Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By NBA Knight
#27233 Teme za europsku košarku ćemo otvarati po tjednima. Naravno nema potrebe da se otvara češće, a otvaranje svaki mjesec je možda malo predugačak period. Probat ćemo ovako pa lako promjenimo.
By tininho
#27261 Ja moram danas odigrat dva para jako

K. Langford OVER 15.5 SS
Prošlu utakmicu me koštao jer je zabio 13 ali svih 13 u drugom poluvremenu. U prvom mu se nije dalo šutnut i hodao je po terenu. Danas naravno očekujem malo ozbiljniji pristup. Mislim da o njemu ne treba puno govoriti. Frajer uzima 20 šuteva, jako je agresivan i dosta često je na liniji za slobodna. Danas je dosta teška utakmica i sigurno će odigrati nekih 33 minute. Langford je tip igrača koji ovu granicu prođe u dvije četvrtine tako da stvarno idem jako na ovaj par.

S. Mejia over 12.5 SS

Na ovaj par također idem u singlu jako. Zadnje dvije utakmice davao je 21 i 18. Vidi se ta je ušao u formu. Odličan šuter koji će sigurno uzeti barem 5 trica. U zadnje dvije utakmice trica mu je 6/10 što je odličan postotak. Uz to siguran sam da će na terenu provesti barem 30 minuta što bi za ovako važnu utakmicu trebalo biti i više nego dovoljno.
By Mister25
#27263 D.Brown over 13,5 (1,75)

Brown je paklen igrac, danas je izjavio da mu je plan da ode u NBA na kraju sezone. Pruza odlicne partije, ali morace jos vise da se nametne kako bi otisao u NBA. Randolph je povredjen tako da je Brown glavni igrac. Uzima dosta suteva i mislim da nije problem da predje ovo.