Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By JohnnyNoCash
#202863 Image
Image
Image

Ovde isključivo ostavljati prijedloge sa analizom i obrazloženjem, tiketi, kometeri, razmišljanja, sugestije i slično ostavljati u temi koja je predviđena za to…

Uz prijedlog obavezno navesti:
MARGINU, KOEFICIJENT i KLADIONICU!
By lucianonk
#202865 Pomaže Bog!

Srećna nam nova sezona omiljenog takmičenja, ajde da zatvorimo kladione!

Evo par mojih predloga za danas:

Trevion Williams 11,5 + sbbet, kvota 1.85, kladionica iz cg

Najveće pojačanje Albe za ovu sezonu, prošle godine dominirao u Ulmu i u Eurocupu, to je definitivno prerastao pa hajde da ga vidimo u najvećem evropskom takmičenju. Baby Jokić kako ga zovu, čovjek koji igra na talenat, atipičan igrač i jako nezgodan za čuvanje. Mislim da je ovo jako mala granica na početaku sezone i da ovo lagano prelazi. Očekujem ga tokom sezone na 14,5-15,5.
Dodatni plus za ovaj tip večeras jeste to što ga čuva Lesor a njemu ovakav tip igrača ne leži.

Josh Nebo 10,5 + sbbet, kvota 1.85

U lobbet-u je na 9,5 kvota 1,79 bolje tamo odigrati

Ovo je ono što ćekam od dana kad sam vidio da na otvaranju igraju Monako i Milano. Monako je cijelu prošlu sezonu najgore brani poziciju 5, tu su bili nepokretni i neupotebljivi u odbrani Montjunas i Zaite i jedan skroz različit tip igrača od pomenute dvojice Donta Hol koji je na kraju završio u Baskoniji. Na sve to Monako dovodi Papajanisa koji je blago rečeno kriminalan u odbrani i oćekujem da im svaki iole pismen centar ove sezone dobro zatrpa koš. Nebo je prošle godine pokazao sav svoj potencijal i obezbijedio sebi ugovor zivota. Strašan centar, tip nove generacije centara, skočan, atleta, mala mana je to što ne može sam sebi nista da iskreira ali tu su Dimitrijevic , Bolmaro i Flokadori da mu serviraju poene na tacnu.
Mala mi je ovo granica za večeras i mislim da ovo Nibo lagano prelazi.

Matthew Strazel 7,5 + sbbet, kvota 1.85

Dobiće Strazel ove godine mnogo više prostora nego prethodne. U ligi na startu i više nego dobar u prve dvije utakmice Monaka, na prvoj 8 u drugoj najbolji pojedinac sa 17 poena. Konačno je dobio slobodnu. Talentovan je to igrač i vrijedan pažnje, biće nešto od njega. Dodatni plus za ovaj pik večeras jeste to što je Kalates van parketa do kraja mjeseca a James je rovit, vjerovatno će zaigrati večeras ali mislim da neće imati pretjerano veliku minutažu koliku inače ima.

Tyrone Wallace 12,5 + sbbet, kvota 1.85

Ko je god pratio EC prošle sezone zna kakav je ovo igrač. Strašno pojačanje za ekipu Zalgirisa, za koju bih rekao da je najnezgodniji tim ove sezone i da se niko neće naigrati košarke protiv njih. Ekipa od koje će da strepe i najjači tmovi ov sezone pogotovo u njihovoj zalgirio areni. Pored njega došli su Francisco, povratni Brezdaikis koji očigledno nidje ne može da igra tako dobro kao u Zalgirisu, Syrvidis takodje sjajan igrač, atipični Smajilagić kojeg će takodje biti zanimljivo gledati ove sezone kao i doktor za odbranu i Alimpijevićev igrač zadatka prošle sezone Mat Mitchell, na sve to doveden je i veteran Brajan Danston da pojača konkurenciju ispod koša i da svojim iskustvo pomogne ekipi. Od svih ovih igrača izdvaja mi se Wilijams jer je suva klasa i napadački brutalan igrač. Očekujem u toku sezone da će ova granica da skoči, mozda je baš on novi Kinan Evans ove ekipe.

