Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By V_K
BogdanovicMVP wrote:
Nasir Jones wrote:
BogdanovicMVP wrote:Barcelona-Efes over 163 4/10

O efesu sam pricao neki dan,vole brzu kosarku,trce i gadaju masu trica. Prica je da ce im doc teodosic i jos jedno zvucnije pojacanje i onda ce to biti ozbiljna momcad. Zasad svakome davaju puno poena,ali i primaju i ja cu gurat ove overe dok ide. Isto tako igraju jako losu obranu i mislim da bi im barca trebala dat dosta poena. Efes na ovoj granici 163 ostao sam jednu utakmicu ispod od pocetka sezone.
Barca bi trebala prihvatit brzi tempo i po meni jedino uz izuzetno losu sutersku vecer jednih i drugih ovo ostaje ispod ove margine.

Takoder tko ima tomica over igrat i huertas over asiste. Dunston uvijek izlazi na pik igraca i redovno ih pune centri koji pik igru znaju igrat,a tomic je na tome izgradio cijelu karijeru i to se nadovezuje i na huertas over asistencije

u mojoj kladioni tomic over 9,5 kvota 2,05
valja probat?

Dobro je to. Ako bude igrao dovoljno trebao bi preci

Pitanje je kakvo je stanje kod Tomica sa ozlijeđenih zglobom. I dalje igra relativno malo minuta, a i to sto igra ne vrte bas neke akcije preko njega. Vise-manje izlazi na pick nakon cega igrac probija prvi blok pa ide sam na kos ili baca opet na vanjski sut nekom trecem. Cinjenica je da je Efes supalj pod kosem, ali u brzoj igri koja se ocekuje mislim da je ovo 50-50 za over/under. Da moram birat ja bi uzeo under 10,5. Cini mi se da bi od ove igre i spomenute minutaze vise mogao profitirat Seraphin.
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Simon 7.5 vise
Dzerels 6.5 vise
Kuric 8.5 vise
Mozzart

Sva tri igraca na dosta malim granicama koje se prelaze sa 4-5 suteva
Simon je na zadnje 3 utakmice iso preko ove granice za vikend protiv tofasa odigrao odlican mec pa valjda moze i veceras
Dzerels je glavni igrac sa klupe kod armanija i za njegov napadacki potencijal ovo je premalo,makabi nije defanzivna sila iako su se popravili u odnosu na pocetak sezone
Kjurik je u padu forme,jedno vrijeme je bio najbolji igrac barse igro i po 25-30 minuta sad ima i manju minutazu al kako je pao u formi tako se mora podici,veceras protiv efesa koji je slab u odbrani moze preko ovih 8p
By treca smena
#116487 Ima istine za Kurica napisao sam ja nocas analizu za to. Ali nemojte gledati sampionat i EL oni kao da su dve ekipe, sto je Pesic i izjavio. Taj Kuric je za sve vreme ove lige bio iznad 10 poena granice, mislim ra je ovo prvi put ispod da je. Poslednjih pet je u minusu u ocajnoj je formi ali posle ocajne forme mora da padne i jedan plus. Ako svi ocekujemo brzu utakmicu on mora do svojih poena i pored Huartela i Ribasa.
Mene samo plasi da Pesic nespusti Efes na ispod 80poena jer zna on da uspori igru. Ako se bude natrcavao sa Efesom tu mislim da Barsa nema sta da trazi.
Sve granice na igrace koje igraju 25+ minuta na granici od 6 su za mene vise plus nego minus. Markovic zna da pogodi zna da ukrade loptu zna da sutne slobodna.

@ Westbruce izbacis Jeralsa i ostavis ovu dvojcu i ne boli glava