- ovo sam uzeo samo radi natjecanja, ako sam dobro izračunao sa ovim X bio bi pobjednik, iako nisam zaslužio, ali eto natjecanje pa da vidimo dali mogu sa ovom velikom kvotom proći. Uzeo sam tekmu koja mi smrdi na X, a opet kad se pogleda ponuda od bukija stavili su je u 1 poen razliku, znači šanse postoje. Neću pisati o piku ništa jer ovo može doći samo na sreću. Ali par tekmi su egalu večeras i vjerujem da će jedna ući X a nek bude to ova.
Veoma bitan mec I za jedne I za druge u borbi za sto bolju poziciju,tako da ocekujem glavne igrace u elementu.Young ove sezone imao dve 30 + partije protiv bruklina.Prosli mec zakazao protiv Klivlenda,morao bi veceras mnogo bolje.Bruklin prima dosta poena sa bekovskih pozicija,ocekuje se efikasan mec tako da je Jang moj izbor za veceras
Dejo vec rekao bitan mec za oba tima, vrlo vrvt egal mec sa dosta poena. Capela jaci fizicki od oba centra Bruklina, i to bi bilo dovoljno za poene. Sto se tice skokova, Capela je godinama u nazad jako dobar skakac i redovno je na 10+, a posto veceras ocekujem dobro tekmu i njegovih 30+ min, bilo bi sramno da ne skoci preko 10 puta.
Srecno!
Da zavrsim takmicenje kao fenjeras od sjaja do ocaja
Denver igra s ekipom za Aba ligu tako da ocekujem od Finiksa da zavrsi posao do pol pa da ovi starteri idu na tusiranje…