- derbi večeri Sunsi-Phi, Sunsi od sigurne prednosti domaćeg terena u playoff napravili si pizdariju da sad se može dogoditi da padnu i moraju ići u play in turnir, imaju par još teških tekmi do kraja tako da svaka tekma sad bitna. E sad večeras igraju sa PHI koja ganja to 2 mjesto na istoku, pa imamo važnost tekme za oba kluba, iako više će Sunse brinuti da imaju prednost parketa nego PHI što mora ganjati to 2 mjesto, e sad ovo je meč za oba dvije ekipe b2b meć, i to porazi sinoć. CP zadnjih 4 tekmi prebacio ovu marginu, za dlaku, ali je prebacio. E sad očekujem da PHI bazira svoju obranu na glavnom igraču Bookeru pa samim tim više slobode za CP, koji mora pomoć u rubrici poeni jer Booker neće moći sam. Ayton se vodi GTD bilo bi bolje da je out jer manje asista odmah prema njemu od CP . CP dobre brojke kontra PHI pa nadam se da će nastaviti. Po meni niža margina bar za 2 poena pa sam tu vidio value. Šteta što je b2b tekma inače bi ovo napao privatno i za jače od 2 unita
Suter protiv majamija over do sad nije bilo greske
1.5 trojka bi trebala doci ali kvota mala, ali mislim da osim dvije trice moze ubaciti jos koji sut, kari je out i to je veliki plus, a heris je zadnju utakmicu ubacio 15 poena pa se nadama da moze nastaviti u istom ritmu
Kem dzonson 2.5 trice isto dobar izbor, prosli mec 3/10 trojke, mislim da moze i veceras nekih 3/7 3/8
Sac sjajno otvara kuci utakmice, igraju dobro ove cele sezone, oba tima su juce imali tekme, ali svakako Sac veliki favorit ovde.
Srecno!
Fox GTD, ako on ne zaigra jos bolje. Idealan mec za Saba da pravi statistiku. Igra u dobroj formi kao i celi Sac, nadam se da se Juta nece raspasti brzo.
TD se placa 3.15 tako da moze i to da se proba!
Sinoć 30pts, nadam se da je ostalo baruta još u njemu. Uglavnom kad dobije 20+ min on bude dvocifren. Harden je out tako da Okogie ne treba mnogo u igri, trebao bi Ross imati minute. O važnosti meča ne treba ni govoriti. Očekujem da Ross odigra još jednu dobru tekmu.