Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
#196773 Image
Image
Image

Ovde isključivo ostavljati prijedloge sa analizom i obrazloženjem, tiketi, kometeri, razmišljanja, sugestije i slično ostavljati u temi koja je predviđena za to…

Uz prijedlog obavezno navesti:
MARGINU, KOEFICIJENT i KLADIONICU!
By NeLePFC
#196784 Zalgiris - Alba 1H (7.5) Bet365 @ 1.9
(ili eventualno domacin vise od 83.5 poena)

Prvi mec Trinkijerija na klupi i nije mogao da izabere boljeg protivnika za debi u novom klubu. Uz to ih je Alba zaduzila i upisala prvu pobedu upravo protiv Zalgirisa u 12.kolu 64:62 trojkom u finisu koja im je bila i jedino vodjstvo na utakmici. Verujem da ce biti silno motivisani da se dokazu novom treneru i da ce napokon proigrati kako se od njih ocekivalo ove sezone,a to svakako nije samo dno tabele. Upravo su se posle poraza protiv Albe raspali i nanizali 6 poraza u ovom takmicenju. Mislim da je vreme za osvetu i laganu pobedu.

Partizan - Asvel 1 prva cetvrtina @ 1.46 EfBet ✅✅

Nakon poraza protiv Virtusa u Areni,pobeda je apsolutni imperativ. Asvel iako daje neke znake zivota u poslednje vreme i dalje vazi za najlosiju ekipu u takmicenju i pobeda ne bi smela da se dovodi u pitanje ni u kom slucaju. S obzirom da ide duplo kolo,ocekujem jako otvaranje meca i mirnu zavrnisu kako bi se fino rasporedila minutaza i odmorili nosioci za cetvrtak i derbi protiv Zvezde.

Makabi - Monako 2 @ 1.75 Efbet

Uz duzno postovanje Makabiju, smatram da je Monako ozbiljnija i fizicki znatno dominantija ekipa,a buduci da Izraleci vise nemaju ni domaci teren,eto Knezevima lepe prilike da upisu jos jedan brejk u sablasnom praznom Pioniru.
By Dejo
#196816 Bolomboj 9,5+/1,90 ✅✅

Ima veliko poverenje i kod novog trenera, Tobi slab u el, Gilespi tanak tako da ocekujem lepu minutažu za njega veceras. Fener šupalj u reketu, tako da mi je ovo izgledan tip.

Birutis 6,5+/1,90

Pisao sam već o njemu zadnja 2 kola. Dobra forma, protivnik je alba koja prima dosta poena iz reketa tako da ponavljam njega opet.
By Nilliw
#196819 Nigel Williams Goss over 5.5 ass+rb ✅✅

Walkup se povredio protiv Arisa, GTD je moguce da ne zaigra
To bi znacilo vise minuta za Najdzela, ume ovo debelo da prebaci, volim da odigram ovako kad npr je granica za asistencije 3.5 a skokovi 2.5 i umesto da je 6.5 oni daju 5.5.

Ocekujem dosta gradjenja i skokova za bekove ako Fall danas bude igrao 30plus, a i Vojtman sa Melijem ce sigurno razvlaciti Olimpijakos pa ce biti defanzivnih skokova.

Proslu utakmicu je npr Walkup imao 6 skokova.
By Alexey35
#196820 D.Hall over 1,5 Assists
Meridian i Bet365

Jako dobra granica za datu situaciju u Armaniju, spolja samo Nejpir i Hol uz potporu Flakadorija i Bortolanija. Lo i Silds povredjeni, Pangos otisao, za Berona pisu da nece biti u ekipi veceras. Umeju mecevi ovih timovi da odu u totalni beton, ali se nadam da ce Hol moci da probije ovakvu marginu.
By sicily
#196821 Tobey 5.5 Više (1.90) Soccer/MaxBet

Vrlo primamljiva margina s obzirom da nema Mitrovića i da Fener dosta dopušta sa visokih pozicija, iako je tokom sezone pružao vrlo skromne partije u EL mislim da je ovo dobra prilika da se istakne, Gillepsie izdefinisano drvo i ne verujem da će ga Sfairopoulos preterano koristiti u ovom susretu pa verujem da Tobey može ovo da prebaci i za 15ak minuta na parketu.
By sicily
#196859 Lessort 4.5 skokova alt Više (1.40)

Lessort u prvoj utakmici sa Baskoniom izobarao neke lične rekorde zabeleživši 23p uz čak 14 uhvaćenih lopti od toga 7 u napadu, Baskonia generalno ove sezone dopušta dosta skokova protivničkim centrima i ova margina ne bi trebala da predstavlja problem za Francuza.

Weiler Babb 6.5 Manje (1.83) ✅✅

Bayern napokon kompletan, dosta napadačkih opcija spolja i za očekivati je da će Weiler Babbu postepeno početi da opada uloga. Weiler Babb je prvenstveno neko ko ekipi doprinosi defanzivno i mislim da će njegov primarni zadatak za vreme koje provede na parketu biti da juriša Bellinelia po terenu.

kv 2.56 ; MaxBet

Ibaka 9.5 alt Više (1.45) ✅✅

Virtus ubedljivo najviše poena prima sa pozicije 5, doveden je Žižić ali sumnjam da će se na njegovom debiju nešto preterano promeniti, tu je još i Dunston koji je u poznim igračkim godinama, Ibaka u prvom delu sezone sa Virtusom najefikasniji akter meča sa 24p pa verujem da i večeras može biti dvocifren.

Vesely 12.5 alt Manje (1.48)

Težak matchup u vidu Tavaresa koji je bedem u reketu i koji ga vrlo lako može naterati na problem sa ličnim greškama, tu je i Willy Hernangomez na poziciji 5 kod Barse pa mi je ovo previsoka margina za podeljenu minutažu sa njim.

kv 2.15 ; MaxBet/Mozzart/Soccer
By Dejo
#196866 K. Aleksander 13,5+/1,85 ✅✅

Hapoel bez 4 bitna igrac ide na Wolwse koji su u ocajnoj formi. Hapoelu bitan mec u borbi za sto bolju poziciju,vukovi lose brane poziciju 5 tako da je moj izbor pao na Kanadjanina

Lesor 14,5+/1,90

Pisao je ovde mnogo puta o tome kako Baskonija brani centre, ne bih da se ponavljam.