Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#185505 MARCH

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostavri najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Jeffrey
#185569 Minesota - LaL tip X koef 13.25 / 1u ➖
- ovo sam uzeo samo radi natjecanja, ako sam dobro izračunao sa ovim X bio bi pobjednik, iako nisam zaslužio, ali eto natjecanje pa da vidimo dali mogu sa ovom velikom kvotom proći. Uzeo sam tekmu koja mi smrdi na X, a opet kad se pogleda ponuda od bukija stavili su je u 1 poen razliku, znači šanse postoje. Neću pisati o piku ništa jer ovo može doći samo na sreću. Ali par tekmi su egalu večeras i vjerujem da će jedna ući X a nek bude to ova.
By Dejo
#185570 Trae Young 25,5 +/1,83/2 unita

Veoma bitan mec I za jedne I za druge u borbi za sto bolju poziciju,tako da ocekujem glavne igrace u elementu.Young ove sezone imao dve 30 + partije protiv bruklina.Prosli mec zakazao protiv Klivlenda,morao bi veceras mnogo bolje.Bruklin prima dosta poena sa bekovskih pozicija,ocekuje se efikasan mec tako da je Jang moj izbor za veceras
By 2paNN
#185619 Clint Capela Double-Double YES @1.90 unit 2 ❌

Dejo vec rekao bitan mec za oba tima, vrlo vrvt egal mec sa dosta poena. Capela jaci fizicki od oba centra Bruklina, i to bi bilo dovoljno za poene. Sto se tice skokova, Capela je godinama u nazad jako dobar skakac i redovno je na 10+, a posto veceras ocekujem dobro tekmu i njegovih 30+ min, bilo bi sramno da ne skoci preko 10 puta.

Srecno!
By petko87
#185631 Phoenix Suns 1/4 over 31.5 points @1.86 bet365 2 units ✅✅

Da zavrsim takmicenje kao fenjeras od sjaja do ocaja :)
Denver igra s ekipom za Aba ligu tako da ocekujem od Finiksa da zavrsi posao do pol pa da ovi starteri idu na tusiranje…