19bruno98 wrote:Zar je moguce da Mitrovica nije uvodio vise,a Teodosica raspalog pusti da ciglari sa 4 faula do iskljucenja
Zato Mitrovic protiv Krke i kompanije u aba trpa po 20 poena!!! Picka klasicna, izivljava se nad nejachi u aba ligi,kad dodje tvrdo u El Matijas i kompanija onda brzi faul i bezi kuci
Asvel loše brani krilne pozicije, prima dosta poena sa nje. Piters igra dobru sezonu ima lepe procente šuta, Olimpijakosu bitan meč u borbi za domaći teren pred play-off,tako da očekujem još jednu dobru partiju od njega.
Jabusele 9,5+/1,90
Partizan bez Ledeja večeras, što bi mogao biti problem defanzivno za crno bele. Jabusele fizički dominantan, partizan nema igraca koji mu fizički može parirati. Kaboklo i Kaminski skloni i faulovima tako da bi mogao i do lakih poena sa slobodnih bacanja Francuz. Skraćena rotacija reala takođe, Jabusele u odličnoj formi tako da su sve to razlozi za njegov over večeras
- očekujem da im Real pusti zbog svega od prošle godine, još Real oslabljen, nema motiva jer 100% je prvi tako da sve jasno.
Zadar u velikim problemima s rosterom za danasnju utakmicu, Ramljak i Zganec su se ozljedili, Ramljak nije ni krenuo na put s ekipom, dok je Dreznjak bio pod virozom, dakle poprilicni problemi za Zadar s obzirom da znamo da su ekipa koja vrti 6-7 igraca najvise i mislim da bi Lakic morao imati klasicnu jaku minutazu, sa nesto vise lopti, tako da bi dvocifren trebao biti u svakom slucaju..
Mitrovic prošli meč na terenu svega 9 min zbog problema sa ličnim greškama tako da svež ulazi u večerašnji meč, pruža dobre partije,Virtus prima dosta poena pod košem tako da je on moj prvi izbor za veceras
B. Kolson 12,5+/1,80
Idem sa njim večeras zbog toga što konstantno pruža dobre partije u poslednje vreme. Makabi ju meč sa Bajernom bitan da održi korak u borbi za prvih 6 pozicija. Bajern takođe prima puno poena iz reketa, večeras su bez Bukera pa će im biti teško da zaustave Bonzija koji je veoma snažan
Cibona-Igokea tip X2 koef 1.9 večina klada
- stvar je ovakva Cibonu napustio Mustapić tako da bitna karika fali, love se nema, smanjen roster, doće umor do izražaja, iako Cibona ima teoretske šanse za ulaz u play off po meni su ipak šanse male 2% po meni, tako da idem na Igokea ipak jači mi roster kad se sve sagleda.
Drugi pik
Majcunić 7.5 over 1.85 sve klade
- izostankom Mustapića svima raste usage rate u ovom kratkom rosteru, obrana Igokea će biti fokusirana na Aranitoviću, tako da Majcunič bi trebao imati prostora, vrti se oko ove margine pa vjerujem da će doći do 8