Detroit generalno na C Rupa, proslu I'm Dao 27 I to bas Durenu. Doduse velika je verovatnoca da CE biti BO, mada SU SE mucili SA Detroitom u oba duela. Svakako mora neko i pod kosem da trpa NE samo Bridzis I Dinvidi, vidim GA na 14-15 ako NE Bude BO ili neki faulovi I neke madjije. Sengun I'm Dao 15 Wendel Carter 14 Bam 18, moze I Clax ovo I to do pocetka trece cetvrtine (daj Boze) pa da se NE cimamo oko BO.
Vazna utakmica za Toronto u borbi za sto bolju poziciju pred doigravanje dok Bostonu nije toliko vazna. Siakam protiv Bostona pruza dobre partije, u dobroj je formi tako da bi morao veceras da preuzme na sebe veci teret.
- veceras nece nastupiti grčki freak a tu bi najvise mogao profitirati Bobi. Sinoc 19 poena i 20 skokova. Ni skokovi nisu losa opcija ali ipak idem sa poenima. Protivnik bivsa ekipa Čikago sa kojima nije ostao u najboljim odnosima i protiv kojih je redovno našpanovan.
Jednostavno mu ne lezi Memfis, igrao 9 puta protiv njih svih 9 puta manje na ovu marginu. Memfis dobro cuva ovu poziciju, dopusta 1.3 asista i 19.9 pts. Sto je dovoljno da ga izaberem.
Srecno!
Smart, Tatum su out, sto znaci da ce Brown biti alfa i omega na vecarasnjem mecu u taboru Seltiksa. Ocekujem sav fokus odbrane Toronta na Dzejlenu i pa samim tim i veci broj as od Brauna. Bez Smarta i Tatuma 13+3, 13+9, 8+6 protiv Toronta ove sezone, 14+2, kupice i skokove, ja imam na 10.5 u maks bet
Boston večeras u rotaciji sa samo 2 PG (White i Brogdon), White kao starter mi je prvi pick. Brown će biti pod konstantnim udvajanjem što će sigurno drastično da poveća usage rate Derrick-u. Po običaju odlično koristi izostanak glavnih igrača, sinoć je bio prvi strelac tima, večeras očekujem da bude najbolji sa asistencijama.
Muscala i Hauser su u startnih 5, dva solidna spot-up šutera, Rob na 5, White će sigurno biti na lopti dosta i razigravati, ostaje da saigrači budu na nivou sa realizacijom.
Brzinski bez nekih statistika, ovo mi je najbolji pick veceras, vrlo moguce da ce biti i cista dvojka (kvota 3.20). Dalasu gori, ali gorelo im je zadnjih mesec dana pa nista uradili nisu, realno sve je to nesto na silu i uopste im ne verujem jer su kilavi, za razliku od Sacramenta od kog sam ocekivao cele sezone da ce da padnu, ali se nije desilo, iznenadjuju svojom konstantnoscu, igraju ljudi kosarku, bolji su kao tim od Mavsa, jeste im b2b ali to ovim mladjanim momcima i Harrisonu sa njima, ne bi trebalo da je problem. Iako dobije Dalas imam utisak da ce morati oooozbiljno da oznoje guzicu da pobede ovo.
Bitan mec za obe ekipe, derbi veceri sigurno, ocekujem LBJa max motivisanog i agresivnog od pocetka. Mislim da Davis i ostali nece mnogo da se pitaju veceras…