Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Darko1987
#32089 Vekili pozdrav ekipa! :D Do početka NBA manje od 2 mjeseca, a ovaj Eurobasket je odlično zagrijavanje, ipak je ovo veliko takičenje, ima tu dosta dobrih ekipa, nadam se da ćemo uzivati. ;) @Knight, pohvale zbog otvaranja ove teme, sad samo da se malo ekipa aktivira, jer zajedno smo jači... :mrgreen:
By JackReacher67
#32093 Ja sam za danas odigrao Double :
Španija - Srbija (+4.5) - H1 ... 1.85
Njemačka - Island (+16.5) H1 ... 1.85

Ukupna kvota : 3.42

Igram laganu progresiju sto se tice uloga,vise radi pripreme za NBA i pokusaja podizanja banke !

Svako ko igra nesto ovo prvenstvo neka je sretno !!!
By nikolao
#32094 T. Parker 17.5 UNDER 1.85 ( soccer )

Francuska - Finska , o kvalitetu Francuza i vecerasnjeg protivnika suvisno je trositi reci. Izvesno je da ce ih Francuzi pregaziti, te ne vidim ni jedan razlog zbog kog bi se Parker trosio u ovakvom susretu. Ovo je cist poklon :)

Hrvatska - Slovenija ki1 1.25 ( soccer )

Hrvatska ima dobru reprezentaciju, rekao bih najbolju zadnjih 15-ak godina. Slovenci bez Gorana Dragica koji je pola ekipe i jos nekih bitnih igraca koji nece nastupiti na prvenstvu veceras imaju veoma male sanse.

Srecno :)
By Vic_Mackey
#32095 Ja odigrao da Srbija uzima zlato dakle da ce pobediti na ovom Prvenstvu Evrope.

Kvota 6,5 u Maxbetu te mislim da vredi pokusati.

Puno srece svima koji budu ili su vec odigrali nesto prvog dana Eurobasketa ! ;)
By treca smena
#32099 Posto nije otvorena nova tema evo da stavim ovde.

Mekel vise od 3 asistencije
Lojeski vise od 12 poena

Primetio sam visoku kvotu na Nemce ja ne mogu da igram protiv Srbije, verujem da smo bolji od njih ali igrali smo mec pre 18sati, a nemci su imali laksi trening i odmaraju 24 sata. Sto se tice konavnog rezultata smatra da je kvota 1,7 na Makedonce kakvi god da su bas velila protiv Holandije.

Sad sam krenuo u kladionicu pa cu da vidim sta cu uplatiti pa cu da stavim
By Chief
#32100 Pozdrav za sve ja odigrao jos pre nekoliko dana da Srbija ili Grcka osvaja mislim da imaju vrednost uplate igrace danas ne igram...odigrao sam na veci ulog Srbija i Grcka da danas dobijaju svoje utakmice.