Za hrabrije igrače pokušao bih i Zalgiris 1, kvota 2.30, mislim da to može biti "iznenadjenje" prvog kola EL. Ili eventualno H1 (4.5), kvota 1.75

Chima Moneke 13.5 + sbbet, kvota 1.85

Iskreno nije mi jasno zbog čega ova granica, očekivao sam 15,5. Donta Hol je rovit, ne zna se koliko će igrati, za vikend u ligi nije igrao. Na centru su bili Diop kao startni i mladi Ndiaye kao rezervni centar koji će tokom sezone biti 3 opcija. Moneke je pokrio i poziciju broj 5 na tom meču i standardno bio na najbolji pojedinac u svom timu sa 20 poena. Sa druge strane partizan na 4 nije doveo "pravo" pojačanje tj. startnu četvorku koja pravi razliku, tu poziciju do dolaska takvog igrača pokrivaće Pokuševski, Bonga i Mike (koji večeras neće igrati zbog povrede). Znači Moneke večeras ide na Bongu i Pokuševskog i ovo mi je lagani matchup. Najiskrenije očekujem ga već na poluvremenu u plusu, sve mimo toga bi bilo iznenadjenje za mene.

Još jedan lijep pik, prije mi je promakao.

Novi centar Asvela Sako, ide na Makabi večeras, makabi u prve dvije ligaške utakmice najviše prima baš sa centarske pozicije. Na 6,5 je, + naravno, to mi djeluje kao jako lijep pik, vrijedi probati. kvota 1,90 lobbet

Srećno ko god bude ispratio.
By lucianonk
#202867 Pozdrav ljudi. Juče katastrofalan dan, 3 igraca ostali na granicu ali sta je tu je. Idemo dalje novi dan i nova prilika za dobitak. Juče sam forsirao plus a inače najviše sam para u životu uzeo kad sam igrao samo minus, idemo par parova za večeras.

Sve granice i kvote su iz lobbet kladionice

Nedović 10,5 manje, kvota 1,91
Nwora 11,5 više, kvota 1,85
Bobua 9,5 manje, kvota 1,87
Sengelija 12,5 više, kvota 1,91
Kavarijus Hejs 6,5 poeni više ili 11,5 poeni+skokovi više, kvote 2,00 na poene i 1,78 na p+s
Hifi 15,5 manje, kvota 1,92
Miler Mekintajer 11,5 više, kvota 1,89

Nedović totalno nespreman kao da nije odradio jedan trening priprema, protiv Mornara sam ga gledao uživo, generalno cijeli tim Crvene Zvezde djeluje totalno nepremno ali on posebno, iako nema Tea i Lazica večeras ne vidim ga nikako u plusu. Dijelice minute sa Kenanom i Dobrićem, vjerujem da ce Kenan dobiti sigurno 20-25 min, on nekih 10-ak i ostalo Dobrić na toj poziciji.

Nwora za mene najveće pojačanje ekipe Efesa, brutalan ofanzivac što je pokazao i u pripremnim utakmicama. Primarno je nisko krilo i igra poziciju 3 ali u smol bolu može da pokrije i poziciju 4. Očekujem mnogo od njega ove sezone.

Bobua je sada već prekaljeni EL igrač i uzdanica Efesa dugi niz godina. Iskreno ne očekujem mnogo od njega ove sezone. Na poziciji 1/2 efes ima pored njega, Darius Tompsona, Larkina, Holaca, Elajdzu Brajanta kao i Ozdemiroglua koji je jako dobar igrač ali je zbog povrede preskočio cijelu prethodnu sezonu. Za mene velika granica za Bobuu večeras i očekujem da ovo lagano dolazi.

Sengelija, pričalo se da će otići, nudila je Zvezda ponovo ugovor pa pao i efes ali on je ostao u Bolonji. I pored dolaska Klajburna mislim da je on glavni igrač Virtusa i ove sezone i očekujem da pokaze klasa na niskom postu večeras protiv Šmita i Vilisa. I u pripremnim mečevima ubjedljivo najviše minuta je provodio na parketu uz Vila Klajburna.

Kavarijus Hejs je pojačanje Pariza ispod koša koje moše da donese dosta toga. Zanimljiv centar, skočan sa jako dobrim osjećajem za skok zbog toga sam i stavio jednu od opcija poeni plus skokovi. Sa druge strane Zvezda se muči kad je skok u pitanju ali i kad je odbrana centara na niskom postu. Ako je centar Mornara mogao da uvali 10 poena ne znam zašto ne bi mogao i Kavarijus.

Hifi, dobar i zanimljiv igrač ali mislim da ga zvezda može sačuvati večeras. Očekujem i Kodija i Kenana kao i Dobrića na njemu i ne vidim ga preko ove margine.

Kodi Miler Mekintajer. Kao što svi znamo, Teodosić ne igra večeras i ja ne mogu a da ne odigram Kodija plus. Imaće sigurnih 25 min mozda i više protiv slabasnog Tj Shortsa koji ne znam kako će ga sačuvati. Još Kodiju leži brz stil igre koji forsira Pariz.