Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Gallinari8
Jeffrey wrote:Sutra Derbi oslabljen u Ljubljani, tak pišu bar, nisam iskopao tko fali ako tko zna neka napiše

Negdje sam procitao da je vrlo upitan opet nastup Omića i Jeremića, ali što je malo bitnije današnji trening je propustio i Karlo Matković. Takodjer upitan za sutra..

Radovic se vratio treninzima..
By UcenikBGD
#185922 Danas Juventud i Ante Tomic nastupaju. Sta danas over ili under? u maxu je 14,5. I prosli mec je dosla povecana -16.5 granica u maksu,mada se neko zalio da je pao na povecanu -15.5 jer Anto stao na 16 tacno, pa nisam hteo da mu stajem na muku da je u maksbetu bio 16,5 i dosao under
By yoldza
#185958 Daj Toshiba matori ili stavlja tipove ili ne spavaj forum sa ovim ulizivanjima Rovinjezu...imaš PM pa mu šalji privatno baš mi ide na kurac ovo uvalcenje Rovinjezu majke mi...ništa ne pišete samo bravo svaka čast evo ga...koja korist osim spam...
By toshiba86
yoldza wrote:Daj Toshiba matori ili stavlja tipove ili ne spavaj forum sa ovim ulizivanjima Rovinjezu...imaš PM pa mu šalji privatno baš mi ide na kurac ovo uvalcenje Rovinjezu majke mi...ništa ne pišete samo bravo svaka čast evo ga...koja korist osim spam...

Pa on i Jeff nam doslovno poklanjaju pikove i po tebi ne zasluzuju ni hvala.Ja mislim da da.Jer nać info na vrijeme ili dan prije ko kad Jeff iskopa ja to ne nadjem.I uvijek ću reći hvala.To bar nije teško. :D