju (8/8 iz igre) i 17 Studentskom Centru(8/9 iz igre). Ovo mi je bar za dva poena mala granica na Matkovića i mislim da se isplati pokušati sa njim danas.
By Jeffrey
#193781 Prepelić 15.5 + Admiral 1.85

- sve kao i neki dan, oslabljena Cedevita, Prepelić na dosta minuta, zna nekad divljati i privatizirati utakmicu tako da na broj šuteva, usage rate moram uzet ga over. Očekuje se tekma na dosta poena tako da + piku.
By Rudy5
#193786 N.Mirotic 16.5 manje 1.85 premier

Vrlo lako moguće i da ne nastupi ,a ako slučajno nastupi to će bit neka manja minutaža. Prošlu se ozljedio protiv Pesara a nije izgledalo nimalo bezazleno .