Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By JohnnyNoCash
#199134 Image
Image
Image

Ovde isključivo ostavljati prijedloge sa analizom i obrazloženjem, tiketi, kometeri, razmišljanja, sugestije i slično ostavljati u temi koja je predviđena za to…

Uz prijedlog obavezno navesti:
MARGINU, KOEFICIJENT i KLADIONICU!
By Jeffrey
#199151 Elijah Mitrou Long over 11.5 koef 1.95 Bet ✅✅
- vidim value u margini i koef, ne znam zašto ruše koef na under ali ja ovo uzimam, Bonn vodi 1-0, sad je Peristeri domaćin, Long prva tekma zabio 22 poena, za vikend Oly 15, ogroman potrošač, lopta kod njega ili Raglanda na svojih 30min očekujem doma da uzme tih 12+ šuteva uz koje slobodno ovo bi moralo proči, igra se brže, očekuje se 82+ poena domaćina i tu vidim Longa u overu
By Jeffrey
#199175 Dva singla iz psk
Wade Baldwin 17.5+ koef 1.85
Howard 18.5+ koef 1.85
- macabi basconi očekuje se tekma koš na koš brzi peac, bukiji vide tekmu 174+ poena i šta tu igrati nego dva najbolja igrača EL do sada, strašna forma i jednog i drugog, očekujem ih 30+ min na parketu, visok usage rate oba imaju tako da moram ovo igrati. Baldwin imao sitnih problema, sinu istekla putovnica pa došao kasnijim letom u BG pa propustio trening ali ne bi to trebalo imati utjecaj na još jednu extra rolu
By Rovinjez
#199227 Milos Teodosic over 8,5 (1,85) psk

prvu utakmicu 17 poena i sutnuo cak 11 puta za 3 poena, studenti su umalo napravili senzaciju prije par dana i imaju se sigurno cemu nadati danas ako ponove igru iz te utakmice, bude li na nekih 22-25 min kao prvu utakmicu trebao bi preko
By Jeffrey
#199242 M Costello over 9.5 lokali RH, Bet koef 1.85
- za baske je out Moneke i Diop tako da opasno skače usage rate Costello. Ima dobre brojke kontra Reala tako da vjerujem da će sutra ići na 10+ poena, Kotsar 5.5 isto nije loša ali ipak Costello zbog forme i minuta mi bliži +.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:M Costello over 9.5 lokali RH, Bet koef 1.85
- za baske je out Moneke i Diop tako da opasno skače usage rate Costello. Ima dobre brojke kontra Reala tako da vjerujem da će sutra ići na 10+ poena, Kotsar 5.5 isto nije loša ali ipak Costello zbog forme i minuta mi bliži +.

Lagano :)
By Jeffrey
#199289 Alpha Diallo manje 10.5 hrvatska lutrija 1.85, bet
- Monaco Fener očekujem tvrdu tekmu kao što je bila prije dva i pol mjeseca, Diallo nema dobre brojke kontra Fenera i očekuje da tako i bude danas, Monaco u full rotaciji, širok roster tako da mi Diallo ovdje izgledan za under.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Alpha Diallo manje 10.5 hrvatska lutrija 1.85, bet
- Monaco Fener očekujem tvrdu tekmu kao što je bila prije dva i pol mjeseca, Diallo nema dobre brojke kontra Fenera i očekuje da tako i bude danas, Monaco u full rotaciji, širok roster tako da mi Diallo ovdje izgledan za under.

Ni sa produžecima nije uspio prebaciti, winn :)
By Jeffrey
#199317 Antonius Cleveland over 5.5 bet 1.86
Lorenzo Brown over 13.5 bet 1.86
- idem sa dva singla iz iste ekipe, iako ne volim tu igru ali jednostavno moram uzet, a zašto Baldwin se povrijedio zadnju i danas ga nema znači skače svima usage rate što minute što uzete lopte, Cleveland koji igra malo u regularnom ispod 14min večeras bi morao iči na 20+ i onda je ovo veliki value u 1 tekmi 5 poena uz 3 šuta i igrao Baldwin tako da ovo jednostavno moram uzet .
Brown jedno vrijeme bio strašan u formi trpao po 20 poena kao od šale ali pao mu šut i spustio se na niske grane dok je Baldwin igrao na MVP razini e sad pošto Baldwina nema očekujem da igra kako zna i umije ipak vrijedi više od ovih 13.5 mora preuzeti ulogu vođe večeras, prva tekma 16 poena, 34 min, večeras vidim sličan usage rate ako ne bude ciglario morao bi na 14 poena